Jump to content

pappayh

Jäsenet
  • Viestit

    36
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pappayh kaikki viestit

  1. Oon kattellu kans nuota levityspaloja ja kysynyt sparesilta ja minisportilta. Heillä ei oo metron satuloihin levityspaloja. Sparesilta löytyy kyllä niitten omaan satulaan palikka sarja mutta eipä taida olla soveltuvat. Mikäli joku niitä on työstämässä niin kiitos 4kpl kelpais tännekki
  2. pappayh

    Mini -78

    Siis mullaki on Metron 4mäntä satulat. Ongelma se että ne satulat on jäähdyttämättömälle levylle. Eli ei mahdu jäähdytetty levy paikalle. Minispares myy omiin 4mäntä satuloihin sarjaa millä satulan puolikkaat levitetään toisistaan että mahtuu paksumpi levy paikalleen
  3. pappayh

    Mini -78

    Onkos kukaan muuttanu metron jarrusylintereitä jäähdytetylle levylle? Vaatii levityspalan sylinterin puolikkaiden väliin, että mahtuu levy. En ainakaan löytäny valmista pakettia mistää. Lähinnä että pitääkö täs nyt laittaa sorvi pyörimään.
  4. pappayh

    Mini -78

    No niin taas on postipoika tuonu hirmukasan osia :) On tämä tympiää ku jotain osa-aluetta alkaa tekemään niin sitte tyssää johonki pikku osan tai työkalun puuttumiseen. No ei auta ku hakia mitä puuttuu. Ja onneksi pystyy tekemään vähä sieltä sun täältä niin pysyy mieli virkeänä. 1. Onko kellään mittoja jarruletkuista? ja nimenomaan letkuista. putket täytyy tehdä koriin päin. Olis helpompi tehdä jos on mitat valmiina kun niitä varmaan on muutki tehny. 2. Onkos porukka käyttäny mitää tarvike syyläreitä? Mietin että hommaanko briteistä minin oman vai olisko joku hyväksi todettu viritys. 3. Mitenkäs välitykset? Allegron kone alunperin niin mitäs niille pitäis tehdä? Vaihtaa kenties muut välitykset eli mitkä? 4. Niin ja mitenkäs vanteet? Ajettavuutta radalla pitää olla. Saa niin sanotus normi ajos vedellä. Mikä ET? Tietäis tehdä kaaret ja mahd. levikkeet kaariin sopivaksi. siinä taas mieltä askarruttavaa... Ja kai sitä pitää jossain vaihees alkaa kuviaki tänne laittaa niin näkyy joku eteneminen projektis.
  5. pappayh

    Mini -78

    Voisko joku kiltisti kertoa mikä fyysinen ero noilla nokilla on? Ei ummarra nuota eri patterneja. Speksit kuitenki samat The KENMD286SPM/BL is a Rally Scatter Pattern and the KENMD286M/BL is a Rally Pattern
  6. pappayh

    Mini -78

    1. Onko kukaan laittanu keskeltä imevää öljyputkia lootaan? Että saako sen paikalleen vaikka loota kasas vai pitääkö odottaa kasausta kunnes putki tuloo? 2. Entäs loiskelevy lootaan. Onko vaan porailtu reikä lootaan ja kierteet siihen vai kuinka? 3. Onko mahdollista että takatukivarsista olis poistunu jossain vaihees rasvaputki että olis ihan rautaa läpiasti? Vaikuttaa toises tukivarres niin pirun jämäkältä se tukivarren sisälmys.
  7. pappayh

    Mini -78

    Tuo vesielementti kävi ittelläkin mieles että kuinkahan sisälle asti tulee. Taidanpa jättää ne kourut katolle mutta muut saa lähtiä.
  8. pappayh

    Mini -78

    Kestääkö korista vetää rälläkällä suoraan kantit ja vesikourut pois vai alkaako heti pelti vääntyä? Jonku verran lämpöä siinäki ilmaantuu.
  9. pappayh

