Jump to content

Juselius

Jäsenet
  • Viestit

    76
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    6

Käyttäjän Juselius kaikki viestit

  1. Juselius

    Laakerin välys

    En osaa sanoa mitkä navat siellä on, kaikki muut osakuitit löyty paitsi se kun ostin jarrut ja navat. Minispeediltä ne tuli jarrujen kans. Onko niissä navoissa jotaintunnusmerkkejä? Kartiorenkaat vaihdoin uudet mutta en ole viitsinyt ottaa ajoon ennen kuin saan selvyyden tuohon välysongelmaan. Tuo holkin ohennus tuntuu loogiselta ratkaisulta. Muuten auto on kyllä toiminut hyvin, ensi talvena pitää tehdä penkeille jotain tai löytää eri penkit ja viimeistellä sisusta, ratti........
  2. Juselius

    Laakerin välys

    Ja noi kuvat menee aina väärinpäin päin. Se välys on hyvin pieni eikä välttämättä tunnu heti, mutta kun pyöräyttää ratasta niin pian sen jo huomaa.
  3. Kesän ajelut meni hyvin, mini kiiti hirmu kyytiä, mitä nyt tinnitys ja metsurin tauti iski kuskille:) Yksi ongelma tosin ilmeni. Etupyörän laakereista en saa välystä pois vaikka kuinka kirin. Seurauksena se että kartiorenkaat keskimutterin alla alkaa kulua ja välys kasvaa entisestään. Olenko minä kasannut laakerit jotenkin väärin vai pitääkö siellä pelata simmilevyillä?????
  4. Juselius

    Minispeed

    Tänään pääsi ajeleen sulalla asfaltilla ja hyvin kulki, tyytyväinen saa olla. Sisusta vieläkin asentamatta ja Perettin ratti kunnostamatta. Vaimo esitti vaatimuksen etupenkkien suhteen, pitäisi olla sivutukea ja ennenkaikkea niskatuet. Olisko ehdotuksia? Ostaisin ratin keskiön jossa ehjät poorit.
  5. Juselius

    Minispeed

    Ajamalla hyvinkin, muutaman päivän ajelulla voin todeta että hyvin ja toimii soundi on hyvä (tämä on tärkeää). Joku ehdotti järjenkäyttöä mutta sen neuvon minä kyllä ohitan ja aion jatkossakin touhuta autojen kanssa. Seuraavaksi siirrytään sisustustöihin, enemmänkin omaa alaa. Oletteko kuulleet Perettin valmistamasta ratista?
  6. Juselius

    Minispeed

    15% oli testaajan arvio, kävi vähän mielessä että saattaa olla alakanttiin.
  7. Juselius

    Minispeed

    Pyörästä mitattuun lisätään 15% eli vääntö 108/4000 ja tehot 89/6500.
  8. Juselius

    Minispeed

    Paljonko tuommoisessa moottorissa pitäisi olla vääntöjä?
  9. Juselius

    Minispeed

    Väännöt lähti jo laskemaan eikä raskittu ottaa enempää kierroksia.
  10. Juselius

    Minispeed

    Auto on kasattu ja katsastettu. Anteeksi Saxspeedille kun en ilmoittanut että auto kasataan täällä lähempänä. Hinta meni hyvin lähelle arviota minkä sinä annoit ja työ oli myös täällä hyvin tehty. Paikallinen korjaamo teki kasauksen katsastukseen asti ja lopulta auto säädettiin paikallisella kilpa-auto tallilla, tosin ilman aiempaa kokemusta Mineistä ja SU-kaasuttimesta. Kasauspaikan valinnan ratkaisi välimatka, oli helpompi operoida lähelle, osia piti toimitaa moneen kertaan omalta tallilta ja pääsi itse seuraamaan kokoonpanoa. Tehoja ei saatu ihan sitä mitä odotin, mutta toimiva moottori ja auto kuitenkin. Jos arvelet että kohtuudella löydät siitä vielä säädöillä tai pienillä muutoksilla lisää tehoja niin tuon sen sinulle Jyväskylään. Ja kiitos kaikille jotka antoivat vinkkejä matkan varrella. Projekti oli mukava viedä läpi, ainut tunnelman laskija oli lontoolaisen moottorintoimittajan välillä ylimielinen ja vedättävä toiminta, joka tosin korjaantui kun pyysin tuttua paikallista lakimiestä vähän auttamaan. Moottorin toimittaja nosti puhelimessa kaksi kertaa hintaa vielä kirjallisen tilauksen jälkeen ja minä jouduin myöntymään niihin osin puutteellisen kielitaidon takia. Korotukset jäivät kuitenkin lopulta laskuttamatta.
  11. Juselius

