Jump to content

patu

Jäsenet
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Viestit kirjoittanut patu

  1. Taas yks mini laputettu vaikken näist mitään ymmärräkkään( enhän ole yli viittäkkymmentä vuotta harrastanut mikä täällä on käsitys jonkinnäköisestä tietämymksestä,itsellä 47 v ) joka tapauksessa  MK 1 kilvissä. Ensirekisteröinti 7.5. 1966 .Ei yhtäkään hitsipaikkaa,kelkat ehyet,koettakaanyt elää tämän kanssa "kaikkitietävät mestarit".

  2. Kyllä  kyllä .... uusi foorumi on  hyvän näköinen ja ilmeisesti "nykyaikainen", kun on  yhteys naamakirjaankin. :)

     

    No voihan vitalis ... taisin mokailla .......ensin tuntui, ettei viesti lähtenyt ja sitten kirjoitin tämän uuden  ... ja sitten en saanut poistettu toista viestiä sitten millään.  sorry :-[

    Nii,näin hyvä tämä on.

  3. Kyllä toi "ylientisöinti"on rikoksista rankimpia mitä voi autolle/mp:lle tehdä.Vehje on kymmeniä vuosia vanha ja silti ku tehtaan hihnalta.Historia tuhottu.Mulla on Harrikka vm,-42,jos minä sen entisöisin alkuperäiseksi niin todennäköisesti munt ammuttais henkilt seuraavassa rallissa minne sen kanssa uskaltautuisin.Eikä toi-66 Minikä tule koskaan pilatuks ylimääräisellä "entisöinnillä". >:D

  4. Olen valmistautunut jarru ja kytkin töihin, mutta meni taas sormi suuhun. Löysin 4 erilaista pääsylinteriä. Mikähän on oikea?

     

    full

     

    jokin näistä?

     

    full

     

    vai tuo oikean puoleinen?

    Jarrupääsylinterissä on yksisuuntaventtiili siellä "yläpäässä".
  5. Ai jaa,tämä onki joku tietokilpailu.Mää hölmös päässäni kuvittelin et tämä olis joku Mineist kiinnostuneitte kohtauspaikka.Kyl mää sit olen vääräs paikas. Kiitos vaa ja näkemiin,jatkan tual moottoripyörä puolel,siäl ei kukkaa luule olevas Jeesus sil perusteel et on tallis syntyny.

  6. Haluan pyytää foorumin tietäjiltä anteeksi typerää käytöstäni esittäessäni metodeja jotka olivat käytössä joskus dinosaurusten aikaan.Vetäydynkin nyt kuunteluoppilaaksi muutamaksi vuodeksi,jospa minäkin vielä joskus oppisin näistä vehkeistä jotain.Toivottavasti Päivi saa pelit toimimaan,ja miksei saisi kun hyviä neuvoja tulee ovist ja ikkunoista.Kuunnellaan.

  7. Olikos se pala sieltä nelospytyn holkista?

    Otappa venakoppa irti ja katso onko venttiili jämähtänyt auki.

    Arvellaan nyt jotain, kun kaikki muuten tuntuu olevan kunnossa.

    Kun kantta jälkikiristät, niin en menisi kyllä yhtään löysäämään välillä pultteja.

    Toi "löysääminen"tarkottaa sitä et sillä tarkistetaan ettei mutu ol ryyty kiinni.Jos tempasee suoraan tiukemmalle voi pinnapultti päästää sen viimeisen naksauksensa.Näin ENNEN tehtiin,nykymekaanikoista en tiedä.

×
×
  • Luo uusi...