Jump to content

smicke

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

smicke's Achievements

  1. 1. viestin ohje toimi moitteetta Mini Cooper S 2007. Kiitos vinkistä. Kiitos myös tuosta OBD2-potikan vinkistä laitoin senkin tilaukseen, android-puhelin kun löytyy jo.
  2. Ei minulla ainakaan tarvinnut mitään koodata. Akkuhuollon pihalla heitettiin uusi akku sisään. Ostin yhtä pykälää suuremman akun niin käynnistyy varmasti vaikkei auto talviajossa olekaan. Jees, enpä olisi merkkihuollolle tuollaisesta missään nimessä maksanutkaan.
  3. Itse olen -07 Cooper S:ään akunvaihtoa harkitsemassa, alkaa kovalla pakkasella sähkölaitteet pimenemään parkissa. Tarvitseeko näihin uusiin Coopereihin koodata akun vaihto ja uuden akun ominaisuudet, vai voinko vaan heittää lootan sisään? Onko muuten vinkkejä sopivasta akusta?
  4. Nojoo eipä ne korjaamon pojat osanneet asiaa ratkaista, ainakaan ilmaiseksi (näinköhän ymmärsivät ongelmaakaan). Taitaa jäädä mysteeriksi toistaiseksi.
  5. Jep toimii juuri noin. Kerran ylös niin tihku on päällä. Oikeassa viiksessä ei mitään nappia ole. Mihinkään totaaliremppoihin nyt en todellakaan tämän vuoksi ole ryhtymässä :P
  6. Auto on äskettäin ostettu käytetty. Sadetunnistin kyllä on ja toimii, joskin mielestäni saisi olla herkemmällä. Tuulilasi lienee oikea kun lasin lämmitinkin pelaa. Menee aika mystiseksi. Auto käy konepellin vaijerin huollossa maanantaina, jolloin saavat ihmetellä asiaa.
  7. SET/INFO löytyy muttei ko. pyyhkimen kuvaa. SET/INFO:n alla on vain kellon ja päivämäärän asetukset. Outoa tosiaan. Kävin vielä rämppäämässä koko navin setup-valikon läpi sekä moottori päällä että kiinni, eikä löytynyt mitään asetusta tuolle. Sieltähän löytyy tässä vehkeessä esim. keskuslukituksen säädöt.
  8. Chili ja ajotietokone löytyy. Ainakin bensankulutukset jne. löytyy.
  9. Siis ongelma on se, että meikäläisen yksinappijärjestelmästä löytyy vain kellon ja päivämäärän säätö. Navinäytön puolelta löytyy muutakin sälää, muttei sadetunnistimen herkkyyttä.
  10. 2007 Cooper S:n sadetunnistin on aika laiska meikäläisen makuun. Noiden ohjeiden mukaan pitäisi pystyä herkkyyttä säätämään, mutta en kyllä löydä koko masiinasta tollaista säätöä, en kierrosmittarin enkä navin puolelta, osaako joku auttaa? https://wiki.bentleypublishers.com/disp ... ,+R55,+R57
×
×
  • Luo uusi...