Jump to content

savlari

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän savlari kaikki viestit

  1. Vielä löytyy ehjä pakosarja halvalla.
  2. Vielä löytyy. Kuviakin saa s.postiin jos haluaa nähdä.
  3. Jäi ylimääräiseksi -91 Spi cooperista alkuperäinen ehjä pakosarja. Hintaa 20€./Tarjous.
  4. savlari

    Vanteen leveys?

    Komia on audi ja vanteet. Mul on kans kaverilla bmw 11x18" takavanteet ja 225/40 kumeilla. Pari kesää on jo ajellut niillä, pelkillä huomautuksilla on pärjännyt virkavallan kanssa. Melkein 15mm näkyy pelkkää vanteen reunaa ennenkuin alkaa rengas, rajun näköiset on.
  5. savlari

    Vanteen leveys?

    Ai et kumit kuulus tohon hintaan mukaan?? Oliko uusi paketti vbai käytetty?? Eihän noista tuu yhteensä kun jotain 600.?? Eihän sillä saa kun minitronista pelkät renkaat... Onks sul joku suora nettiosoite liikkeeseen mistä tollasen setin sais luotettavasti suomeen??
  6. savlari

    Vanteen leveys?

    Asiasta kukkaruukkuun, kuinka leveitä minin vanteita on myynnissä 12" tai 13". Ja missä niitä olis sopu hinnalla tarjolla?? Hakusessa olis oikeen kunnon huulivanteet!??
  7. savlari

    Minin turbotuksesta??

    Mulle voi YV. tarjota remmin laittoon tarvittavia osia, jos jollain on ylimääräisiä nurkissa. Esim peltisarjaa, Isoja levyjarruja, satuloita, isoa kaasaria mikä toimisi hyvin ton tsi kompuran kanssa,ym... Hyvä kone rakentamiseenkin vois kiinnostaa, mikä muuten on paras lohko ja kansi jos tollasen tsi kompuran laittais kiinni?? Tehojen ja kestävyyden kannalta?? Mites onko jollain lukko keulaa minissä et piirtäis molemmilla?? Onko edes tehty koskaan??
  8. savlari

    Minin turbotuksesta??

    En kyl rupee ostaa noin kallista settiä ja sen verran on kilpailu henkeä et kyl itte pitää vääntää remmi kiinni koneeseen.
  9. savlari

    Minin turbotuksesta??

    Palataan alku aiheeseen. Olen miettinyt onko helpompaa laittaa esimerkiksi uudemman minin remmiahdin omaan vanhaan 1380?? Mitä osia pitää/kannattaa muuttaa jos tarkoitus olis laittaa toi uudemman mini remmiahdin kiinni ja hakea jotain 120hepan paikkeilla olevia tehoja. Miten remmin saa hyvin kiinni vanhan minin koneeseen miten se toimii kaasarin kanssa?? YM... Kuvia ja hyviä kertomuksia olis kiva kuulla. Mistä osia saa sopu hinnalla ja mites kestääkö laatikko?? Entäs vetarit?? Mites katsastus, teholaput tietenkin pitää olla, mul on jo noi jäähdytetyt levyjarrut edessä.
  10. savlari

    Minin turbotuksesta??

    Youtubessa kun käy kattomassa haulla hayasabusa-mini niin näkee mitä hain hiukan tolla moottoripyörän koneella varustetulla minillä. Melko vauhdikasta menoa ;D Kiitoksia vastauksista, lisää saa tietenkin laittaa aiheesta.
  11. Moi. Olis haaveena vielä turbottaa oma 1300 -76 mallinen mini. Oisko hyviä tarinoita/kuvia/linkkejä mistä sais kaiken tarvittavan tiedon?? Onko kukaan tehnyt miniä, jossa olis esim: hayabusan kone takaluukussa?? Olis kiva tietää kyseisestäkin projektista??
×
×
  • Luo uusi...