Jump to content

BMW Minien käyttäjiä etsitään huoltotutkimukseen


Idefix

Recommended Posts

Moi,

 

Minulle soitettiin asiasta ja lupasin välittää tietoa Ministeille:

 

AQ Services, joka on yksi maailman johtavista laadulliseen tutkimukseen erikoistuneista yrityksistä, tekee läheistä tutkimustyötä yhdessä BMW Groupin kanssa saavuttaakseen paremman ymmärryksen siitä, miten asiakkaat kokevat BMW Groupin tuotteet ja asiakaspalvelun. BMW/MINI asiakkaana olette avainasemassa BMW Groupin tehtävässä kehittää ainutlaatuisia BMW tuote- ja palvelukokemuksia.

 

BMW Group arvostaa suuresti asiakkaidensa mielipiteitä ja haluaa tietää, miten Teidän odotuksiin ja vaatimuksiin MINI tuote- ja palvelukokemuksien suhteen on vastattu.

 

Etsimme MINI omistajia, joiden auto on maksimissaan 12 vuotta vanha ja joka olisi tällä hetkellä vailla huoltoa. Huoltotoimenpiteenä voisi olla vuosi- tai määräaikaishuolto, yleinen auton tarkastus, öljynvaihto, jarrunesteiden tarkastus tai ilmastointihuolto.

 

Hyvitämme huoltokuluja aina 225 euroon asti ja korvauksena ajankäytöstä projektiimme maksamme 50 euroa. Projekti vaatii etukäteen ohjeisiin tutustumisen ja tietenkin kyselyymme vastaamisen.

 

---Puhelun perusteella (muistaakseni) huollot tekee esim Autotalo Laakkonen ja Autokeskus - joten kyseessä olisi siis ihan virallinen Mini huolto. Jos sinulla on Mini ja sitä olit aikeissa huoltaa, mieti olisiko tähän tutkimukseen osallistuminen mielekästä.

 

Yhteyden otot suoraan Milla Markkaselle osoitteeseen markkanen(ät)aq-services.com

 

Tietoa firmasta: http://www.aq-services.com

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...