Jump to content

PKK

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän PKK kaikki viestit

  1. Ylimääräiseksi jääneet Mini Cooperin nelipulttijaolla olevat aluvanteet kiertoon. Olleet -10 Cooperin alla. Vanteet ovat ehjät mutta hieman säilytyspölyiset.Niissä on kiinni Hiflyn 195/55R/16-kesärenkaat, joissa jonkinverran pintaa jäljellä. Vanteet on Kirkkonummen Laitamaalla.Lisätiedustelut mielellään puhelimitse, tekstiviestillä tai wa:lla nollaviisnolla-3265031 Hp 150€
  2. Hei Olisiko kellään foorumilaisella hyvää neuvoa vaikka kera kuvan, kuinka olette ratkaisseet lisäledien asennuksen Countrymanin keulaan? Mitään hirveän isoja summia en haluaisi lisävaloihin laittaa, olen ajatellut jotain 200€ max. Valosuosituksia ja mahdollisia hankintapaikkoja saa myös ehdotella. Omassa vuoden -12 versiossa ei oikein tunnu tuikuissa (H4) teho riittävän näillä keleillä Etelä-Suomessa. Ja kun siihen vielä lisää koko iän vaivanneen heikon hämäränäön, niin jotain todella tarttis tehdä. Valoa vahvistavat ajolasit olleet jo toistakymmentä vuotta käytössä, joten niitä ei nyt kannata ehdotella. Lisää valoa p*****e!
  3. Meillä vanhassa Minissä tehtiin just noin, niin kuin TKG kuvaili. Homma toimi todella hyvin apupolkimesta tuli näppärä. Uudemassa Minissä samaan tarkoitukseen piti sitten suosiolla turvautua ammattikorjaajan apuun. Kiroili asennuksen hankaluutta ja tilan puutetta konehuoneen puolella, hoiti hommansa kuitenkin hienosti. Samalla voisin esittää tässä toisenkin kysymyksen: onko Miniin saatavissa polkimiin sellaisia reilusti paksumpia kumeja? Toinen opetuslupalainen on sen verran lyhytraajainen, että polkimille yltäminen penkin ihan etummaisessa asennossa on haastavaa. Ajoasennon saa muuten jengattua kohdilleen penkin säädöillä.
  4. Moi Kiitos Min1lle vinkistä. Auto on nyt M&M Vuorisella laitettavana. Kiitokset myös Veikkolan hinauspalvelulle joustavasta ja edullisesta auton siirrosta Tuusulaan. Ja mitä lysti sitten maksaa? No maksaahan se, tehdaskunnostettu moottoririkkouruneen tilalle ja vielä uusi kytkin. Useamman tonnin. Neuvottelin kiinteän hinnan, joka mun mielstä oli kilpailukykyinen esim. siihen verrattuna, että olisin saanut hommattua moottorin itse ja maksanut sitten töistä jollekulle. Nyt tiedän satasen tarkkuudella paljon homma kustantaa. Sen verran kuitenkin, että kummasti lisää työmotivaatiota ja halua hankkiutua eroon itelle ja perheelle ylimääräisestä tavarasta.
  5. Kiitos vinkistä. Näyttää, etten toisen kotimaisen toimittajan kautta taida ihan heti moottoria saada.
  6. Nosto. Ei onnistunut kaupat Bildesbaseniin kanssa.
  7. Linkki toimii hieman huonosti (tuuppaa infoa jostain betaversiosta ja välillä ei aukea lainkaan), mutta nopealla vilkaisulla siinä saattaisi olla yksi tai kasi potentiaalista vaihtoehtoa. Täytyy jatkaa selvitelyä, miten koneen mahd Suomeen saisi.
  8. Osui eilen niin niin sanotusti sittu tuulettimeen ja kesken ajoharjoittelutunnin sanoin Minin moottori itsensä irti ilman ennakkovaroitusta. Eli tarvetta olisi pikaiseti otsikon mukaisesti koko moottorille. Auto on vuoden -12 Cooper (R55), 6-vaihteinen laatikko. Pikaisen nettihaun mukaan lähimmät moottorit löytyvät Englannista, kokeillan josko tätä kautta voisi löytyä. Pohjois-Kirkkonummella olisi koneelle tarvetta. Myös puhelimella kannattaa tehdä tarjouksia nollaviisnolla-3265031 Pasi K
×
×
  • Luo uusi...