Jump to content

Ond

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ond's Achievements

  1. Jos oikein muistan niin vikakoodien mukaan itsellänikin oli valon syttymisen syynä juuri kuljettajan etuturvatyyny. Valon syttymishetkellä olin juuri pakannut auton ihan täyteen kamaa, ja työntänyt repsikan puolen penkin vähän turhankin kovalla voimalla paikoilleen, joten oletan vian johtuneen kuitenkin kosketushäiriöstä noissa repsikan puolella penkin alla olevissa liittimissä.
  2. Jos Tampereen suunnalle on asiaa niin meikäläisen luona voit käydä kuittaamassa valon. Itse laitetta en ala vielä myymään.
  3. Ond

    Oven lukko ei aukea

    Itsellä ilmeinee myös kyseistä ongelmaa 03 coopperissa mikä on varustettu noilla keinutyyppisillä kahvoilla, eli ei pitäisi olla siitä kiinni. Minulla tuo ilmenee onneksi vain repsikan puolella niin ei ole niin vakavaa..
  4. Uuden auton ostamista miettiessä MC on alkanut vaikuttamaan todella kiinnostavalta vaihtoehdolta. Olen käynyt koeajamassa paria tuollaista peliä ja hyvältä on vaikuttanut. Ihmetystä on kuitenkin herättänyt tuo minin huolto-ohjelma. Eli voisiko joku nyt vääntää rautalangasta minulle minkälainen tuo ohjelma on? Kyseessä on käsittääkseni dynaaminen longlife ohjelma, mutta kuinka se siis on käytännössä porukalla mennyt? Mitkä ovat huoltovälit olleet suunnilleen? Jakopää näissä kaikissa on ilmeisesti ketjulla joten sen vaihdosta ei tarvitse huolehtia..vai? Ja sellainen tarkennus vielä että olen siis ostamassa todennäköisesti vuosimallin 2003-2004 cooperia. Yritin googletella ja hakea tältä foorumilta apuja, mutta selkeää vastausta en kysymykseeni löytänyt. Kiitokset vastauksista jo etukäteen.
×
×
  • Luo uusi...