Jump to content

Timo Juhani Moilanen

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Timo Juhani Moilanen last won the day on 22. Heinäkuuta 2020

Timo Juhani Moilanen had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Timo Juhani Moilanen's Achievements

  1. eHHO asensi mulle viime viikolla etänä menestyksellä tuon Coopperin softan ja auto rivakoitui uskomattoman paljon, 0-100kmh jopa 3 sekuntia. Kaupan mukana sain vielä INPA-kaapelin ja vianetsintä softan. Isot kiitokset !
  2. Terve, mulla Mini One Cabrio -05 ja minusta ohjaus on turhan raskas, ainakin mitä nyt olen 30v muita autoja ajanut. Tosin Ministä ei muita kokemuksia kuin tämä yksilö. Onkohan kyseessä vika vai ominaisuus? Raskaalla tarkoitan sitä että minusta raskas mutta ei nyt verrattavissa vanhaan Ladaan:D Ohjaus ei rutise, ei kitise, siinä ei ole klappia ja ohjaustehostimen pumppukaan ei minusta äännä mitenkään hälyyttävästi, äänen juuri oikein kuuntelemalla kuulee kun ulkopuolella seisoo ja ikkunasta rattia vääntelee. Auto ajettu 120tkm ja tehostimen öljyjä ei tietääkseni ole vaihdettu. Auttaisikos se vai onko vika mun korvien välissä tai olisiko jollakin muita ideoita mikä voisi aiheuttaa kyseistä jäykkyyttä ohjaukseen.
  3. Terve, aloitin tämän keskustelun ja haluaisin nyt vaan tietää mistä saan Cooperin softan omaan Oneen, mulle se 115hv riittää hyvin. Asun Vuokatissa mutta eikös nuo bitit ja ohjeen kulkene sähköisesti?
  4. Terve, kyllä se sitten sama kone on, pitääpä kysellä ohjelmoijilta lisää poneja, iso kiitos sulle vastauksesta. Mistäs muuten sellaisia Bluechippejä saa, ilmeisesti joku valmiiksi tälle moottorille koodattu lastu joka vaan tökätään jonnekin?
  5. Terve, mulla siis Mini One Cabrio vm. 2005, 1,6 R4 joka ymmärtääkseni vaparikone ja johon ei kuulemma lastulla juuri pitäisi suorituskykyä saada. Mikä moottoriversio sun härvelissä on?
  6. No niin, samillani tiedoilla ja kuvilla teiltä katto lopulta toimii, löytyi viimein pari katon mekaanisessa asennuksessa vahingoittunutta johtoa jotka varmaan pääsyy vikaan mutta jouduin myös vaihtamaan keskusohjausyksikön joka luojan kiitos ei maksanut kuin 80€. Lopussa vielä tyhmää ihmettelyä hydrauliikkayksikön ns. käsikäytön vapautusventtilin kanssa:) Myt tekis mieli saada lisää tehoa leikkikaluun, oisko hyviä vinkkejä, eikös tossa oo sama pata kun Coopperissa?
  7. Ensinnäkin iso kiitos kaikista vastauksista. Olen ollut vähän muissa hommissa jonkun aikaa enkä ole kullan kimppuun ehtinyt mutta nyt alkaa taas aikaa löytyä. Tsekkasin tuossa viikonloppuna että hydrayliyksikkö ainakin toimii kun annoin virtaa suoraan akusta. Revin irti kaikki sisäpanelit etuoviin saakka eli kaikki sähkökompot nyt näkyvillä. Yksi tyhmä kysymys mitä en löytänyt manuaalista, pitääkö siinä tuulilasin yläreunassa olevassa ohjauspanelissa jossa katon aukaisun/sulkemisen ohjausnappi palaa koko ajan "vihreä" valo. Meikäläisen napissa ei pala mitään valoa, tokihan voi olla aina ledi palanutkin mutta tästä syystä epäilen että koko järkkä mykkä. Kun syötin virtaa hydrauliyksikölle niin pumppu pyöri mutta mikään ei katossa liikkunut mihinkää vaikka katto tuli kokonaisena yksikkönä hydraulikka putkisto kytkettynä enkä ole siihen luonnollisestikaan puuttunut, eli sielläkin jotain turva-antureita jotka estää liikkeet. Noihin aikaisempiin vinkkeihin sen verran että taka- ja sivulasien toiminto ok Tuo tavarahyllyn katkaisija tsekattu ensimmäisenä kun tuntuu olevan jonkinlainen tyyppivika. Akku uusi ja nappia painettu kyllä ajan kanssa. Täytyy paneutua noihin Micken laittamiin ohjeisiin oikeen ajan kanssa että saapi tämän selvitettyä.
  8. Isot kiitokset kaikille vastauksista, eiköhän homma noilla tiedoilla selviä ja jos ei niin vietävä varmaan merkkihuoltoon käymään : (
  9. Onnistuin saamaan edullisesti avo Minin ilman kattoa ja tilasin sitten katon Englannista käytettynä, katto sopi hienosti paikalleen ja kaikki "sähkötöpselitkin" löyty mutta sähköt on koko katon hallinta järjestelmästä tyystin kadoksissa, kaikki muu autossa toimii normaalisti. Sulakkeet ja kaikki helpot viat on tsekattu mutta tuntuu että joku "päätöpseli" on nykäisty jostain irti ennen kuin edellinen katto purettu pois eikä sitä ihan helposti tunnu löytyvän. Onko jollain tietoa mistä saisi katon tai koko auton sähkökytkentäkaavion vaikka sitten ihan ostaa tai tietysti hyvä vinkki siitä missä kyseinen "päätöpseli" voisi sijaita auttaisi myös? Katto mallia sufflet with sunny roof. Suuret kiitokset mahdollisesta avusta.
×
×
  • Luo uusi...