Jump to content

luamanen

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Savonlinna

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 229 profiilin katselua

luamanen's Achievements

  1. Edelliset ostajat ovat hävineet kuin tuhka tuuleen! Tarjotkaa jotain ja tulkaa hakemaan osat pois talven tieltä!!
  2. Moi Minä en tarkkaan tiedä mitä kaikkea osia tuolta löytyy! Olen nimittäin aikojen saatossa haalinut/ostellut miniläjiä ja kaikenlaista osaa on kulkeutunut nurkkiin... Nyt oma mini-projekti jäi toteutumatta joten osatkaan eivät koskaan päässeet käyttöön. MUTTA osat ovat nyt alustavasti varattu! JOS kaupat peruuntuu niin ilmoittelen...
  3. Talven tieltä osat uuteen kotiin? Tarjotkaa jotain ja tulkaa hakemaan osat pois kuljeksimasta?!
  4. Hintaa päivitetty!! Koko kasa nyt 300 eurolla!! Entinen hintapyyntö oli 500 euroa,,,
  5. Nyt olisi reilusti miniherkkuja! Luovun miniprojekti-haaveistani ja myyn keräämäni miniomaisuuden. Ovia/peltejä, pari kuivaa etukelkkaa, 10" peltivanteet, moottorinosia (myös uusia laakereita yms.), vaikka mitä muuta! paljon vuoden 64- autosta, mutta mukana jotain tuoreempaakin osaa. Mielellään tule ja vie kaikki kerralla!! Osia on reilusti! Lisäkuvia vielä jatkoksi:
  6. kiitos KB! Uusia harrastajia tosiaan tulee. Hyvä niin! Minä kunnostin ensimmäisen minini (vm. 65) 90-luvun alussa ja nyt olis tarkoitus aloittaa pitkän tauon jälkeen projekteina vm 64 ja ehkä 60! Eli tekemistä aiheiden parissa riittää ! Pitää kaivaa tuo Mobilisti lehti esiin! Helpompaa on osien metsästys nykypäivänä kuin aikaa ennen internettiä!
  7. no mutta kiitos kymmenennestä (vastaus)kerrasta! Tuossa tuli kaikki oleellinen, pienestä on liikkeelle lähdetty... Ja tosiaan mini- sanahan tuli vasta myöhemmin. Kiitos!
  8. Tervehdys foorumilaiset! Osaako joku kertoa minin varhaishistoriaa Suomessa? Eli kiinnostaisi Minin maahantuonnin aloitus ja kuinka monta autoa tuotiin maahan vuosina 1959 ja 1960? Nämä kaksi ensimmäistä vuotta kiinnostaisi juuri autojen harvinaisuuden tähden ja onko Suomessa liikenteessä montakaan 59-60 vuoden miniä jotka on alkuperäisenä tuotu Suomeen (ei siis haettu myöhemmin ulkomailta)? Ja nippelitietona vielä kiinnostaisi ns. standard ja de luxe minien lukumäärät (maahantuonti/nykypäivä) vielä erikseen? Maailmalla hypetetään minien suhteen varsinkin tuota vuotta 1959, mutta mikä on tilanne Suomessa? Cooperien historia tunnetaan aika hyvin, mutta nyt kiinnostaisi pureutua aikaan ennen Cooperien syntyä... Kuka siis omistaa Suomen vanhimmat minit? T : Uusi foorumilainen mutta "vanha" minien kanssa puljaaja...
×
×
  • Luo uusi...