    Mini -78

    Täytyy nyt tarkkaan miettiä mitä teen tämän kopan kans... Kyllä tuo homma käsistä taas lähtöö... no nyt on tulos sähköisenä vesipumppu ja flekti omalla ohjainyksiköllä eli kai se sytkäki pitää sitte laittaa ihan full automatic moodilla :) siihenki sain jo jotain tietoa ainakin myyjän suunnalta. Ei tuu turhia vastuksia sitte.
  10. pappayh

    Mini -78

    Alko vastauksia tulemaan ja kiitos niistä. Onko virranjakamattomasta sytkästä kokemuksia kellää?
  11. pappayh

    Mini -78

    Löytyykö testi tuloksia? Jääkö paljostaki kiinni? Ja saa suoraan sanoa :) en ota nokkiin.
  12. pappayh

    Mini -78

    649 nokka on tulos. Toivon sähköisen sytkän säädöillä ja kaasarilla saavuttavan tarpeelliset päästöt leimaa varten. Kova halu olis laittaa täysin elektroninen/ohjelmoitava sytkä. Ja tietenki kun moottori on kunnos niin eiköhän sen päästöihin saa.
  13. pappayh

    Mini -78

    Ajattelin avata oman projektin missä saa kysyttyä kaiken näkööstä ku oma kapasiteetti ei välillä piisaa millään edes itsestään selviin ongelmiin. Rojekti alkanu jo ajat sitte osien hommaamisella ja pisteosien kunnostamisella. Nyt kuitenkin korin sai oikein grilliin roikkumaan lämpöiseen talliin niin ehkä tämä tästä etenee pikkuhiljaa. Jo ajat sitte allegron 1275 kone meni purkuun ja käsittelyyn ja pikkuhiljaa kasaaminen alkaisi. Koneistuksia vielä vaatii ja jotain osia täytyy siihenki hommata vielä. 1380 poraus on tulos. Semmonen auto olis tarkotus tehdä millä on mukava käydä radallaki joskus niin koneen kun alustanki suhteen. Entisöintiin ei kärsivällisyys riitä ja ei oo haluakaan että kai siitä sitte oman näköinen toivottavasti valmistuu joskus. Aikataulupaineita ei ainakaan vielä oo olemas mutta kai niitäki ehtii kertyä. Siinä jotain alustusta.
  14. pappayh

    Putki vuotaa

    Kendall GT-1 High performance 20w50 with liquid titanium. Siinä erittäin laadukas voiteluöljy. Käytetään kovissakin peleissä.
  15. pappayh

    O: levyjarrut

    8.4 mutta myös 7.5 käy
  16. pappayh

    O: levyjarrut

    Miniin olis tulos palikat
  17. pappayh

    O: levyjarrut

    Ja tehostajaakin saa tarjoilla jos joltain löytyy
  18. Metron satulat löytyisi niin joko niihin sopivat navat tai koko pakettia olis tarpeen saada.
  19. Jos jollain pyörii nurkissa minkä kunnostettua saa
  20. pappayh

    Tukivarren laakeripesä

    Kyllä nuos mun tukivarsis ainaki reikä on sielä kupissa
  21. pappayh

    Tukivarren laakeripesä

    Joo eli neulat on tullu laakerin ulkokehästä läpi ja on jonku aikaa ollu. Sen verran lujas oli tukivarres kiinni. Sitä pohdin vain että jos uuden laakerin laittaa siihen tukivarteen niin menee sekin pilalle kun tukivarren laakeripesä ei oo tasainen enää
  22. pappayh

    Tukivarren laakeripesä

    Takatukivarsi (radius arm) ja sen akselin neulalaakeri.
  23. Purin tukivarresta laakerin ja oli puolet ulkokehästä kuivunu pois. Tukivarren laakeripesään oli syöpyny neulan jälkiä jotka tuntee selvästi sormella. Ootteko hyljänny tämän takia tukivarren vai meneekö uudella laakerilla vaan?
  24. pappayh

    Vaihdelaatikon kasaus

    Ok. Mulla on minisportin gearbox gasket set ja siinä ei sitte näköjään kaikkia tiivisteitä edes oo. No laitan sinne vaihteensiirtäjä paketin pivot pinniin jonku o-renkaan niin eikähän se asian aja sielä.
×
×
  • Luo uusi...