Jump to content

Mini79

Jäsenet
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mini79's Achievements

  1. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Kesä alkaa olla paketissa, eipä ollut mitään ongelmia. Öljyä meni alkukesästä jonkinverran, mutta se on kaitten normaalia kun on koneeseen laitettu suunnilleen kaikki uusiks. Nyt kulutus normaalissa. Ei oikeastaan tullut tehtyä mitään muuta kuin ajeltua..noh etupään jarrulevyt ja -palat sekä molemmat etulaakerit tuli vaihettua. On se vaan heleppoo kun ei tarvii kuin ajella!!
  2. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Parin vuoden huilin jälkeen taas ajossa tämäkin. Torstaina katsastin puhtain paperein. Pientä sipistelyä vielä riittää, mutta ne on onneks lähinnä kosmeettisia.
  3. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Nonni!! Bensapumpusta löytyi vika. Nyt on uus pumppu paikallaan eikä polta sulakkeita. Maanantaina alkaa minillä rullailu kun menee vkl. reissussa 8-)
  4. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Niin ja iso kiitos Jari kun satuit sopivasti peilejä sovittamaan, ei mennyt kaikki yllättäen niin kuin elokuvissa...alkaa taas motivaatio pikkuhiljaa nousemaan, jospa sitä ens viikolla kumminkin jaksais taas touhuilla..
  5. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Niinhän siinä sitten kävi että ei se tullutkaan valmiiks. Polttaa bensapumpun sulaketta, tossa on kontissa sähköinen bensapumppu ja toimii paikallaan pyörittäessä hyvin mutta kun lähtee ajamaan niin n. minuutin päästä palaa sulake eikä pumppu toimi. Lannisti kyllä kun piti kaiken olla jo valmista ja sit tämä vielä..jos huilailis muutaman päivän ja sit uutta matoa koukkuun. Vika on kai johdoissa? Maa on tarkistettu ja vedetty suoraan akulle. Vai voisko olla bensapumppu menossa? Muuten kyllä kaikki toimi hyvin..kone käy nätisti ja ottaa kierroksia.
  6. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Nyt alkaa olemaan mini "valmis" Huomenna on enää kaasarin sekä sytyn säätö jäljellä jonka teetän ulkopuolisella kun ei iteltä luonnistu. Jos se menee putkeen eikä tule ylläreitä niin vois huomenna päästä piiiitkän tauon päästä ajelemaan 8-)
  7. Mini79

    HUOMIO KUOPIO!

    Jospa sitä sitten tulis kun sais joskus valmiiksi ton kotteron. Niin Jari vois ensi viikolla tulla pyörähtämään teiän hallissa turisemassa ja miniä kattomassa jos et ole mopolla röissä.
  8. Mini79

    HUOMIO KUOPIO!

    Joo siellä tulee notkuttua..Ajatko minillä röihin?
  9. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Eilen alkoi koneen purkaminen, muuten meni niin kuin elokuvissa paitsi että ei ollut vauhtipyörän ulosvetäjää kun en tajunnut tilata sellaista :( Tais mennä 3 tuntia että saatiin sitten lopulta se irti..kansi menee ensi viikolla venttiilipajalle tarkistukseen ja sitten selviää mitä siihen joutuu uusimaan. Jatketaan viikolla alakerran purkua kun loppui aika kesken eilen. Alla uusimmat kuvat. http://s292.photobucket.com/albums/mm21 ... 7/pajalla/
  10. Mini79

    HUOMIO KUOPIO!

    Vielä on niin monessa osassa ettei taida ihan heti päästä ajamaan..Raven et muuten satu olemaan bellalla töissä? Jari??
  11. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Lisäsin pari kuvaa http://s292.photobucket.com/albums/mm21 ... alaamossa/ Vein uuden kontin pohjapellin maalaamoon, näkyy tulevan takapenkin pohjapeltikin samassa. Samalla irroitettiin lasit. Oli kovat tiivisteet niin piti leikata mattoveitsellä Puoliksi tiivisteet (kiitos vinkistä "tgamini") Muuten oli ehjät pellit tiivisteiden alla, ainoastaan kuskin puolen takalasin alla oli ruostetta. Nyt on sitten oma sohlaaminen ohi maalauksen suhteen, tosin väri pitää vielä valita. Viikonloppuna on tarkoitus alkaa purkamaan konetta kaverini korjaamolla. Helpottaa huomattavasti kun on hyvät tilat ja joku joka tietää mitä tekee..oma osaaminen rajoittuu purkamiseen ;) Mutta tässä on tarkoituksena opetella ja touhuta mukana mahdollisimman paljon..
  12. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Ei otettu pois, tosin menen tiistaina sinne maalaamoon ja otetaan maalarin kanssa yhdessä ne pois..oli vähän epävarma olo niin ajattelin että parempi ottaa ne maalaamossa pois..pitää samalla viedä osia sinne.
  13. Mini79

    Jalopuu kojelauta

    Siistiltähän tuo näyttää, itsellä kanssa aikeissa päällystää kojelauta keinonalla. On se parempi kuin kulunut puu..
  14. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    http://s292.photobucket.com/albums/mm21 ... 0tuotosta/ tuossa linkki päivän kuviin, vähän hakemista ton photopuketin kanssa..
  15. Mini79

    Leyland Mini -79 (1300)

    Doddiin, päivä tehty taas pohjia ja nyt saa riittää. Varmaan olisi voinut tehdä paljonkin vielä, mutta ei riitä inspiraatio eikä aikakaan kun pitää huomenna viedä maalaamoon..Kaveri onneksi tuli mukaan hiomaan kun sain järjestettyä oheistoiminnan sopivaksi (saunalla ja oluella selvitään eli aika halpa hinta) Hiottiin siis konehuoneesta,kontista,peräluukusta sekä konepellistä ruosteet pois ja pinnat mataksi. Aikaa vievää puuhaa, tais mennä 12 tuntia. Ja olin jo itse aloitellut parina viikonloppuna hiomisen. Varsinkin konehuoneessa oli niin ahtaita paikkoja että sai aikaa kulumaan ihan huolella. Ensi viikonloppuna pitää alkaa koneen purkaminen, tosin itse olen varmaan vaan pällistelemässä ja opiskelemassa/osia pesemässä kun kaveri omistaa korjaamon niin jätän sen homman hänelle.. Uusia kuvia kuvakansiossa jos jotain kiinnostaa käydä katsomassa..
×
×
  • Luo uusi...