Jump to content

JanneS81

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

JanneS81's Achievements

  1. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Jos keskari on 1.6l niin ei tuolla Polttomoottorilla kyllä pahemmin ole ajettu. Ei ihme jos tulee ongelmia. Kannattaa tsekata omasta ministä että on ohjelmistot päivitetty niin käyttää polttomoottorilla enemmän. Varsinkin talvella.
  2. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Ei hajua hinnasta. Ei tarvitse maksaa penniäkään. Omaan on asennettu koukku. Kuvittelin että sellaista peräkärryyn verrattavaa matkailumunaa voisi vetää.
  3. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Omaan autoon vaihdettiin nyt moottori Toivottavasti sillä korjaantuu vika kun ei nokan vaihto auttanut... btw. Millainen realistinen kyky vetää jotain minivaunua näillä hybrideillä on?
  4. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Alkaa kyllä tässä pohtimaan että seuraava on täyssähkö. Ei jaksa enää näitä polttomoottorien oikkuja
  5. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Onko sinulla ollut tuollaisia satunnaisia käyntihäiriöitä? Itsellä siis ei nokan vaihto auttanut. Korjaamo on ymmällään.
  6. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Tässä on mittarissa jo 119000km
  7. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Omaan autoon on nyt vaihdettu nokka-akseli. Ja ajettu kaikki päivitykset läpi. Ei auttanut. Tai toimi pari viikkoa ok niinkuin ennenkin pääasiassa. Tänään taas kun akku loppu ja moottori käynnistyy niin heti kun veti vaihteen päälle nii alkaa paukuttaa voimansiirron vikakoodia ja moottori aloittaa sellasen tärinän että oksat pois. Kotiin oli pakko nilkuttaa pari kilsaa ja mittaristossa luki että saa jatkaa ajoa. Pohdin että jos laittaa p-vaihteelle niin helpottaisiko mutta siinä se jatkoi helvetinmoista tärinää. Ei taida käydä kaikilla pytyillä ainakaan. Mikä helvetti tässäkin nyt on? Voi olla että alkavat jo suostua kaupan purkuun kun mennyt yli 5000e korjauksiin ja sijaisautoon eikä vika korjaantunut.
  8. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Ok. Pitää sanoa liikkeessä tämä info kun vien takas huoltoon ja kurkkia itsekin korkin alle tarkemmin. Oli viimeksi liian pimeää. Outoa että tekee vain pikku plussalla ja vain paikallaan käynnistyessä. Voi olla että on myös jo ajettu moottorilla hetki sitten ilman mitään ongelmaa.
  9. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Taitaa lain mukaan olla viimeinen vaihtoehto tuo kaupan purku. Ensin myyjälle mahdollisuus korjata ongelma
  10. JanneS81

    Mini Countryman Hybrid

    Mulla on nyt käytetty 2018 malli. Heti seuraavana päivänä liikkeestä lähdettyä alkoi polttomoottori käynnistyessään hakkaamaan ja käy huonosti. Ongelma menee ohi aina yleensä uudelleen käynnistyksillä ja palaa takaisin. Ja aina paikallaan käynnistyessä. Liikkeen puolesta meni huoltoon. Ainoa vika mitä löytyi oli suutinten karstaisuus ja ne pestiin. Ei auttanut. Tai no auto toimi päivän ihan hyvin ja kun ajoin Turkuun ja takaisin alkoi paluumatkalla sanomaan että pitää laittaa litra öljyä. Ei siinä mitään. Laitoin öljyä ja ajoin kotiin. Tänään sitten kun ajoin Espooseen ja k-kaupan pihalla paikallaan käynnistyi moottori niin sama vaiva. Voimansiirron vikavalo. Voi kuulemma ajaa varovasti mutta melkosella tärinällä käy moottori. Yhdistävä tekijä tuntuu olevan ainakin se että pikku plussalla kostealla ilmalla tämä on käynyt. Ei siis kuin kolme neljä kertaa tässä kuukauden aikana. Pitäisikö pyytää tutkimaan lisää tai purkaa kaupat?
×
×
  • Luo uusi...