Jump to content

juppema

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

juppema's Achievements

  1. http://mini.nicehelp.co.uk kaikki pdf muodossa Mini guides: -Circuit diagrams -Electrical Library -ICE Handbook -Maintenance Check Sheet -Owners Handbook RHD -Paint Finishing Times -Repair Operation Times -Work Shop Manual
  2. juppema

    Pientä viritystä?

    Ei ainakaan kukaan ole vielä tunnustanut että on ostanut ja asentanut tälläisen http://www.minisport.com/mini-spare-par ... ST300.html kiinostas jos joku tietäs että minkälaisia säätöjä tarvii tehä että auto toimii kunnolla. Paketin lisätiedoissa mainitaan että kannattas penkissä säätää, mutta onnistuuko vakio ecun päivitys (oon kuulut vähän muuta). Ja sit vielä että onko muista liikkeissä vastaavanlaisia paketteja myytävänä?.
  3. juppema

    Moottorilämmitin Miniin

    Mikähän ois oikea/hyvä paikka tohon mpi (97vm.) miniin defa 108:lle??????. Oon kuullu että ovat laittaneet apukuskin puolelle lohkon kylkeen (lähelle koneen etunurkkaa) mutta eivät enää laita noita 108, koska alkoivat vuotamaan. Onko muilla vuotanut? onko tarvinnut 108 tiivistellä millään? ja jos tarvii tiivistää niin millä?
  4. Kannattaa kysellä lähellä myytävänä olevista autoista (kato nettiauto). Laitatte sitten auton laseihin tekstin "myytävänä morsian ja auto". Hyvällä tuurilla joku häävieraista humalassa ostaa sen itelleen ja jättää auton sulhaselle häälahjaksi (tai miun tapauksessa toisin päin).
  5. juppema

    Moottorilämmitin Miniin

    Tuli just äsken tilattua tuo defa 108, paikallisen varaosaliikkeen kautta, sanovat että tietokone ei tunne että kävisi mihinkään miniin (yllätys sinäänsä). Maahantuojan varstoon jäi vielä yksi kappale ja hinta oli 80€ (olikohan käypä hinta?). Hyvä juttu että täällä riittää aktiivisia kirjoittajia, muuten olis tullu kikkailtua suotta sen letkunväli lämmittemen kanssa. Kiitoksia vaan En muuten tajunnut kysyä äsken liikkeestä että minkä tehoinen 108 vastus on? kokeilin jo googlettaa, ei löydy, tai sit en osaa ehtii.
  6. juppema

    Moottorilämmitin Miniin

    En tiedä. Sitä ihmettelin itsekkin kun soitin defalle. Sieltä kyllä minulle vastattiin että ei ole sopivaa lohkolämmitintä ja että jompaa kumpaa 108 tai 105 löytyy mut ne ei käy. Henkilön nimeä kuka näin sano, en kokonaan muista mutta se oli ruotsalaisperäinen, luulisin ainakin koska sen nimi oli hookkan (en tiedä edes miten se kirjoitetaan). :D Kannattaa ehkä soittaa sinne jos jää vaivaamaan mut jos moni on niitä miniin laittanu eikä vikoja ollut niin mikäs siinä eiku osa kiini ja piuha seinään. ;)
  7. juppema

    Moottorilämmitin Miniin

    Mikä on uusi ja mikä vanha juttuun saattaapi vaikuttaa varmaan jonkun verran jokaisen oma syntymävuosi. ;) tuli vaan tälleen "paitu vei" mieleen :)
  8. juppema

    Moottorilämmitin Miniin

    Tosi "minimiehellä" on useita, eri vuosimalleja, eri koneilla, erikäyttöön eli ralliin, radalle, kesälle, talvelle, pellolle, lapsille, pihakoristeeksi ja tietysti jokaiseen käyttötarkoitukseen omansa. Huom! kaikki on oltava vanhempia kuin 2001. ;)
  9. juppema

    perävaunu

    Onko kenelläkään kokemusta minin peräkoukusta ja perävaunusta mikä on minin perästä tehty. Lähinnä kiinnostaa suomen lainsäädännöt. Jos jollain on sopivia osia kyseiseen ikuisuus projektiin niin saa ehottaa (lähinnä koko takapää) tässä linkkejä kyseisestä perävaunusta valmis vaunu --> http://www.plmini.com/images/minisforsa ... ultra1.jpg täältä osia perävaunuun --> http://www.plminishop.com/shop.php?c1=T ... owing&sp=1 sekä http://www.absmotorsport.net/index.php/ ... ailer.html kuvia projektista --> http://www.niksula.hut.fi/~mdobruck/sii ... ailer.html
  10. juppema

    Moottorilämmitin Miniin

    soitin viime viikolla defalle, muutaman soitonsiirron jälkeen löytyi oikea minimies joka osas heti sanoa että moneen vuoteen miniin sopivia lohkolämmittimiä ei ole tehty. Kysyin 108 ja 105 mallista kuulema ei käy kumpikaan. Defalla puhuivat muistaakseni jostain 304 mallista mitä on joskus tehty (jos kiinostaa niin kannattaa soittaa defalle ja varmistaa) . Muutaman viikon sisällä laitan omaani (vm.97) letkun väliin lämmittimen. "Fiksumpien" mielestä letkun väliin tuleva lämmitin on kuulema ehkä parempi/tehokkaampi. Defalta löytyy varmasti jokaiseen miniin sopiva letkun väliin asennettava lämmitin. Muuta tietoa ei tarvitse ostaessa kun letkun sisä halkasia (minulla 28mm). Motonetissä 89€ lämmitin ja täydellinen johtosarja sisätilan pistokkeella 128€.... kallista..... elämä on. Kannattaa käydä johtosarja romulta (128€motonetissä, romulla 50€ ilman tinkimistä). Jos muistan niin ilmoittelen sitten lisää kun olen saanut lämmittimen paikalleen.
×
×
  • Luo uusi...