Jump to content

pake

Jäsenet
  • Viestit

    49
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pake kaikki viestit

  1. Myydään pieni laatikollinen sekalaista mini tilpehööriä. Sarja 1275 +020 männänrenkaat, pari hyväkuntoista badgea ja jotain uusia käyttämättömiä turhakkeita. Hinta: myydään vain settinä 40e i Helsinki o4o viis728ysi02
  2. Kuvien mukaisia 10" vanteita: - 4 x cooper "replika" vannetta. Tehty halkaisemalla kaksi vanetta ja leveämmät puoliskot hitsattu yhteen (settiin uhrattu siis 8 alkuperäistä vannetta). Vanteet ovat olleet kovassa ajossa ilman ongelmia. Sopii hyvin autoon jossa muoviset levikkeet. Yhdessä vanteessa on lommo reunassa/huulessa mutta sen kyllä saa taottua suoraksi. Päällä kuluneet Dunlop 165 renkaat. Hinta setille 150€. - 4 x talvirengasta vanteineen. Pintaa ja nastoja kyllä riittää mutta pidossa voi olla sanomista :) Hinta setille 50€. --> MYYTY - Myydään lähes virheettömät etupenkit vm -79. Parin hinta 150€. ---> MYYTY Tavarat löytyy Kauhavalta.
  3. pake

    Foorumin paras paja?

    Jotain vaihtoehtoja löytyy täältä http://www.absmotorsport.net/mini.html Minun autossahan on tämä kit http://www.absmotorsport.net/mini/body-kits/sportspack-evo-8-piece-mini-kit.html
  4. pake

    M: uusia osia

    - Vapaavirtaussuodatin HIF44 kaasariin (sininen). Mukaan tulee BDP neula (muistaakseni). Hinta yht 20€ <--- MYYTY - Lucas sport puola, hinta 20€ <--- MYYTY - Takaiskarit. Yläkiinnikkeitä vähän modattu (sallii matalamman jousituksen). Hinta 25€ <--- MYYTY - high flow takapönttö kromi päällä. Huom putki katkaistu (vertaa linkin kuvaan). Ei liene ongelma näppärälle kaverille. Hinta 35€
  5. Kaikki osat on siis uusia. Jäänyt tarpeetomaksi tästä projektista viewtopic.php?f=12&t=1994 - Vapaavirtaussuodatin HIF44 kaasariin (sininen). Mukaan tulee BDP neula (muistaakseni). Hinta yht 20€ http://www.minisport.com/mini-spare-par ... D9330.html http://www.minisport.com/mini-spare-par ... X8014.html - Lucas sport puola, hinta 20€ http://www.minisport.com/mini-spare-par ... LB105.html - Takaiskarit. Yläkiinnikkeitä vähän modattu (sallii matalamman jousituksen). Hinta 25€ http://www.minisport.com/mini-spare-par ... 52019.html - high flow takapönttö kromi päällä. Huom putki katkaistu (vertaa linkin kuvaan). Ei liene ongelma näppärälle kaverille. Hinta 35€ http://www.minisport.com/mini-spare-par ... ST400.html
  6. pake

    Uudestisyntynyt

    Ai niin ja ilmansuodattimetkin valmistui siinä samalla. Sopiva pätkä paperifilsua väliin ja verkko ympärille. "Filtterisiivut" on siis leikattu yhdestä isommasta suodattimesta.
  7. pake

    Uudestisyntynyt

    Jakaja sai väistyä ja tilalle tuli Megajolt + edis4 romut. Megajolt on aika yksinkertainen kapistus joten asennuskin on kohtuullisen yksinkertainen homma. Auto lähti käymään ilman suurempia ongelmia. Ei päästy vielä ajamaan, sateinen keli ;). Mutta sen mitä tallissa autoa testattiin, niin varsin hyvältä vaikuttaa. Toimii kyllä aika eleettömästi. Mielestäni lähtee paljon paremmin käyntiin, vastaa herkemmin kaasuun (alipainesäätö tuntuu toimivan hyvin) ja käy tasaisemmin kaikilla kierrosalueilla. Parit asennuskuvat (kännykällä otettujen kuvien laatu ei ole kaksinen).
  8. pake

    Clubman 1971/72

    Hieno auto! Kuva takakelkasta on ihan helmi :)
  9. pake

    Uudestisyntynyt

    Minille ei ole talven kuluessa tehty oikeastaan mitään. No ilmanputsarit on sentään värkätty, pancake "lätkien" väliin laitettu paperisuodattimet. Tuli sentään hommattua tarvikkeet uutta sytkää varten. Olisi tarkoitus käväistä Tampereen torilla, joten eiköhän siksi jo minin sytkää ohjaa kuvassa näkyvät palikat.
  10. pake

