Jump to content

kanisteri

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kanisteri's Achievements

  1. Tilailin osoitteesta http://www.minigearbox.co.uk/ Vielä en ole laatikkoa saanut, joten kokemuksia en vielä osaa sanoa, mutta toivotaan homman hoituvan. Vanha lähtee vaihdossa samaan firmaan eli valitettavasti laatikkoa en voi myydä O0
  2. Tuli pistettyä englannista tilaukseen korjattu Midlandi 12kk takuulla, kun halvalla sai. Saapas nähdä miten homma pelittää, kunhan nyt aluksi laatikon saan Suomeen.
  3. Vaihdelaatikkohan se oli sökönä, tämä oli merkkiliikkeen tuomio. Nyt menee laatikko+kytkin vaihtoon. Hienoa laatua nämä Minit, 130tkm ja vaihdelaatikko sanoo poks. Nyt sitten uuden laatikon metsästykseen.
  4. Tarkoitus olisi autoa ihan merkkikorjaamolla käyttää, jos osaisivat perusnyrkkipajaa paremmin ongelman paikantaa. Itse en taida kerrostalon pihalla vaihdelaatikkoa aukomaan O0 Onkohan hinta-arviota uudelle laatikolle vaihtoineen? Näyttäisi 900€ olevan käytetty loota, mutta uskaltaakohan tuollaista laittaa uuden vaurion pelossa.
  5. Kyllähän se paha pelko on, että vaihdelaatikko on rikki. Edullinen remontti eittämättä tiedossa jos näin on..
  6. Tyytyväinen Minillä ajelu on saanut ikävän särön, kun viime viikolla autoon ilmaantui outo ylimääräinen ääni. Tyhjäkäynnillä ääntä ei ole, eikä kytkin alas painettuna, mutta normaalisti ajettaessa autosta kuuluu tasainen pieni kolina. Erityisesti kaasuttaessa äänen huomaa selkeästi, mutta kaasua löysätessä ääni vaimenee. Onkos kokemuksia tällaisesta? Ilmeisesti vika voisi olla vaihteistossa, jolloin pahimmillaan koko loota menee vaihtoon. Onkos kukaan vaihdattanut koko laatikkoa Miniin? Eittämättä tämä useamman tonnin remontti on, jos koko laatikon vaihtaa. Autona on vuoden 2003 Mini Cooper, jossa siis surullisen kuuluisa Midlandin loota. Ajokilometrejä on vasta 130 000km, mikä ei pitäisi laatikolle olla todellakaan vielä paljoa. Etukäteen tässä mietin, että jos laatikko menee vaihtoon, niin voisi ehkä käytettyä laatikkoa katsella.
×
×
  • Luo uusi...