Jump to content

Tinke

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Tinke's Achievements

  1. Tinke

    Mini Countryman Hybrid

    Onko kukaan muuten kokeillut miten tämän saisi pysymään takavetoisena ajonvakautus pois kytkettynä. Bensapumpun sulake pois?
  2. Tinke

    Mini Countryman Hybrid

    Omien kokemusten perusteella myöskin se "save" tila on aika turhake. Ei siis ainakaan säästä bensaa. Ehkä kannattaa suosiolla ajaa säästämisen sijaan akku tyhjäksi kun kaupungissa tämä toimii tyhjällä akulla hybridinä aika fiksusti. Olen päässyt kesällä pienimmillään 4,2 litran kulutukseen kevyessä kaupunki ajossa. Olihan se aika hissuttelua mutta pidän sitä aika hyvänä liki 1800 kiloiselle nelivetoiselle autolle. Matka ajossa ei ole yli 7 litran lukemia näkynyt mutta kylmänä bensa tosiaan tuntuu maistuvan yli kymmenenkin litran edestä. 22tkm keskikulutus nyt 1,9 litraa.
  3. Tinke

    Mini Countryman Hybrid

    Mini selvästikin tykkää lämpöisestä tallista. Lämpötila oli kylmimmillään -25 ja koko matka töihin sähköllä. Takaisin tullessa meni bensalla ekat 12km ennen kuin antoi mennä pelkällä sähköllä. Lähtö töistä siis ihan kylmiltään ilman latauksia tai lämmityksiä.
  4. Tinke

    Mini Countryman Hybrid

    Kevätauringon lämpö alkaa ilmeisesti pikkuhiljaa ulottua myös minin akkuun asti. Sunnuntaiajelun tulos 54km ja akun varausta oli kotipihassa jäljellä vielä 10%.
  5. Tinke

    Mini Countryman Hybrid

    Oma auto tuli reilut pari viikkoa sitten ja ihan hyvältä vaikutta tähän asti. 42km edestakaista työmatkaa ei ihan pääse pelkällä sähköllä paitsi kerran kun oli vähän lämpöisempää. Bensankulutus on ilahduttavasti jäänyt pienemmäksi mitä etukäteen ajattelin.
  6. Tinke

    Mini Countryman Hybrid

    Onko kenelläkään vielä uutta isompiakkuista Miniä?
×
×
  • Luo uusi...