Jump to content

Henna

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Henna kaikki viestit

  1. Park Lanella (Oxford Streetiltä vasemmalle juuri ennen Marble Archia olettaen että ollaan tulossa Bond Streetin metroaseman suunnasta) on Mini-liike, jossa ainakin ulkoapäin katsottuna näyttää autojen lisäksi olevan jotakin muutakin ostettavaa ellen aivan totaalisen väärin muista. Sisällä en ole pistäytynyt, mutta ehkä ensi kerralla :)
  2. Henna

    Tehdaskierros

    Löytyykö joltain suoraa linkkiä siihen, miten tehdasvierailulle pääsee? Nopealla etsinnällä en ainakaan Mini Internationalin sivuilta löytänyt. Nimim. Talvi töissä Briteissä :)
  3. Henna

    The mini european tour

    Tällainen hieman päälle 160 senttiä mahtuu sekä eteen että taakse oikein mukavasti Cooperiin jos kuljettaja ja takapenkkiläinen ovat samaa kokoluokkaa. Testattu on useamman sadan kilometrin ajan :) Ainoa ongelma on, että runsaammat matkatavarat eivät tahdo mahtua yhtään mihinkään.
  4. Henna

    Mini visa

    Diner's Club kauppaa Suomeenkin korttia, johon sen mukaan voi lisätä minkä tahansa "itse otetun" digikuvan. http://my.dinersclub.fi/open/MyMembership/Persona.aspx Jos siihen kuvaisi oman Mininsä, onnistuisikohan? :)
  5. Henna

    Ilkivaltaa?

    Luojan kiitos mun naarmu ei ole ihan noin paha kuin edellisissä kuvissa, mutta kyllä sen tuolla ulkona näkee ihan selkeästi. Kiitos Oona vinkistä - kokeilen onnistuuko noin vai mennäänkö vakuutusyhtiön kautta.
  6. Henna

    Ilkivaltaa?

    Olin tänään onnistunut saamaan Minin pelkääjänpuoleiseen kylkeen lähes koko matkalle jollakin terävällä esineellä tehdyn naarmun. Tuo ovi oli jalkakäytävälle päin, joten vahingosta ei taida olla kyse, etenkin kun koko kylki oli vedetty ja matkaa jatkettu ovenkahvan yli. Kolme viikkoa vanha auto ja tunnin verran parkissa Arabianrannassa. ¤%&/!#! Mulla on ollut yleensä auto työpaikan tai kodin hallissa, joten en ole aiemmin joutunut tutustumaan tuollaiseen kaupunkikulttuuriin. Onko teillä kokemusta, vetävätkö Minit tavallista enemmän puoleensa toisten omaisuutta vahingoittavia idiootteja?
  7. Henna

    checkmate

    Mulle tulee tuollainen Seven Cooper-versiona toukokuun puolivälissä. Ihastuin erityisesti sen sisustuksen "ympyrä"-teemaan; kojelauta ja penkit näyttävät tosi pirteiltä. Minin perussisustus ei oikein istu mun makuun, mutta tuon nähtyäni ei enää tarvinnut jatkaa miettimistä. Henk. koht. noiden pakettien paras juttu on tuo spesiaali-sisustus. Ei se Checkmatekaan hullummalta näyttänyt, Park Lanea en ole onnistunut näkemään luonnossa.
  8. Ostin elämäni ensimmäisen Minin tuossa kuukausi sitten (nyt sitä sitten odotellaan kuumeisesti...). Laakkosen lopullinen vaihtotarjous entisestä autosta oli sitä luokkaa, ettei oikeastaan voinut kuin nauraa. Loppujenlopuksi kaupat tehtiin Lahdessa; 3000 euroa edullisemmin. Siellä ei tietysti ole samanlaista vaihdokkivalikoimaa, mutta uutta ostaessa suosittelen lämpimästi kokeilemaan muita kuin noita isoja ketjuja :)
×
×
  • Luo uusi...