Jump to content

ISi

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

749 profiilin katselua

ISi's Achievements

  1. ISi

    Ei kipinää

    79-vuoden tonninen mini hyytyi kesken ajon. Vehje ei näytä saavan kipinää. Puolalle tulee 12 volttia ja ainakin yleismittarilla mitatessani tuntuisi olevan kunnossa (ensiöpuoli 3,2 ohmia ja toisio 13,2 kiloohmia. Virranjakajan kannen sisäpuolen "navoissa" jotka ovat pyörijään yhteydessä oli vähän valkoista härmää jonka rapsuttelin pois. Silmämääräisesti kärjet ja pyöriä näyttäisi olevan kunnossa. Konkan ajattelin vielä mitata kun saan vain lainaan mittarin jossa on se ominaisuus (nF). Minkähän kokonen konkka on? Tuleeko mieleen mitä vielä tällainen kädetön tavis pystyisi mittaamalla tai silmämääräisesti todentamaan jotta sais taas vehkeen käymään?
  2. Kiitos, oikein veikattu=liitin oli hapettunut irti.
  3. Mitäs olisi antaa vinkiksi kun molemmat mittarit lopettivat näyttämisen. Eli moottorin lämpötila ja polttoaineen määrä. Taustavala kyllä palaa, mutta viisarit eivät värähdäkkään, Kyseessä -79 Mini.
  4. Geometrian opit jo vähä unohtunut, mutta "kartiomainen klunssi" vaijerin päässä on vähä niinkuin korkeussuunnassa venytetty pyramidi. Joo uteliaisuuttani (tyhmyyttäni) vedin vaijerin ulos kuorestaan. Jonkimmoisen ajan siihen jo uhrasin mainitsemaasi toimenpiteeseen, mutta ei vaan mennyt takaisin. Täytyy kattoo kevväämmällä kun alkaa tarkeneen siten josko toinen sais vaikka käännettyä sitä kuoree suoremmaks siellä moottorin päässä ja toinen pyörittelis vaijeria kohdilleen. Olis vaan semmonen muistikuva, ettei sinne moottorinpään kiinnitykseen päässyt edes näkeen vaikka alakautta yritinkin.
  5. Minin vilkku toimi ailahtelevasti toiselle puolelle joten etsiessäni vikaa mittaritaulun takaa otin matkamittarin vaijerin irti. Lopputuloksena vaijerin moottorinpään kartiomainen klunssi ei suostu laskeutumaan takaisin suojaputkessa oikeelle paikalleen. Onko keinoja saada se takaisin? Auto vielä talvilevolla, mutta kurkkasin ennen kuin sen nukkumaan laitoin alle ja totesin, että vaikee päästä ropaan "vaijeriputken" moottorissa olevaa päätä. Eikä se vilkun toimimattomuuskaan toiselle puolelle selvinnyt, joten vinkkejä kaivataan :-X .
×
×
  • Luo uusi...