Jump to content

JCW-78

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

JCW-78's Achievements

  1. JCW-78

    Minin radioantenni

    Täälläkin olisi hieman samansuuntaista ongelmaa...näköjään Briteistä/USA:sta saisi tilattua alkuperäisen osan, melko kovaan hintaan: http://www.minimaniauk.co.uk/web/Item/NMX7686/InvDetail.cfm Jos joku on vaihtanut antennin jalustan R50/R53 Miniin, niin kokemuksia tänne kaivattaisiin (eli käykö tilalle muutkin kuin OEM osat).
  2. JCW-78

    Vasen xenon syttyy, tai ei...

    Jatkoa edelliseen...viime talvena tuli siis vaihdettua kuskin puoleinen polttimo ja ongelma hävisi joksikin aikaa. Nyt kesällä taas valo on välillä jäänyt syttymättä. Veikkailin kyseessä olevan viallisen sytkän(ballastin) joten tilasin sellaisen netistä ja vaihdoin äsken. Ikävä kyllä veikkaus oli väärä, kun lamppu ei syttynyt operaation jälkeenkään :-\ Mikähän tuossa vielä voisi olla...eikö auta muu kuin viedä Laakkoselle ihmeteltäväksi? Itse ballastin vaihto oli sinänsä iisi homma kuten Hatopii mainitsikin: 1) Akun miinuskaapeli irti 2) Ballastin "kehikko" on kiinni kahdella torx-ruuvilla, avataan 3) Itse ballasti on kiinni kolmella ristipääruuvilla, avataan, otetaan vanha pois ja uusi tilalle 4) Ruuvit kiinni ja kaapeli kiinni akkuun :) Edit: Tämä ohje siis R53 vm 2003 Xenoneille, en tiedä onko uudemmissa vuosimalleissa lamppukonfiguraatio erilainen...
  3. JCW-78

    Vasen xenon syttyy, tai ei...

    Piti oikein rekisteröityä forumille, kun tämän keskustelun+forumin löysin Googlella. Kiitokset Jaskalle ohjeista, mulla oli '03 Worksissa sama ongelma ja se korjaantui polttimon vaihdolla. Tilasin 2 kpl Philips D2R:iä tuolta: http://www.meronet.com/catalog/ ja ne maksoivat postikuluineen 93,90€ :) Vaihdoin molemmat polttimot samalla kertaa, ja valotehoa tuli kyllä reilusti lisää. Vanhoissa polttimoissa lampun "keskiosa" oli mennyt jo ihan sameaksi.
×
×
  • Luo uusi...