Jump to content

M_MCS

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Hki

M_MCS's Achievements

  1. Terve Mitrix, Mielestäni niitä saa ihan alkuperäisvaraosana, kysäisepä Mini-liikkeestäsi.
  2. Ei tuo edellinen viestini sitten näemmä PK-seudun tovereita tavoittanut tai ehdotus muuten saanut kannatusta. Tunnelma Keimolanportissa h-hetkellä oli kuin Kummelin legendaarisessa Ladojen kokoontumisajossa - porukkaa ja kalustoa vain oli paikalla puolta vähemmän. ("Ei tänne s**tana ketään tuu.") ;D Itse Mobilian tapahtuman järjestelyistä ja mukavasta vastaanotosta isot kiitokset MCFF:lle! "Meinaakko ens vuonna tulla?" "Totta kai!" PS. Propsit myös Pirkanmaan muille Mini-kuskeille iloisista morjestuksista. Meidän kulmilla tervehdykseen saa useimmiten vastineeksi oudoksuvia katseita tai totaalista välinpitämättömyyttä ja itselle turhauman.
  3. Jos tuo aiemmin kyselemäni yhteinen siirtymätaival PK-seudulta Mobiliaan kiinnostaa niin kokoontuminen Keimolanportin Nesteellä huomenna klo 9. Harmillisen viimetipassahan tämä tulee mutta toivottavasti viesti tavoittaa..
  4. Näin arvelinkin - mitäpä jos tehtäisiin Mini-PR:ää ja ajeltaisiin Mobiliaan letkassa? Timon kanssa ei kovin näyttävää kokoontumisajoa vielä saada aikaiseksi joten toivottavasti muitakin innokkaita löytyy! Itse olen menossa Mobiliaan ekaa kertaa, alla '03 Cooper S.
  5. Juniori kyselee: Onko PK-seudulta lähtijöitä?
×
×
  • Luo uusi...