Jump to content

seduck

Jäsenet
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän seduck kaikki viestit

  1. Missähän päin sijaitsee?
  2. seduck

    Morris Mini -68

    No koko auto on jonkun ensikertalaisen taidonnäyte eikä ole taidoista ollut oikein tietoa, liekkö edes teoriapuoli. Nuo takalokerot oli vielä vuorattu vaahtomuovinpalasilla täyteen. Liekkö vielä kaadettu sangollinen vettä päälle :D
  3. seduck

    Morris Mini -68

    Olisko linkkivinkkiä miten kannattas noi takasivulokerot irrotella? ei kehtais rälläkällä joka paikkaa raapia. Näyttäs niiden pohjalla olevan ruostelastua ihan hyvin. vai rälläköikö vaan alakautta kunnon palat ja uutta peltiä tilalle? Muuten vaikuttas hytin pohja muuten suht kova olevan.. :)
  4. seduck

    Morris Mini -68

    No nyt on Ministä savut otettu. Vaikeuksien kautta voittoon. Kiitos Turbo69:lle kaasarista ja tuhannesti!! :D Hieman saattaa olla säädöt kaasarissa vikasuunnilla mutta hyvin kyllä kone kävi. Ja kulki vieläpä eteen ja taakse eli kytkin, 1-vaihde ja pakki toiimivat ainakin :D Meinasi vaan pihamaalle upota kun oli lumi pehmoista. O0
  5. seduck

    Austin Mini Van '62

    Päivällä tuli mieleen että oisko toi valo liikennevalosta? :))
  6. seduck

    Morris Mini -68

    Toki on :D On tullut tuotakin ihasteltua mutta eipä ole tuota rahaakaan ylimääräisiä. ::) Yksi tod.näk. pohjaton vanin raato makaa täällä Pohjois-Karjalassa eräiden puiden siimeksessä mutta ei siitä rungosta tuskin enää mitään jäiskään jäljelle jos sitä erehtyisi siirtämään.
  7. seduck

    Morris Mini -68

    Tarkoitus tällä hetkellä ois että sais ensi kesäksi ajoon ja ehkä sitten sitä vakavampaa entisöintiä joskus jos siltä tuntuu. Ei näin uusia Minejä oikein kehtais entisöidä (no ei sentäs) :D Mutta saa nyt nähdä mitä tuo loppujen lopuksi on syönyt, mikä toimii ja mikä ei. Ultimaattisena haaveena on aina ollut korkeintaan vm.65 Mini ja toinen haave on ollut omistaa joskus 60-luvun vani.
  8. seduck

    Morris Mini -68

    Voisihan sitä veikata että joku kohta on fuskannu. Ei kait noi iteksiään paljoa paineita päästele jos on paikat ehjiä. Joensuussahan nuita Mini-harrastajia tuntuu useita olevan. Pitänee alkaa heitä metsästämään ja kyselemään :D
  9. seduck

    Morris Mini -68

    Mites noissa hydroissa saako niitä paineita takas vai pitääkö uusia kaikki kilkkeet sinne? Sisusta on tarkoitus kyllä purkaa kokonaisuudessaan pois. Pohjassa muutema valoa läpi päästävä kohta on, joten kipinät tulee lentämään. Valkoinen on väriltään aikas paha. Ei kehtaa ihan työmatkaautoksi tuota tehdä, vois kuskin penkki vaihtaa väriä melko nopeaan kun raksa/autokorjaamo hommia tekee. :D Auto on vissiin joskus ollut valkoinen jonka mukaan tuota on sitten joku hahmotellut. Mutta saa nyt alkuun pysyä moisena.
  10. seduck

    Morris Mini -68

    Tässä pari lisä kuvaa. Tuo kuskin puolen takakulma on hieman väsähtänyt alas päin. En ole tutkinut vielä sen tarkemmin mutta eiköhän siellä joku osa ole hieman antanut periksi. Sisältä on joku yrittänyt verhoilla kaiken uusiksi. Penkit on hyvin tehty (ehkäpä joku ammatti-ihminen) ja kaikki muu on jonkun omia viritelmiä. Tulipa auton mukana tuota valkoista "nahkaa" rulla mukana. Pitänee joskus vähän siistiä paikkoja.
  11. seduck

    Morris Mini -68

    Tervehdys kaikille tasapuolisesti! Tuli jo aiemmin viivyttyä täällä kun hommasin 77 vuosimallin Leyland Minin mutta kun ihminen päättää rohmuta liikaa tavaroita niin joskus pitää aina jostain luopua ja niin sai Leylän mennä seuraavalle harrastajalle. Pyörittyäni aikani Datsun-maailmassa (omistaen kaksi 100A datsunia) tuli yksi dasse myytyä pois ja näin ollen rahoille piti saada heti sijoituskohde. Toista vuotta olen miettinyt yhden Minin hommaamista mutta auton ollessa panttina omistajan velkojen takia, kaupat vaikuttivat täysin mahdottomilta. Vihdoin päätin ottaa asiasta enemmän selvyyttä ja sain kuin sainkin sitten tämän velkaMinin hommattua itselleni. Autossa ei siis ole mitään velkoja eli sain ihan hyvän ja asiallisen projektin. Ja ehkäpä vielä edullisesti. Mini on siis vuosimallin 68 Morris. Alunperin vissiin ollut tonnisella koneella mutta paikallaan on 850. Autossa on hitsattavaa ja maalit on vissiin huonojen pohjien takia rapissut paikoittain. Tankki on sisältä ruosteessa ja jäähdytin ratkennut alasaumasta. Eli kaikkea pikkusäätöä luvassa.
  12. Aikas häijyltä näyttää :) Rekisterikilven taakse jos sais jonkun kromipellin istutettua kun noin näyttää hieman orvolta tommonen haalistunut kilpi ::)
  13. No mitä netistä löytynee noita konvertoijia niin sanoo että 0C lämpö ois 100Ohm. ::)
  14. seduck

    valmiste numero

    Noin niin kuin ihmettelyksi jos joku ihmettelee, niin minun Leyland Minissä (vm.77) on stanssailtu valmistenumero apukuskin puolen onko tuo nyt joku lokasuojan/tulipellintukipelti ::) Kuvassa näkyy tarkennusta (kuva ei minun autosta :D )
  15. Täällä Leyland Mini 1000 -77 Pohjois-Karjalan suunnilta. Pitkään odottelin, että sain hommattua. Kaverin kanssa kaupat suunniteltu jo varmaan 6-7vuotta sitten mutta nyt vasta saatiin kaupat päätökseen :D
×
×
  • Luo uusi...