Jump to content

doublesix

Jäsenet
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

doublesix's Achievements

  1. doublesix

    Minin ruosteongelma

    Mulla -08 Clubmanissa noita valumia konepellissä, ei muualla.
  2. doublesix

    Tuulilasin vaihto

    Ei ollut aikaa odottaa operaatio "hiekkamyrskyä", kun piti leima saada. 2 x kertaa jo pamahtanut kivi/nasta lasiin, prkl!
  3. doublesix

    Tuulilasin vaihto

    Tuulilasi vaihdettu hintaan 298,00 eur. Ja uudella listalla, eli oppikirjan mukaan.
  4. Hyvää uutta vuotta kaikille Mini Forumilaisille!
  5. Kiitti vinkistä.Poistettu näytöstä.
  6. doublesix

    KOKEMUKSIA MINISTÄ

    Grillin saa kyllä heti asettaa ykkös asentoon,ettei persus pala.Katkaisija on hyvällä paikalla ja senverran iso,että pystyy säätämään myös hanskat kädessä. Kesällä kaveri siirsi Miniä pihalla ja ohjauslukko jymähti.Keltainen valo paloi.Manuaalista löytyi apu siihen.Paras kohta manuaalissa:Palaa punaisena,sähköisen ohjauslukon häiriö.Moottoria ei voi enää käynnistää.Mahdollisesti älä sammuta moottoria???
  7. Saiskohan ton vaihtamis vahdin jotenkin poistettua näytöstä?
  8. doublesix

    Vetokoukku Cooperiin?

    No hommahan eteni niin,että Ruotsista tilattiin uusi sulakepesä ja Laakkoselta piuhasarja. Konalan Autokeskus pisti paikalleen pienten ryssimisten jälkeen ja eikun kärriä vetämään. Ai niin,kustansi 1.550,00 Eur.
  9. doublesix

    KOKEMUKSIA MINISTÄ

    Kompaan karipv:tä.-08 Cooper Clubmanilla kurvaillut nyt reilu 15 000km ja tyytyväinen ollut.Jämäkkä ajettava ja mitään nitinöitä tai kolinoita ei ole tarvinnut kuunnella.Ja tässä yksilössä ei tarvitse kuivatella varapyöräkoteloa pesun jälkeen,vaikka sen tällä foorumilla jo joku ehti julistamaan tyyppiviaksi.Penkinlämmitin on tosi tehokas,ei ole vastaavaa vielä tullut koettua!Puntarissa nyt +45tkm ja meno jatkuu!
  10. doublesix

    Vetokoukku Cooperiin?

    Tuli hommattua Westfalian irrotettava koukku. Ostopaikka oli http://www.aukup.de ja kokonaishinta rahteineen oli 550,00Eur. Sisältäen koukun,johtosarjan ja adapterin.Kaikki näytti hyvältä.Muovihärpäke ja alumiinipuskuri irti ja koukku paikalleen. Kontin verhoilut pois ja piuha pistokkeelle.Muovihärpäke paikalleen,tähän asti kaikki ok.Sitten takavalot irti ja uudet piuhat kiinni.Mutta sitten rupes tökkimään.Toiset liittimet,joiden piti kanssa mennä heittämällä paikalleen,eivät sopineetkaan.Ja tässä vaiheessa olin tietysti vetänyt piuhan myös eteen sulakerasialle paneleitten alta.Ohjekirjan mukaan sulakkeen paikat 4 ja 41 on koukulle,mutta näillä kohdin ei ole sulakkeen pidintä.Jos jollain on kokemusta vastaavasta hommasta,niin vinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan.
  11. Lazalle kiitokset mielenkiintoisesta linkistä!
  12. doublesix

    Tuulilasin vaihto

    6 viikkoa nyt kurvailtu Minillä n.4000km.Heti ensimmäisenä päivänä napsahti kivi lasiin hanttarin puolelle alakulmaan.Ehdin ajamaan tuulilasi varikolle Espooseen,ennenkuin se lähti halkeemaan.Siellä porattiin ja liimattiin ja hyvin on kestänyt.Samalla kysyin tota hintaa ja se oli 240Eur.Jokunen vuosi sitten meni 2 päivän sisään Vivarosta ja Chevy pick-up:sta lasit ja tossa firmassa kyllä palvelu pelasi ja hinnat oli kohdallaan.Suosittelen.Hannuksenpelto 2B
  13. doublesix

    Tuulilasin vaihto

    Clubmaniin,ei sadetunnistinta 240 Eur. Suomenoja.
  14. Malli 103-141 tosta Mossin katalogista.Helppo asentaa,3Xruuvi(mukana).Ei natise eikä kitise.Kässäriä käyttäessä vähän tiellä,mutta saahan sen kipattua ylös.Ajoasento parani huomattavasti.
  15. Itse tilasin www.mossmini.com :sta kyynärnojan ja muita heebeleitä. Nojalle tuli hintaa kaikkineen n.100Eur. 8vrk tilauksesta Tullipostissa. Saksan ebay:ssä naviteline näytti maksavan 30-40Eur.
×
×
  • Luo uusi...