Jump to content

Maspala

Jäsenet
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Maspala kaikki viestit

  1. Maspala

    Mini R56 2010

    Kysyin optimoinnista tehojen perään ja eräs niitä tekevä oli sitä mieltä, että ei kannata koska kone on heikko. Onko asia näin, että ei kannata hankkia lisätehoja tuohon autoon optimoinnilla?
  2. Maspala

    mini cooper s r56

    Vinkkejä perushuoltoon. Eli, onko väliä mikä ilmansuodatin / tulpat, kun ei ihan halvimpia ota? Onko siis joku mikä on ns. best.?
  3. Maspala

    mini cooper s r56

    Entä onko ilmansuodattimia hyviä mitä ehdottaa?
  4. Maspala

    mini cooper s r56

    Mulle tulee noin parin viikon välein moottorin vikakoodi missä tehot alennettu. Sammuttamalla auton ja hetken odottamalla lähtee pois. Onko yleistä vai jotain vakavaa?
  5. Maspala

    R56 tulpat / JCW

    Mitä tulppia suosittelette Mini Cooper s R56? Denso VXUH22I sytytystulppa, Nämä taisi olla arvokkaimmat Motonetissä.
  6. Maspala

    Mini R56 2010

    Laturi meni. Tilaisin jostain uuden, mutta miten voin olla ihan varma että on oikea? Motonetin osista lunttasin, että ns. isompi ja kalliimpi koska automaatti-ilmastointi. Cooper S on siis kyseessä.
  7. Okay. Onko sulla kokemuksia jostain tietystä merkistä tai muuten suosituksia? Ei noi Minin kulutukset ihan niin alhaisia ole kuin luvataan, ainakin jos hieman kiihdyttelee. Mun ajot on kyllä pääsääntöisesti lyhyitä ja taajamassa, että ei mikään ihme.
  8. Pitääkö noi moottorin ohjelmoinnit paikkaansa tehojen ja kulutuksen puolesta, mitä niistä luvataan?
  9. En löytänyt ketjua pikaisella selauksella aiheeseen liittyen. Eli, jos haluaisit hieman lisää tehoa vakio-autoon, mitä kannattaisi tehdä? Softa? Oma on 1.6 -moottorilla, mallinumeroa en tiedä. Kiitos valmiiksi jos joku vaivautuu kirjoittelemaan!
  10. Maspala

    Mini R56 Takaluukun lukko

    Täytyykin avata se lukko, kiitos. R50 meni se lukko kokonaan rikki ja ihan vakiovika.
  11. Maspala

    Mini R56 2010

    Olen pari viikkoa omistanut ja olisi muutamia yleisiä kysymyksiä, jos joku viitsii vastailla. Miten nokkaketjun kiristin, onko se ns. must vaihtaa jos ei ole tietoa onko vaihdettu? Takaluukun lukko, hajoaa kuin R50:ssa, eli se sähkölukko? Tulossa varmaan muitakin kysymyksiä, jos jatkan tänne. Kiitos jos joku viitsii auttaa.
  12. Maspala

    Mini R56 Takaluukun lukko

    Onko yleinen vika, että takaluukunnappi ei toimi, mutta kauko-ohjaimella saa luukun auki?
  13. Maspala

    R 50 03v.

    Takaluukussa vika on ilmeisesti siinä lukossa. Vaihdoin sen mikrokytkimen ja tutkein sisältäpäin kun menee lukkoon. Joku muoviosa ottaa hieman vastaan miksi se ei tahdo mennä lukkoon / aueta. Onko sillä keskuslukolla vain yksi moottori? Mikä siinä kauko-ohjauksessa mahtaisi olla, liittynee siihen? Kiitos paljon avusta, Next.
  14. Maspala

    R 50 03v.

    Moi! Olen uusi täällä ja myös uusi vanhan Minin ( -02 Cooper) omistaja. Pieniä vikoja mistä ajattelin kysyä jos joku osaa vastata. En löytänyt parempaa ketjua, että varmaan ok kirjoittaa tähän kaikki. Täällä olikin jossain juttua takaluukun lukosta, kun se monella on jäänyt lukkoon, mulla puolestaan auki. Mitään hajua? Keskuslukitus. Onko yleistä, että siinä on hieman ongelmia. Eli kaukosäätö ei toimi, avaimesta kun aukaisee niin toinen ovi ei aukea, lukkoon kyllä menee. Kuuluu myös outo ääni avattaessa bensatankinluukun kohdalta. Alkuperäinen soitin on siinä, mutta sammuu itsellään noin vartin välein. Ihan kuin olisi joku unikytkin päällä, eikä mitään hajua mikä siinäkin on. Kiitos paljon jos joku tietäjä osaa ja jaksaa joihinkin kysymyksiin vastata.
×
×
  • Luo uusi...