Jump to content

All4

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän All4 kaikki viestit

  1. On antanut noita koodeja jo aiemmin ja ei ole löytynyt googlesta järkevää selitystä noihin. Voisiko likaiset vanos sensorit aiheuttaa vaikkei niistä ole herjausta? Onko noita vikakoodeja mahdollista selvittää esim. Bmw huollossa. Ei ole noita Mini huoltoja ihan liiaksi asti täällä Pohjois-Suomessa.. Juu, ja tuossa Countrymanissa on tosiaanki keskikonsolin isossa pyöreässä näyttöpaneelissa ulkokehällä liikkuva nopeusmittarin neula..
  2. Latasin kiinni ollessa ja Ctekin pikaliitin johtojen kautta jotka kiinni navoissa. Latasin ulkona pakkasessa, joten voi olla vajaa akkukin. Akku vaihdettu 2vkoa sitten ja koodattu vaihdon yhteydessä. Edellinen alkuperäinen akku antoi samoja ilmoituksia ja pudotteli esim. lämmityslaitteen puhaltimen pois käytöstä. Tuo ilmoitus tuli -20c parin tunnin seisonnan jälkeen. Oli kylläkin ajettu 25km ennen sitä. Näyttää lataavan ajon aikana 14.7v. Lueskelin tuolta Bmw foorumilta noita akku/ilmoitus ongelmia. Auton järjestelmä lataa tuota agm akkua ilmeisesti vain 80% asti. Pitääpä ladata akku lämpimässä ja tarkkailla hävittääkö virtaa jonnekkin ns. lepotilassa.
  3. Akku vaihdettu 2vkoa sitten, nyt herjasi "Increased battery discharge while stationary". Tuollaiset koodit sain Carlylla ulos. Keskinopeusnäytön tienoille jää joku hurisemaan kun auton sammuttaa. Potilas on Countryman S -11. Onko kellään tullut samoja eteen?
  4. All4

    R60 vikakoodit

    Tommosia sain kaivettua Carly sovelluksella. Mistä ja mitä kannattaisi alkaa tutkimaan?
  5. All4

    Vikakoodinlukijoista

    http://www.mycarly.com/
  6. https://www.northamericanmotoring.com/forums/fixing-problems-and-issues/209880-engine-malfunction-reduced-power-message.html Tommonen keskustelu rapakon takana. Itsellä vaihdettu korkeapainepumppu ja suuttimet.
  7. Tuommoset sain kaivettua esiin: Engine oil pressure control, plausibility, static: Pressure too high Code:0033FD. Engine oil pump:Pressure too high Code. 003405. Ei ole palanut mikään varoitusvalo. Vaikuttaako millään tavalla käyttöön?. Merkkihuollossa haluaisivat vaihtaa öljypumpun solenoidiventtiilin ja kustannus olisi 700-800€..
  8. Itellä menny nuo kaikki 40000-50000km välillä ja autolla ikää vajaa 3v. Alkaa tulla kalliiksi nuo rempat. Kytkin/vauhtipyörä/solenoidiventtiili 3000€. Korkeapainepumppu ja suuttimet vajaa 2000€. Bmw/Mini korvannut osista 50%. Eivät tunnusta tyyppivioiksi, vaikka netistä löytyy roppakaupalla vastaavia ongelmia. Auto on tosi kiva ja aivan loistava ajaa, mutta laatu sekä maahantuojan/valmistajan suhtautuminen ongelmiin on ala-arvoista.
  9. Onko tietoa mikä pumppu on All4 S mallissa? Moottori on ainaski patonki maasta.
×
×
  • Luo uusi...