Jump to content

Austin64

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Austin64 last won the day on 25. Huhtikuuta 2014

Austin64 had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Austin64

  • Syntymäpäivä 19.07.1965

Profile Information

  • Sijainti
    Sastamala

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Austin64's Achievements

  1. Minä tilasin Newtonilta verhoiluja joulukuussa ja viime viikolla palauttivat alvit ihan omasta aloitteesta minulle, tavarat lähtee joskus myöhemmin.
  2. Sarana kotiutettu, kiitos inno75.
  3. Ai ne kaikki on erilaisia, katkes siitä korin puoleisesta se alempi haarukka. Näkyy olevan kevytmetallinen tuo sarana, ollut murtuneena jo jonkun aikaa kun oli vain ihan kapea raita "tuoretta" murtumaa siinä mutuma kohdassa. Kyllä tuo ovi pysyy vielä paikoillaan vaikka oven aukaisee, mutta kyllä tuo on syytä uusia. Eikä tässä nyt ihan hirveä kiire ole, katsastuskin täytyy vielä suorittaa tälle kesälle ennen käyttöönottoa kun numero on 3. inno75, ajelen työasioissa aika usein Jokioisten läheltä niin voisin poiketa sarana ostoksilla jos sulta löytyy.
  4. Hajos Ministä kuskin ovesta alempi sarana ja täytyis päästä minillä liikenteesen. Olisko kellään myydä yhtä kappaletta ulkopuolista saranaa? Juu saa uusiakin mutta kelpais käytettykin.
  5. Austin64

    850 marssinopeus

    Kyllä meidän minissä ollaan käytetty tätä lisäainetta (lyijynkorviketta), pullossa on mitta-asteikko paljon laitetaan. Täytyy ottaa venttiilikoppa pois ja katella venttiilien välykset. Moottorin väljyydestä ei mitään tietoa, mutta ei se ainakaan kauheasti huohota kun ottaa öljytikun tai öljykorkin irti käynnissä ollessa.
  6. Austin64

    850 marssinopeus

    Tämähän kuulostaa hyvältä, eikun säädöt kohdalleen ja karstan poistoon...
  7. Austin64

    850 marssinopeus

    Ajaako kukaan enää tolla 850 koneella kun kaikilla tuntuu olevan isolohko? Miettityttää vaan tuon meidän -64 matkanopeus kun ei sillä pääse 80km/h kun tasasella, pieni ylämäki tai vastatuuli niin nopeus tippuu. Säädöt ei kyllä olleet viime kesänä aivan kohdallaan joten voi johtua siitäkin, mutta toimi kaupunki pyörityksessä niin ei tullut säädettyä. Ensikesää varten pitäisi alkaa pikkuhiljaa valmistelemaan miniä käyttöä varten niin olisi mukava tietää miten toi pikkukone jaksaa viedä kunnossa ollessaan jos vaikka uskaltautuu keskustan ulkopuolelle. Ensikesä menee konetta avaamatta, mutta seuraavana talvena olisi tarkoitus tarkastaa ja kunnostaa tarvittaessa. Tää Austin on ollut viimeksi liikenteessä 80-luvun alussa ja kunnostuksen alla 90-luvulta lähtien 2000 luvun alkuun jolloin maalattu ja seissyt sen jälkeen lämpimässä jolloin ostimme sen. Katsastuksessa tuli huomauttamista vaan toisesta ajovalosta joka näytti liian ylös, me ei tehty mitään ennen katsastusta minille. Käyttöönoton jälkeen kylläkin on kaikenlaista pikkuvikaa fiksattu, osa johtui käyttämättömyydestä. Kyllä minit on tehty käyttöä varten 8)
  8. Austin64

    Pyörännavan laakeri

    Välirenkaalla??? Mulla klappia etulaakerissa ja kun purin niin en huomannut mitään välirengasta. Missä välissä semmonen pitäisi olla. Laakeri ei pitänyt mitään ääntä vaan oli vaan väljä, edellinen omistaja väitti vaihtaneensa kaikki pyöränlaakerit.
×
×
  • Luo uusi...