Jump to content

Keppola

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Keppola's Achievements

  1. Ei tietoa mikä levikkeiden malli on. Ollut autossa paikalla, mut ei oo liikennettä nähneet. Lasikuituiset ja maalaamattomat. Jonkun sortin rosteriset kiinnitysruuvit tulee mukaan. Löytyy Mynämäeltä ja kulkeutuu töiden mukana Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle. Hinta 40€ 0442768276
  2. Keppola

    VTEC apuja kaivataan?

    Kannattaa ensmäiseks kattoo, et sihti ei oo tukkessa. Se on ollu yleinen syy, jos ei oo pelittäny. Löytyy varmaan netistä jotain ohjevideotakin.
  3. Jos joltain sattuis löytymään nurkista suoraa konepeltiä ja haluais luopua siitä, ni otapa yhteyttä. samikeppola@gmail.com tai 0442768276
  4. Keppola

    Ongelmaa päästöissä

    Tulipa tuossa mitattua puristuspaineet. 1=11bar 2=10bar 3=11,8bar 4=6,5bar. Sen jälkeen tein ohivuotomittauksen ja nelosessa oli n.75%. Sen jälkeen kokeilin vielä piruuttaan mitata nelosen puristuspaineita, niin et laitoin tilkan öljyä pyttyyn ja sillä nous paineet 9bar:n. Eli taitaa olla männänrenkaat entiset tai sylinterissä vikaa.
  5. Keppola

    Ongelmaa päästöissä

    Kokeilin säätää myös rikkaammalle, mut sit varsinkin HC lähti nousuun. Kaasarista kun otti kellolle menevän letkun pois ja jätti letkun paikan auki, ni laski silloin myös HC ja CO rajojen alle. Kaasari on huollettu ja imusarjast kaikki tiivisteet uusittu, et uskoisin ettei olis vuotoja, mut en sen tarkemmin oo tutkinu mahdollisii vuotoi. Täytyypä mitata noi puristuspaineet. Kone pitäis olla juur remontoitu, mut toki en tiä mitä sil sit on tehty. Ja toki noist analysaattorin happiarvoist en oo ihan varma pitävätkö paikkaansa, ku happianturi on useemman vuoden vanha. Täytyy sekin viel mitata et onks se kunnos viel.
  6. Eli päästöjen kanssa on ongelmaa -78 Minissä. Kone on 1.3:n ja kaasari HS4 wakstat. Tietääkseni pakosarjaa ja putkistoa lukuunottamatta vakio. Jettiä pienellä ruuvaamalla saa HC:n laskemaan 600:n nurkille, mutta CO ei silti tahdo laskea. Tossa olis kuvat samoilla säädöillä, mutta ainut ero on, että jälkimmäisessä kokeilin piruuttaan ottaa sytkältä alipaineletkun pois ja tulppasin sen. Eli arvot meni muuten hyviks, mut jäännöshappee tuli perkeleesti. Ennakkoo on säädetty noin 10. Kuin paljon näis yleensäkin ennakkoo on alipainesäädin kytkettynä, ku täs ainakin tulee aika paljon ennakkoa, ku ei merkkejäkään enää näy. Mitäs sit pitäis lähtee tekemään et sais päästöt kohilleen?
×
×
  • Luo uusi...