    Swiftune SW10

    Näin varmasti on, mutta mun Miniin 649 on vähän turhan raju. 649 speksit (en mene spekseistä takuseen, mutta varmasti ovat hehtaarilla) Checking height: 0.0125" @ lobe Timing: (Intake): 43/64 (Exhaust): 61/40 Nominal lobe lift: (Intake): 0.323" (Exhaust): 0.323" Duration (Intake): 287 (Exhaust): 281 Lobe centre angle (Intake): 100.5 (Exhaust): 100.5 Lobe separation angle: 100.5 Lift on overlap: 0.110"
  11. pake

    Swiftune SW10

    Jotain dataa SW10 nokan profiilista. b]Checking height:[/b] 0.016" @ lobe Timing: (Intake): 34/66 (Exhaust): 70/30 Nominal lobe lift: (Intake): 0.291" (Exhaust): 0.291" Duration (Intake): 280 (Exhaust): 280 Lobe centre angle (Intake): 106 (Exhaust): 110 Lobe separation angle: 108 Lift on overlap: 0.070" Itseasiassa SW10:ssä on pienemmät nostot kuin esim Kent MD276:ssa. Se voisi siis olla oikeinkin hyvä valinta 1.5:1 keinujen kaveriksi. Voisi jopa luulla että 1.5:1 keinut on huomioitu SW10 speksausvaiheessa. Maltillinen overlap pistää myöskin silmään.
  12. pake

    Swiftune SW10

    Onko kellään tietoa tai kokemuksia ko. setistä http://www.swiftune.com/Product/444/swiftune-sw10-billet-camshaft-duplex-kit.aspx Hinta ei ole halpa, mutta ei nyt aivan posketonkaan. Mainostekstin mukaan profiilihan olisi mitä mainioin. Entäs tuo jakopää? Mulla on sekä hyviä että huonoja kokemuksia säädettävistä nokkapyöristä...kumpi tämä on :D Mullahan on aika maltillinen mosa. Varsinkin CR on kohtuu matala (ihan tarkoituksella tosin). 1293cc 10.4:1 Kansi 12G940 imu 37mm / pako 29mm (venttiilinjouset 200lb) 2 x HS4 rullakeinut 1.5:1 LCB Hi Flow Onko SW10 jo turhan tiukka nokka tähän koneeseen? Varsinkin nokan ja 1.5:1 keinujen yhteensopivuus vähän arveluttaa. Toisaalta "ruttua" on tarvittaessa aika helppo nostaa (koneessa on Hepolite sliper 21253 männät).
  13. pake

    Uudestisyntynyt

    En ole tietääkseni koskaan myynyt 12G940 kantta.
  14. pake

    Uudestisyntynyt

    Laitetaas viimeisimmät kuvat. Pientä viilausta vielä täytyy tehdä, mutta aika pitkälti näillä mennään tämä kesä.
  15. pake

    1275 jarruasiaa

    Lähes samasta asiasta väännettiin konttorilla viimeviikolla. Kyseessä tosin 8.4" levyt. Muutoskatsastus hyväksytiin ja referenssinä juurikin 1275 GT. http://www.minicoopersofmiami.com/MINI_ ... _76-89.pdf Sivulta 4-15 alkaen. Minusta 1275 GT kohdalla ei ole mainintaa tehostajasta 8.4" levyjen yhteydessä. En tunne minin eri versioita riittävän hyvin, että voisin asiaa varmaksi väittää. Mutta tähän dokuun vedoten katsastus kuitenkin onnistui ilman tehostajaa.
  16. pake

    Uudestisyntynyt

    Minin uusi elämä alkoi virallisesti 1.6.2011. Noin 20 vuoden tauon jälkeen kilvissä on taas virtaa!!! Muutoskatsastus meni kerrasta läpi. Tein etukäteen selvityksen muutoksista ja hankin tarvittavat referenssit mm. moottorista, jarruista jne. Silti jarruista jouduttiin vähän vääntämään. Sain kuitenkin katsastusmiehen lopuksi vakuuttuneeksi että Mini GT 1275:ssa todellakin on 8.4" levyjarrut ilman tehostajaa. Se siis merkittiin jarrujen osalta "verrokkiautoksi". Selattiin siinä samalla vuosien varrella tehtyjen Minien muutoskatsastuksia. Niistä ei ollut käytännössä mitään apua, niin kirjavia oli autojen tiedot muutoksista. Taisipa joukossa olla sellaisiakin autoja joita ei olisi koskaan pitänyt päästää läpi.
  17. pake

