Jump to content

pah

Jäsenet
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

pah last won the day on 6. Elokuuta 2014

pah had the most liked content!

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

pah's Achievements

  1. pah

    Käynnistin ei pyöritä

    Täytyy ottaa aikalisä, ja joulunpyhien jälkeen hankkia uusi tai kunnostettu startti. Jos ei sittenkään pyöri, niin tulee suru puseroon :-[ . Kiitos kaikille osallistuneille kommenteista ja hyvää joulua kaikille.
  2. pah

    Käynnistin ei pyöritä

    Kone kävi aivan normaalisti useaan kertaan kasaamisen jälkeen viime keväänä.. Tosin ei ajettu tiellä, kun ei rekisterissä. Nyt kun taas olisi aikaa puuhastella minin kimpussa, niin teki tällaisen ikävän tempun. Akseli pyöri aivan normaalisti kasauksessa. En usko, että välyksistä olisi kyse. Onko miniin tehokkaampaa käynnistysmoottoria?
  3. pah

    Käynnistin ei pyöritä

    Sytytystulpat irrotettuna hihnapyörän päästä räikkävääntimellä pyöritettynä pyörii normaalista.
  4. pah

    Käynnistin ei pyöritä

    Kokeiltu suoraan akulta käynnistyskaapeleilla. - suoraan koneen kylkeen ja + käynnistimen napaan.
  5. Onko hyviä neuvoja? Juuri kasattu 1275 kone. Käynnistyi aikaisemmin hyvin. Tosin kytkintä painettaessa pyöritti silloinkin heikosti, mutta eihän minissä niin startatakkaan. Nyt sitten ei jaksa pyörittää niin että käynnistyisi. Kokeiltu useammalla täydellä akulla. Annettu virtaa suoraan käynnistimen + napaan, eikä auta. Jos irrottaa yhden tulpan, niin pyörittää hyvin. Irroitin ja purin käynnistinmoottorin, mutta siellä ei ole mielestäni ainakaan näkyvää vikaa. Olisiko vika kuitenkin käynnistimessä vai missä? Jos hankin uuden käynnistimen eikä pyöritä sittenkään, niin harmittaa. Auttakaa miestä mäessä....
  6. pah

    Jarrutehostaja

    Eipä se kummoista korvaketta vaadi. Homma hoidossa.
  7. pah

    Jarrutehostaja

    Tarkoitus olisi asentaa yksipiirinen jarrutehostaja levyjarrujen kaveriksi. Millaiset servon kiinnitysrakenteet on hyväksi todettu? Jos joku voisi ottaa vaikka valokuvia, niin ei tarvitseisi keksiä itse ratkaisuja. Kiinnittimet mitkä tuli servon mukana minisparekselta eivät sovi sellaisenaan. Kuvia voisi lähettää vaikka YV*nä. Kiitos jo etukäteen.
  8. pah

    Ostetaan HIF44

    Jäikös se HIF38 ylimääräiseksi? Minulla olisi tarve sellaiselle, jos on hyväkuntoinen. pekka.heikkinen@kiu.as
  9. pah

    Koneremppaa

    Onko tuttu vika? Välipyörä ja sen säätölevyt leikanneet ja kuluttaneet vaihdelaatikon ja välipyörän kopan alumiinipintoihin syvät upotukset. Samoin välipyörän otsapinnoissa lievää leikkaantumaa. Onkohan edellinen seppä jättänyt päittäisvälyksen säätämättä (tiukaksi), vai mistäs voisi johtua?
  10. pah

    Koneremppaa

    Huonosti miniä tuntevana kysyisin tietävämmiltä seuraavaa: Moottori on 12H694, joten se lienee alkujaan alegrosta, metrosta ym. Käykö tähän 1300 cc koneeseen 1275 cc minin osat? Siis männät, runko ja kiertokangenlaakerit ym. Onkohan vaihdelaatikko, jonka valussa merkintä DAM2886 2E658 minin alkuperäinen laatikko?
×
×
  • Luo uusi...