Jump to content

minifani

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän minifani kaikki viestit

  1. Onko kokemusta seuraavanlaisesta ongelmasta: kun sammutan auton ja otan avaimen pois, autoon jää parkit ja takavalot sekä rekisterikilvenvalo ja mittarivalot palamaan. Ei sammu muuta kuin kääntämällä valokatkaisin 0 asentoon....tuolla meeningillä on äkkiä akku tyhjä. Auto ei anna mitään vikakoodia, yleensä se kyllä antaa vinkkiä mikä hätänä :) Vika alkoi eilen, eikä ole tuolla tavalla temppuillut aikaisemnin. Aikaisemmin valot on sammuneet, kun auton sammuttaa ja ottaa avaimen pois. Ja huoltoonhan tuo on vietävä, mutta olis kiva vähän kuulla, jos jollain on kokemusta asiasta/ viasta.
  2. Ylimääräisenä Bonnet raidat minin kattoon ja konepeltiin sekä takaluukkuun, tarrojen pituus sellainen, että käy mini Cooper clubman:n kattoon ja voi toki lyhentää tavan Cooper:n käyväksi, konepelti ja takaluukun tarrat lyhennetään pitkästä tarrasta. Voit tehdä joko mustan katon ja hopeanväriset konepellin ja takaluukun tai toisinpäin. Tarra on Ritrama Ri-Mark premium autotarraa kesto 6-7 vuotta oikein asennettuna. Hinta yhteensä 50€ sisältää postikulut. Mukaan asennusohjeet ja asennuslasta, toki jos noita ei ole asennellut niin kannattaa käydä alan ammattilaisella asennuttamassa. Kuvassa olevassa autossa on samanlaiset teippaukset.
  3. Heips, Ostin parikuukautta sitten mini Cooper:n, tuotu Italiasta. Ihmettelin, kun valuu vettä niin valtavasti autotallin lattialle. (tämä on kolmas mini eikä edelliset ole noin valuneet) syy selvisi: Lokasuojat tai lokasuojien kotelot on jotain huovantyyppistä materiaalia? ??? Nythän käy varmaan niin, että auto ruostuu noiden huopien takia, kun se on lämpöisessä tallissa, eihän nuo huovat ennätä kuivaa yönaikana :( Nuohan voi varmaan vaihtaa muovisiin? mitähän mahtaa maksaa, onko tietoa? Ei viitsisi ruostuttaa hyvää autoa noiden takia.
  4. Kiitos :D Mini huollossa nämä on sitten osattu tehdä automaattisesti.
  5. Käytin eilen auton jarrupalojen vaihdossa sellaisessa liikkeessä jossa huoltavat kaikkia merkkejä. Eivät olleet resetoineet jarrupalojen sensoria. Kävin siitä erikseen sanomassa ja yrittivät nollata sitä onnistumatta. Sen jälkeen sanoivat, että sensori on niin kulunut ettei sitä saa resetoitua vaan tuo sensorikin on vaihdettava :o ...mulla jo kolmas mini eikä moista ole tullut ennen eteen, tosin olen teettänyt huollot ennen minin omassa huollossa. Onko jollain tälläisesta sensorin kulumisesta kokemusta? ...jotenkin tuntuu, että taas naista yritetään huiputtaa. Mulla on cooper 2008, pystyykö tuota itse resetoimaan???
×
×
  • Luo uusi...