Jump to content

mikeb

Jäsenet
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mikeb kaikki viestit

  1. Projekti on vielä hiukan kesken. Ei ole edistynyt viime vuosina, niin voisin luopua. 1275 remontoitu moottori. Takomännät, 276 nokka ym. Ajettu vain testiajoja. Eatonin remmiahdin. Kansi huippuhyvä, isoilla venttiileillä (stuart gurr). Flippikeula, maalattu, pellit käyty läpi, toinen kelkka uusi, toinen puhallettu ja pulveroitu. Isot levyt edessä. Ollut minulla 20 v. 1 kesä ajossa. Kunnostettu kaasari, mutta irti. Kaikkea en muista. Myydään tarjousten perusteella tai vaihdetaan auton täydelliseen maalausurakkaan. (Pitää olla vahvaa näyttöä) Hausjärvi
  2. Onkohan Riihimäenseudun lähellä vielä paikkaa, jossa voisi säätää kaasarin ja sytkän kohdilleen ja saada konttorille teholapun. Riihimäessähän oli joskun dynotapahtumakin. Projekti taisi jo täyttää 15v, joten jos sen saisi ajoon ensi kesäksi. Kone käy ja kukkuu kyllä. ::) Siinä on Eatonin imevä ahdin, hf44 ja vesiruisku...
  3. mikeb

    mikä paineasetelma?

    Kiitos vinkistä. Ap-racingin massalevy siellä jo onkin. Ei tullut päivitettyä paineasetelmaa ajoissa, niinpä ei ole käytetty rullillakaan kun levy alkaa kärytä. Tehoista siis ei mitään muuta kuin pers tuntuma. Voi siis olla ihan mitä vaan, vaikka oli vaparinakin pirteä.
  4. Kestääkö harmaa paineasetelma paljon yli 100hp? Vai pitäisikö olla tupla? Nyt oranssi ja suttaa kovasti asfaltilla. Remmiahdin löytyy.
  5. Myydään kansi 12g940, venttiilit ja jouset kiinni.80e Vesilämmitteinen alumiininen moitteeton imusarja. 35e. Kaasutin hif 38. 40e.
  6. Kaiva Pekka vaan motivaatio esiin ja Miniä veivaamaan. Sulla on hieno projekti ja hyviä ratkaisuja.
  7. mikeb

    Mini 1000-78

    Onnea uuden ministerin johdosta!
  8. mikeb

    katsastus

    Pitäisi jossainvaiheessa katsastaa/muutoskatsastaa, ja lähimmät konttorit ovat Riihimäellä ja Hyvinkäällä..
  9. mikeb

    katsastus

    Oliko konttori Hyvinkäällä?
  10. mikeb

    eaton kysymys

    Ehdin vastata ensin. Vikana oli aikapula ja uskonpuute. Bensanpinnan nosto nähtävästi auttoi. Laskin sitä joskus liikaa kun vaikutti kovasti tulvivan.
  11. mikeb

    eaton kysymys

    Projektissa on siis talvella asennettu imevä Eaton 45 remmiahdin. Ongelmana on nottei lähde käyntiin kuin ruikkaamalla bensiiniä alipaineputkeen, joka sijaitsee siis imukurkun jälkeen ahtimessa. Sillä bensiinillä käykin mukavasti ja vastaa kaasuunkin hyvin. Sammuu kuitenkin pian kun alipaineputkesta loppuu bensa. Kaikki on asennettu useampaan kertaan mutta en löydä vuotoa. Olisiko armahtavaa neuvoa?
  12. Lucaksen lohkolämppäri Miniin. Sisältää virtajohdon. Kuviakin voi tulla, kun löydän puhelimen piuhan. Vaihto leveähköihin levikkeisiin? Tarjouksia?
  13. mikeb

    jarrunesteet

    Täällä löytyi silikoninestettä ihan paikallisen Tarjoustalon hyllystä. 2,5 desin puteli oli kyllä kahdenkympin huitteilla. Taidan jättää silikonit odottelemaan isompaa jarruremppaa ja mennä toistaiseksi norminesteillä. Tehostinta asennellessa osa putkista oli pois, mutta kaipa ne sylinteritkin olisi pitänyt tyhjennellä vanhasta nesteestä. Alkaa taas aikapula painaa päälle ennen kevättä.
  14. mikeb

    moottoreita ym.

    Kaikki romppeet menneet.
  15. mikeb

    jarrunesteet

    Onko kokemuksia tavallisten jarrunesteiden vaihdosta silikoonisiin? Onko kannattava operaatio ja kuinka tarkasti vanha neste pitäisi saada pois? Mitähän noiden nesteiden sekoittumisesta seuraa?
  16. mikeb

    moottoreita ym.

    Talvirenkulat menneet. Kesänakeista vain kaksi kelvollista. Vanteet jouluisen punaisia.
  17. mikeb

    moottoreita ym.

    kasipuolikas mennyt. Vielä hilot eteen myynnissä. Ylimääräisenä kierros 10" punaisia peltivanteita jossa päällä ihan lailliset kesäkumit. Viisi kappaletta 10" nastallisia VANHOJA hakkapelittoja vanteineen. Neljä ehkä ajokuntoista. Renkulat luovutetaan tarjousten perusteella. Vaihdossa huolitaan myös tunnelimallin vaihtaja, kun sitä nyt on paljon kehuttu viimeaikoina.
  18. mikeb

    tanko vs. tunneli

    Tuossa kun jo sivuttiin aihetta niin, mitä käytännön paremmuuksia on tankovaihtajalla tunneliin verrattuna? Putki kait mahtuu ainakin paremmin. Olen ajanut vain pitkällä kepillä ja tankovaihtajalla. Nyt olisi rempan aikana sekä tunneli että tanko mahdollisia asentaa.
  19. mikeb

    jakopää

    Onkohan jakopään tuplaketjussa kiristäjää normaalisti lainkaan? Minulla on yksi tällainen asetelma. Katkooko liijan tiukka vai löysä asetus kiristäjän? Poikki on sinkkuketjun kiristäjä, mutta miksi? Niin ja minkälaisissa hevosvoimissa kannattaisi siityä tuplaketjuun?
  20. mikeb

    moottoreita ym.

    Nyt syksyn kunniaksi: Laatikon mukana seuraa vaihdekeppi. Ei kun vaihtamaan.
  21. mikeb

    jarrupoljin

    Nyt on jarruhilppeet varattu täältä kotomaasta. Kiitoksia avustaneille.
  22. mikeb

    moottoreita ym.

    Kaaret menneet. Vielä myynnissä: - Kasipuolikas pyörii hyvin. Ollut katon alla öljyttynä. Boonuksena kaasarin päälle törkättynä vielä originaali putsari jossa cooperin tehdastarra. 100e - Uudet hi-lot eteen. 35e
  23. -tonninen kone laatikoineen ilman kytkinkoppaa, kytkintä ja kantta. 60e -tonninen kone + jakaja, vaihtovirtalaturi, bensap. kytkinkoppa puuttuu 100e -kasipuolikas ajosta nostettu + apulaitteita, kaasari ja rummut 100e -Turvakaaret miniin. Etuosan ja takaosan väliset putket pultti/holkki liitoksilla. Ulkohalkaisija 34mm(hiukan himmeli). Ollut luultavasti joskus rallissa kiinni. 60e -Käyttämättömät hi-lot eteen 35e Vaihto mahd hif 44, tai sportpack levikkeisiin (taaksekin riittää). Tavarat Hausjärvellä.
×
×
  • Luo uusi...