Jump to content

pavelski

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pavelski's Achievements

  1. Laittelin sinne viestä. Katsellaan mitä tarjoavat. Kyselin autokeskukselta sopiiko JWC kone Cooper S:ään. Väittivät, että täytyy olla JWC kitti asennettuna ensin, onko todella näin vai yrittävätkö vaan myydä myös tuota minulle?
  2. http://www.nettivaraosa.com/auton-varaosat/2199725 Onko tämä kenties? Täytyykö katsastusmiehelle näyttää jos tuollaisen John Cooper works koneen löytäisin? Päästöt ainakin nousenee, mites jarrut?
  3. Kiitos vastauksesta.. Jos jollain on tietoa mistä saisi hyvään hintaan uuden moottorin niin linkkejä ja vinkkejä otetaan myös vastaan! Kiitoksia kaikille vastauksista ja vaivännäöstä.
  4. Kiitoksia vastauksista. Osaatko Igor kertoa onko paljon pirteämpi tuo John Cooper Works kone verrattuna perus S:n moottoriin?
  5. Pitääkö putkisto vaihtaa myös? Vai meneekö ihan perus S:n pakoputkilla? Ymmärsin, että tuossa linkissä olisi koko paketti. Tarvitseeko hommata muuta vielä?
  6. Hei, Miniin pitää moottori uusia edellisen sanottua itsensä irti. Onko arvon miniläisillä tietoa voisinko samantien miettiä John Cooper Worksin koneen asennusta? Että meneekö se myös? Tälläinen on ainakin tarjolla: http://en.bildelsbasen.se/?link=item&searchmode=1&vc1=170&pc1=120&page=1&vc[0]=170100100&vcx=4710&pc[0]=120101100&post_id=32444388 Itselläni on siis 06 Cooper S.
  7. Tervehdys, Huonosti itselläni toimii kauko-ohjattavan keskuslukituksen avain. Välillä saa monta kertaa painaa nappulaa, että ovet aukeavat tai menevät lukkoon. Ilmeisesti avaimessa pitäisi olla ladattava akku, jota auto lataa avaimen ollessa virtalukossa, näin ei näytä tekevän. Onko kellään vastaavaa? Konsteja korjaamiseksi? Auto on siis Cooper S -06.
  8. pavelski

    Vanteet miniin

    Morjes, Ajatuksissa on hommata uudet vanteet -06 Cooper S. Tälläiset käyneet mielessä: Vanteen merkki Worx M1, malli John Cooper Works GP https://www.google.fi/search?q=John+Cooper+Works+GP&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVyLaporHLAhWjCpoKHax-D60Q_AUIBygB&biw=1428&bih=794#imgrc=TVPyvldGkhN7uM%3A Onko kumikoko ehdotuksia 18" vanteille? Tai jos jollakin on myynnissä jotkut kivannäköiset niin voi yrittää tyrkyttää=)
×
×
  • Luo uusi...