Jump to content

mini vaan

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Sijainti
    kokkola
  • Autotalli
    -77 ikuisuus projekti

mini vaan's Achievements

  1. mini vaan

    minille korigrilli

    hieno on !!!!!. aattelin itse vähän ei niin viimeisen päälle
  2. Mini ois nyt purettu täysin. Onko jollain hyvää piirustusta korigrillistä minille. Löysin täältä kokkolasta yhden, mutta se oli tehty isolle jenkille (tolkuttoman iso). voisin ostaa jos jollain olis vapaana, tai lainata. T: uusi minin omistaja.
  3. mini vaan

    korjaamokirja

    koitin kaivaa toria. en löytänyt, pitää koittaa uusiksi joku päivä. Olisko jollain suomenkielistä jota voisi lainata (ottaisin kopion). maksan toki postikulut yms.
  4. mini vaan

    Mini 1000 -78

    Onnea sulle vaan ja työn iloa. Älä synkisty jos tulee pahojakin yllätyksiä korin suhteen. Itellä on työn alla just samanlainen, jopa samanvärinen -77. Tehty vasta muutama kuukausi.
  5. mini vaan

    korjaamokirja

    minitroninin nettisivuilla ei ole suomenkielistä. on vain haynes englanniksi. tarttis löytää joltakin / jostain suomenkielinen
  6. mini vaan

    korjaamokirja

    Hommattiin perheesen mini -77 1000. Seissyt yli 20 vuotta. Vaimon piti saada, että tehtäisiin kasvaville teineille auto. Purin sisustan ja säikähin, hitsattavaa pirun paljon. Se ei sinällään ole ongelma, oon maalannu työkseni autoja yli 20 v. peltihommatkin ovat jotenkuten hallussa. MUTTA..... Miniin en ole ennen paljoa koskenut, yhden olen vuosien aikana maalannu. Mini on täysin tuntematon teknisesti. Onko olemassa suomenkielistä korjaamokäsikirjaa jossain ?????? Ostin sen Haynesin kirjan. Mut tuo lontoon kieli taittuu vähän huonosti , tajusin sen kun koitin lueskella tätä opusta. Jos jollain olisi SUOMENKIELINEN . Terv: "uuden" minin omistaja
  7. mini vaan

    mini 1000cc

    -77 mini 998 . seissyt yli 20 vuotta, tuli talliin. kone räikällä liikuttamalla pyörii. venttiilitkin jopa näyttäis toimivan. tarttis osia!!!! jarrupääsylinteri, kakspiirinen. kytkinsylinteri ,kaasari. yms.yms. tarttis vahän kaikkee. löytyiskö sulta muuta ???? yritän mennä pienehköllä budjetilla.
×
×
  • Luo uusi...