    Minispeed

    Paljonkohan tuota uskaltaa kierrättää? 115 hp lupasi moottorin tekijä, jos sata saadaan puhki niin tosi tyytyväinen olen.
  12. Juselius

    Minispeed

    Tupla HS4 kaasuttimet ja peltisarjat.
  13. Juselius

    Minispeed

    Nyt on riitikkoraadille speksejä :) arvailut käyntiin. Säädellään ja testaillaan penkissä lähipäivinä.
  14. Juselius

    Katsastus

    No nyt se on sitten katsastettu, rekisteriotteessa moottorin koko 1275 ja uudet jarrut. Kiitos kaikille kommentaattoreille hyvistä neuvoista ja keskusteluista. Talven aikana säädetään kaasuttajat kohilleen, tuunaillaan sisustus mallilleen ja entisöidään vanha Italialainen puukehäratti puusepän pyöriteltäväksi.
  15. Juselius

    Katsastus

    Niimpä, tai olla vaan ihan hiljaa ja katsastaa niinku aina ennenki.
  16. Puhallinkotelot molemmat ja moottori kiinnostaa, samoin Morris Mini mk2 takaluukun merkki. Nopean ostajan tarjous 60€. Maksan heti, haen 20.11 tai jos viitit heittää ne Linnanpellolle Pekka-Halosenkadulle niin saan ne sieltä.
  17. Juselius

    Katsastus

    Päätettiin niitata tyyppikilpi vanhoihin reikiin, kuitti dokumentiksi Minispeediltä ja leima otteeseen. Huomenna konttorille auton kans kilpeä näyttämään.
  18. Juselius

    Katsastus

    Lähen käymään konttorilla onneani kokeilemassa, kommentoidaan iltapäivällä.
  19. Juselius

    Katsastus

    Moottorin numero oli ainut ongelma, kaikki muu ihan ok. Puuttui se lätkä sieltä metsämoottoristakin, mutta eiköhän tämä vielä järjesty. Nuita tehorajoituksia en osannut odottaa. Aika monta muutakin asiaa olisi kannattanut selvittää etukäteen mutta onneksi en selvittänyt, olisi voinut jäädä koko projekti tekemättä.
  20. Juselius

    Katsastus

    Otsalampun kanssa kotimetsään :)
  21. Juselius

    Katsastus

    Miten minä osoitan katsastuksessa että kyseinen moottorikoko on ollut Minissä? Katsastuksessa ei osattu lukea moottorin lohkossa ollutta numerosarjaa. Kehotti palaamaan kotiin tutkiin moottoria ja löytämään sieltä numeron H12???????
  22. Juselius

    Katsastus

    Huomenna katsastusaika Minille. Osaako joku kertoa mitä papereita tarvii mukaan että saa muutoskatsastettua tonnisen Minin tuhatkolmisataseksi?
  23. En nyt muista nokkaa mutta tarkistan sen ens viikolla. Sellainen siihen valittiin että olisi vielä hyvä ajaa kaupungissakin.
  24. 1380cc fully built Concept 36 engine eng-1380c36 1380cc fully built engine with: AP Racing/Turbo clutch kit, ARP con-rod bolts & head studs, nitro-carburised crankshaft, lightened & balanced assembly, steel centre main strap, Powermax or Omega pistons(omega 130 pounds extra), choice of camsh Löytyy Minispeedin sivuilta
×
×
  • Luo uusi...