Jump to content

Ministi-rouva

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

604 profiilin katselua

Ministi-rouva's Achievements

  1. Vaihdan Mini Cooper S Countryman 1.6 moottorin sylinterikannen tiivisteen. Tilasin kanteen uudet pultit (https://www.onlinecarparts.co.uk/ajusa-7191842.html.). Nämä uudet pultit ovat pituudeltaan 152 mm. Vanhojen pulttien pituus on 150 mm. Myös kierreosan pituusero on 2 mm. Uskallanko käyttää näitä uusia pidempiä pultteja vai tilaanko jälleen uudet pultit?
  2. Mitä nostolaitteita käytätte Countrymaniin te, jotka korjaatte itse autoanne? Mikä on kätevin tapa? (Jotenkin vaikuttaa tuo nostaminen vaikealta ts. mies ihmettelee asiaa parhaillaan...)
  3. Kertokaapa kokeneemmat, mistä saa parhaiten ja nopeiten varaosia Mini Countrymaniin? Olimme jotenkin ajatelleet, että vuosia ulkomailta osia harvinaiseen Amerikan autoon tilattuamme voisimme siirtyä kotimaan tarjonnan puoleen, mutta ensimmäisen vian ilmaannuttua menikin sormi suuhun, kun vaikuttaa että varaosia saakin Suomesta vähän nihkeästi ja varsinkin kalliisti. Entä huolto, jos sille ilmenee tarvetta? Pääsääntöisesti on ollut ajatus korjata itse. Asumme Kokkolassa, jossa liikkuu paljon Minejä.
  4. Mielenkiintoinen vastaus sikäli, että tuoreella pitkällä autoreissulla jännitimme ihan toisenlaista ja UUTTA ääntä eli vinkunaa ja ulinaa (ei havaittavaa yhteyttä aloituksessani kuvailemaani ääneen) - ja autoon sisälle asti työntyvää savua!!! Mies totesi heti, että pakko olla käyttöhihnaongelma ja ajelimme melko haipakkaa 300 km pysähtymättä, jotta pääsisimme turvallisesti kotiin eikä tartte lasten kanssa jäädä tien varteen ihmettelemään... Aloituksessani kuvailemani ääni on täysin toisentyyppinen ja ollut samanlainen autonostosta lähtien. Erillinen ongelma jos on ongelma? Vinkuna ja savutus ilmaantui muutaman kerran 1000 km reissun aikana tilanteissa, joissa auto oli kuuma ja olimme olleet hetken pysähdyksissä. Viimeiset savut olivat niin sakeat, että oli pakko ajella pysähtymättä kotiin :D
  5. Hei! Hankimme toukokuussa automaattivaihteisen Countrymanin. Erästä ääntä olemme ihmetelleet. Kiihdytettäessä kylmällä koneella moottoritilasta kuuluu muutamien sekuntien ajan ääni, jota voi kuvailla resonoinniksi. Ääni on hiukan normaalia moottoriääntä korkeampi ja melko voimakas, ja antaa mielikuvan kuin jokin läpättäisi hyvin nopeasti - niin ettei sana läpätys ehkä ole ihan oikea. Ääntä on vaikea kuvailla. Onkohan kyseessä ihan asiaankuuluva ääni vai onko jokin menossa rikki? Mies epäili, että ääni liittyisi turboon. Aina kun ääni kuuluu (ja se kuuluu aina, kun auto on kylmä ja kiihdytetään) tulee vähän epämiellyttävä olo :D Valistuneita arvauksia ja tietämystä?
×
×
  • Luo uusi...