    Uudestisyntynyt

    Kärry on jotakuinkin nipussa ja kulkee omin voimin. Ilmeni kuitenkin pari takaiskua. Läppärinkenno vuotaa ja valojenvaihtaja on täysin halvaantunut. Ja eikun tilaus vetämään UK:sta....
  18. En tiedä mitkä ovat kysyjän tarpeet sytkään liittyen. Mutta jos ei ole tarvetta säätää sytkää, niin muutossarja lienee järkevin ratkaisu. Minusta 123 jakaja on kuitenkin aika arvokas. Samalla rahalla taitaa saada tämän. http://trigger-wheels.com/store/content ... 3.html#p98 Sytkän toki rakentaa halvemallakin, kunhan haalii osat ja rakentaa niistä. Taidan itse olla tälläkertaa niin laiska, että tilaan trigger-wheels:n kitin valmiina. Mutta se kyllä siirtyy ensitalvelle.
  19. pake

    Uudestisyntynyt

    Juuri näin. Yhden K&N hinalla ostaa 3-4 tarvikesuodatinta, joten paskaisen orkiksen voi hyvällä omallatunnolla vaihtaa tarvittaessa uuteen. Lisäksi rahaa säästyy mahdolliselta MAF:n hajoamiselta.
  20. pake

    Uudestisyntynyt

    Jos orkkisfiltterin virtauskyky on N ja vvsuodaatimen virtauskyky on 2xN. Tarkoittaako se automaattisesti että vvsuodattimen kanssa saadaan enemmän tehoa koneesta ulos? Ei tarkoita, riittää kunhan alkuperäinen suodatin ei ole pullonkaulana muuhun rautaan verrattuna. Useimmissa autoissa näin ei ole. Ei Saabissa mikään ihmeellinen suodatin ole. Ihan samaa perustavaraa kuin muissakin autoissa. En ala väittelemään aiheesta. Mutta jos joku saa mitattavan ja toistettavissa olevan tehonlisäyksen vvsuodattimen asentamalla, niin silloinhan kaikki on hyvin ja voi onnitella itseään oikeasta valinnasta....vai voiko sittenkään, entäs jos olis laittanut vieläkin paremman suodattimen ;)
  21. pake

    Uudestisyntynyt

    Jep, suodattimet ei ole vielä valmiit. Tarkoitus olisi heittää vaahtomuovit tunkiolle ja laittaa sopivankokoisesta lieriösuodattimesta pätkät väliin. Katotaan nyt miten paljon jää tilaa mutta vähintään 60mm siivut. Pancake suodattimet sopivat tyyliin, joten siksi ne ovat ainut vaihtoehto ^-^ Vapaavirtaussuodattimet ei kiinnosta. Niistä ei ole mitään hyötyä. Ja vaikka aivan toimivia olisivatkin, niin en ole valmis maksamaan turhasta "hippo-osasta". Joskun yritettiin saada 400hp Saabin ilmamassaan mitattavaa eroa käytettäessä orkkis vs K&N filtteriä. Senkin ajan olisi voinut käyttää vaikka krapulaa loiventaessa :)) No vaparissa vähän eri juttu. Mutta jos 700hp autossa ei tarvi vvsuodatinta, niin miksi alle 100hp minissä tarvii?
  22. pake

    Uudestisyntynyt

    Tämä projektihan alkaa kääntymään voitonpuolelle. Sisusta puuttuu, mutta muutenhan se alkaa jo muistuttamaan autoa. Uusi kattoverhoilu (musta) tuli asennettua viikonloppuna, joten eiköhän se sisustakin sinne saada. Listoja ja muuta pikkusälää puuttuu vielä ulkopuoleltakin. Korin on vähän paskanen päältä (rasvaa, pölyä ja saippuavettä), mutta laitetaan nyt kuvat näkösälle kaikesta huolimatta.
  23. pake

    Uudestisyntynyt

    Milläs eväin kannattaa lehteä konttorille hakemaan leimaa. Muutoskatsastus nyt ainakin tarvitaan moottorille, jarruille ja renkaille. Muuta? Moottori: Ulkoisesti peruskorjattu 1275cc mosa tupla hs4 kaasuttimilla :) Täytyykö olla jotain faktaa esittää että vastaavaa moottoria on käytetty minissä. Jos, niin mihin malliin kannattaa viitata, Mini-Cooper 1275 S ?? Jarrut: 8.4 levyt. Taitaa olla vakiona kaikissa MKV malleissa vuodesta 85 eteenpäin. Pitääkö olla jotain papruja? Renkaat ja mahdollisesti levikeet: 13" vanteet on tiettävästi ainakin MKVII sportpack:ssa
  24. pake

    Uudestisyntynyt

    Laittakaahan teipin nimi, niin osaan etsiä oikeaa tuotetta. Rekisterivalon modaus katsastusta varten oli myöskin hyvä vinkki. Täytyypä laitta joku väliaikainen suoja. Teen piruuttani niin ruman että tyhmempikin katsastusmies tajuaa ettei se siinä kaun viihdy ;D
×
×
  • Luo uusi...