Jump to content

Virtuaali Mineilyä


Niko_T

Recommended Posts

  • 2 viikkoa myöhemmin...
Melkoinen ryntäys tuli asiasta kiinnostuneita  ;D. Eli ei kait sitten ajeta  :-?
Voipa olla, että ennen syksyä on kuskeilla reality enemmän mielessä. Loppukesästä jos kysyy uudelleen, niin virtuality on silloin monella se ainoa vaihtoehto. Luulisi kiinnostavan enemmän.

 

Tuota youtube -linkkiä en saanut avattua. Tuli vain ilmoitus, että loggaudu sisään, mutta ei se video silti tullut näkyviin, vaikka loggauduin. :'( En vaan osaa...

Link to comment
Share on other sites

Olen mukana, jos saan uusia osia koneeseen, nykyisellään ei pyörine tuo rFactor.

Legendsiä voin vaikka hostata alle 10 pelaajan kisoille, mutta tosiaan... vasta syksymmällä...

 

Apuuvvvvvva! Olihan pörinää. Jos peli on yhtä hauska kuin Rally Trophy aikoinaan, niin eihän tuota uskalla ees kokeilla. Menee monen kuukauden yöunet ja sitten vielä joutuu tilaamaan toisen Minin itselleen... ;D Toivottavasti laitteistovaatimukset ylittää koneideni nykytehon. ;)
Link to comment
Share on other sites

No joo ! ajotumat rallytrophyyn verrattuna on huomattavasti paremmat ja aidommat. konevaatimuksista sen verran, että itse ajelen nyt tuommoisella kokonpanolla: Athlon xp 3700 ja näyttiksenä gf 7600 gs, eli ei mitään viimestä hifiä. Rattina mulla on logitech g25 ja vaihdekeppinä actlabs gpl sifter.

 

sellainen omituisuus tuossa muuten niin ilmaisessa modissa on, että asennukseen tarvitaan myös simbinin gt legends dvd, joka löytyy alekorista noin 10 e hintaan . Tämä johtuu siitä, että modin tekijät kiersivät näin sen asian, että autojen 3d mallit on lainattu siitä.

 

Toinen koneeni athlon xp 2500 ja gf 6800 jaksaa myös pyörittää peliä oikeastaan ihan kohtalaisesti.

 

pojalla on athlon xp1700 ja gf 4200 ti . sen kanssa ollan jo aika tiukoilla.

 

Että siinä jotain suuntaa antavaa laitteiston kannalta. nykykoneilla ei pitäisolla mitää ongelmaa, jos ei nyt ole mitään emoon integroitua näytönohjainta

Link to comment
Share on other sites

Ja tuosta Ahveniston radasta vielä, ennenkuin joku kerkiää huomauttaamaan, "ettei se noin mee". Se on konversio aikanaan grandprixlegends simuun tehdystä radasta jossa olin beta testaajana mukana . kaikki toivomukset eivät oikein tahtoneet mennä silloin läpi ja taiteilijan oma mieltymys voitti silloin . Lopulta radan viimeisteli käsittääkseni Portugalilainen kaveri, jolla ollut sitäkään vähää tietoa radasta. Mutta rata on silti hyvin Apparamainen ja kierrosajatkin mielestäni aivan linjassa  .Tossa kierros vuodelta 2004 ja gepli silloin pelinähttp://www.youtube.com/watch?v=qbGQznBlL1I :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 kuukautta myöhemmin...

On tässä hiukan tullut nyt kokeiltua GT Legendsiä varustettuna http://www.altbierbude.de/index.php?lang=en , saitin autoupdate radoilla ja autoilla. Heillä on melko jatkuvasti ainakin yhdellä servulla neljästä porukkaa sellaiset 20+ , joka takaa jo oikein hauskaa kilpaa. Vapaa auton valinta, joten Mineilläkin pääsee aina mukaan, tosin sitten hännillä muita hitaita vastaan kilpaillen. Tuo update on yli 7 gigaa, sisältäen yli 400 rataa, joiden joukossa nuo suomalaisetkin GTL versioina.

Omiakin hostauksia tulee välillä tehtyä, yleensä "Suomi" nimikkeellä tms. muulla loogisella. Ja välillä -Suomi hosteja on muidenkin tekeminä, ilmeisesti meitä välillä jonkun verran pelaajia on enemmänkin. :)

Tuo Altbierbudenin -porukka on ainakin omien kokemusten perusteella täysin aikuista, herrasmies ajoa, ei voi kuin suositella.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...