Jump to content

mjp01

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Viestit kirjoittanut mjp01

  1. 18 tuntia sitten, tth78 kirjoitti:

    Eniten ehkä kaipaisi etänä käynnistettävää esilämmitystä/-jäähdytystä.

    Tämä oli minullakin mielessä kun auton ostin. Esim. junalla asemalle sattumanvaraisessa aikataulussa (koska VR) saapuessa olisi ollut mukava laittaa lämmitys päälle 5 minsaa aiemmin.

    18 tuntia sitten, tth78 kirjoitti:

    Kyselin autokeskuksesta, että laittaisivatko:

    1. takavalot palamaan ajovalojen kanssa.

    2. Ajomoodeille muistin kun rassaa joka kerta lähtiessä kytkeä sporttia tai greeniä.

    3. ovenkahvojen valot palamaan kun R-vaihde on kytkettynä.

    Noista ainoastaan ykköskohta onnistuu ja maksaa 224€… Olisivat päivittäneet jotain muitakin ohjelmistoja tms.

    Bimmercodella koodailin 1 ja nyt kun mainitsit taidan käydä tekemässä 2 myös. On ainakin minulla toiminut ok.

  2. Muualla keskusteltua:

    "The reason being that both "Save" and "Sport" modes effectively double petrol consumption, easily offsetting any savings from running on battery for some stretches. The engine even consumes petrol on steep, downhill stretches in either of those modes, which came as a complete surprise, while cruising at 80km/h (50mph) on the flat can be done for about 5l/100km without charge but closer to 9 while charging."

    "I now use mid mode + electric as standard and I just use the gear lever to turn petrol on and then select the best gear, if I know my trip will be longer than the normal battery range."

    Itsekin olen kokeillut tuota manuaalimoodia kun ajelen tasaisesti yli 80km/h ja säästelen akkua sen sijaan että heittäisin tuon Save tilan päälle. Faktaeroja ei nyt ole antaa kulutuseroista. Muilla kokemuksia?

  3. Mun normikulutus huitelee sekalaisessa ajossa 3.5l paikkeilla.

    Ajelin matka-ajoa viimeksi yli 450 km suuntaansa ja mennessä kun akussa oli latausta todellinen mitattu kulutus oli vähän alle 6l/100 km ja paluumatkalla täysin tyhjällä akulla 6.7l/100 km. Siihen nähden tuo 10 l kuulostaa isolta.

  4. Supportin sanoin: "Mini Connected palvelut ovat tulleet 3/2018 alkaen valmistettuihin autoihin."

    Toivottavasti klintin auto on valmistettu sen jälkeen koska suomen supportti mun tapauksessa poisti aikaisemmin toimineet etäpalvelut tuohon vedoten. Aikamoista asiakaspalvelua!

  5. Olisiko täällä tietäjiä - itsellä tuonti-Hybridi vuodelta 2017. En saanut rekisteröityä Mini-connected sovelluksen kautta omaa autoani autotalliin mutta sovellus näytti silti autoni polttoainetason, ajomatkan, keskinopeuden, keskikulutuksen, mittarilukeman ja viimeisen sijainnin. Ajattelin että saisin muutkin osaset toimimaan ja pyysin BMWn supporttia liittämään auton tiliini. Siirto suomeen ja liitos tilille onnistui supportin tekemänä ok.

    Ongelma vain on että sen seurauksena mikään tieto ei enää näy eikä palvelujen aktivointi sovelluksesta myöskään onnistu. Ja supportti heittäytyi mykkäkouluun :(

    Kai ainakin osan toiminnoista pitäisi toimia - onko muilla onnistuneita kokemuksia? Tai vielä parempaa jos olisi tietoa mitä pitäisi tehdä toisin että homma rokkaa?

×
×
  • Luo uusi...