Jump to content

Blues

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Blues's Achievements

  1. Blues

    Mini Cooper S -06

    Tätä kautta hintaan 12.500,- Nyt on Halapa!
  2. Blues

    Mini Cooper S -06

    Vielä löytyy renkaanpotkijoista huolimatta ;D
  3. Blues

    Mini Cooper S -06

    Älä siis osta nettiauton ylihintaisia räpellyksiä, vaan hyvin pidetty herkkupala oikealla hinnalla 8)
  4. Blues

    Mini Cooper S -06

    Ai niin, vaihdossa vain uudehko Fiat 500 + euroja O0
  5. Myynnissä otsikon mukainen helmi :) Ajettu 135.000, pääasiassa työmatka-ajoa eli ei revitelty pilalle ;) Hinta todellakin kohdillaan eli 12.900,- eikä juuri tinkivaraa ole! Just tehty ns. kakkoshuolto (viime viikolla) ja leimattu maaliskuussa. Linkki nettiautoon http://www.nettiauto.com/mini/cooper-s/5701469
  6. Mikä hinta takavaloilla ja tulpanjohdoilla?
  7. Tuntuu olevan sama homma, kuin mulla oli kanssa loppujen lopuksi! Aluksi epäiltiin olevan tulpan pala koneessa, mutta loppujen lopuksi homma meni niin, että kone hävitti jäähdytysnestettä todella paljon, myös edellisellä omistajalla, päätellen hänen postauksistaan tänne. Ja kone kun oli tarpeeksi monta kertaa liian kuumana, oli sulanut tiivisteitä sekä osittain kansi ja pari venttiiliä :( Käytin laakkosella, eivätkä osanneet sanoa yhtään mitään syystä eikä aikataulusta saati kustannuksista. Otin pois Laakkoselta ja hinautin Perttulaan yhteen pikkupajaan, jonka omistaja on vanha rallimeksu, ja hän sitten laittoi koneen kondikseen. Aikaa meni yhteensä pari kuukautta osien odottelun takia ja hinta oli n. 3.000 erkkiä. Mutta sen jälkeen on toiminut erittäin hyvin :P kop kop kop, sanoo pää kun siihen koputtaa!
  8. Moro! En haluaisi pelotella, mutta itse olin aikoinaan autovuokraamossa duunissa ja meille tuli 10 uutta cooperia. Niistä 8 vaihdetiin loota kun ratin pylväs oli joku uusi keksintö mutta ongelmaksi muodostui se, että tiputti jotenkin (en tiede miten, en ole insinjööri) metallilastua laatikkoon. Alkoi ensin rohisemaan ja sen jälkeen laukesi kokonaan. Luulisi tosin, että jos tästä olisi kyse olisi tapahtunut jo aiemmin.
  9. Joo, Densot. Onneks löysin Perttulasta hyvän pajan, joku vanhahko rakki expertti eli mekaanikkona mm-ralleissakin ihan tehdastallissa ???
  10. No joo. Sytytystulpasta pala irti, tipahtanut koneeseen, ainakin kaksi venttiiliä paskaks, ehkä myös kansi ja mäntä :( Eli tulipa sit hiukan kalliimpi kuin pelkäsin (odotin itse lambda-anturin hajoamista). Onko mitään käsitystä yksityisestä pajasta pääkaupunkiseudulla joka pystyis tekemään, Laakkosella aikaa menisi koneen avaamiseen kaksi viikkoa ja vasta sit korjaus eli n. minimi 1 kk.
  11. Terve! Pienen pieni ongelma minin kanssa iski tuossa eilen illasta. Eli moottorivalo palaa keltaisena ja kone ei ota kierroksia kunnolla. Ohjekirja kertoo ongelman olevan pakokaasuarvojen heikentyminen? Ja sama suomeksi on??? Kallis projekti? Tai aikaa vievä? Ja autojan on MCS 06 ajettu 104 tkm. Kaikki informaatio otetaan kiitollisuudella vastaan!
×
×
  • Luo uusi...