Jump to content

sandi

Jäsenet
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sandi kaikki viestit

  1. Onhan se kyllä totta tuo mitä sanot. Omani kyllä pelaa kiihdytysvaiheessa hyvin ja lappu lattiassa erittäin hyvin.
  2. Bensapumpun oireiluista olikin juttua jossain täällä. Pitää vaihtaa. Lieneekö hinnoissa eroja, mistä moisen hommaa ja onko väliä minkä sinne pohjaan laittaa roikkumaan?
  3. Kyllä siinä alipainesäätäjä mielestäni on.. (toimiiko, niin en tiedä..jakajasta en katsomatta pysty sanomaan. Pitää tarkistaa. Ennakko käännettiin jostain korjaamo-oppaasta annettuun arvoon ja olikohan 13 nurkilla kierrosten ollessa 1000rpm. Tämä siis asentajan kertomaa.Täytyy paneutua tuohon asiaan, ja tarkistaa tuo maadoitus samalla. Jostain muistan lukeneeni, että ennakko saisi olla paljon enemmän..liekkö nämä sitten virikoneiden asteita? Paljonko ennakkoa tulisi olla? Kumpaanko suuntaan jakajaa pyöritetään ennakkoa lisättäessä? Vois olla loogista tuo ennakko, kun auto alkoi toimia paremmin ennakkoa viimeksi lisättäessä mutta pieni nykiminen jäi. Kiitoksia vastauksista!
  4. Rundikello tapettu ja nykiminen vain jatkuu. Ideoita otetaan edelleen vastaan..pitänee vielä kokeilla eri valmistajan tulppia ja pienemmillä lämpöarvoilla. Olisi hienoa korjata vika, kun sen paikallistaisi ensin. =)
  5. Kyllä siinä jälkiasennus rundikello on paikallaan..voisiko tuo johtua siitä, ja syy?
  6. Laitoin ennen ajokautta tulpat N9Y ja jotain..siellä oli paikallaan 6 ja joitain kirjaimia..kertokoon joku viisaampi, onko tällä merkitystä asiaan? Paikallaan olevat tulpat tuli hommattua Minitronilta vuosimallin mukaan. Lienevätkö kuiten oikeat? Autolla olen alkanut vasta nyt ajella, joten en tiedä miten pelasi noilla vanhoilla tulpilla..
  7. Puolan johdotus tarkistettu myös. Uusi puola ja kaikki tulpan johdotkin uusia.
  8. Mini 1978 ja moottorilla 1275. Vaihdettuna kaikki sähköpuolen osat-säädetty ennakot, ja kärkiväli sekä kaasarin hs 4 perussäädöt tsekattu. Täyskiihdytyksessä ja tyhjäkäynnillä auto pelaa kuin kello, lähtee hyvin kylmänä ja kuumana käyntiin. Ongelma on edelleen, että tasakaasulla ottaa pientä nykimistä välillä. Missä vika? Kaasaria en ole avannut. Kokemuksia muilla vastaavista, ja mistä vikaa alan etsiä? Vika kaasarissa vai ilmansaannissa vaiko hä? Joku speliasisti saa laittaa yv:tä ja auttaa miestä mäessä, kiitos! jani.heikka@gmail.com
  9. Moro! Kertokaas alan ihmiset, mihin tuo imusarjalta lähtevä putki kuuluisi olla liitettynä? Itsellä se on tulpattuna tällä hetkellä. Onko sillä loppupeleissä mitään virkaa onko tulpattuna vai ei? Minissa on paikallaan Hs 4 vakio ilmanputsarilla.
  10. Tulipa hommattua omassa remontissa otsikossa mainittu työkalu. Omaatuntoanne kolkuttavaa korvausta vastaan lainaan sitä Pohjois-pohjanmaalla. Löytyy tuuma ja millinen tappi ko työkaluun. Jani/ 0400-982970
  11. Jos jollakulla on myydä aurinkolipat Miniin, niin saa ilmoittautua. Mustatko vielä olisi, niin aina parempi. Kaikki huomioin.
  12. Super! Kiitoksia tästä. Häätyy alkaa askartelemaan.
  13. Terve! Kellään Ministillä Oulun korkeudella lainata korvausta vastaan jousituksenkumikartion puristustyökalua? Tai ideaa, miten muutoin kuulatappinivelet saa kätevästi vaihdettua?
  14. sandi

    Mini 1978

    Jep, Lokari tekee moisia ja alumiinisena. Hinnaksi muodostui 130e parille. Tuli tilattua ja viikon toimitusaika. Loistavaa oli myös palvelu tuolla firmassa! Kiitoksia vastauksistanne. Remontti etenee suunnitellusti. :)
  15. sandi

    Mini 1978

    Kiitos vastauksesta. Tarkoitin kysymykselläni niinsanottua sisälokasuojaa, jota pyöränkoteloksikin voisi kutsua. Linkistäsi on myös hyötyä, kun uusi mattosarja ajoneuvon sisälle odottaa asennusta.
  16. sandi

    Mini 1978

    Tervehdys arvon jäsenet! Uutena jäsenenä aloitan kysymällä, mistä saisin hommattua etulokasuojien verhoilut? Auto maalattavana ja tarkoitus on uusia nuo vanhat repsottavat uusiin. Ideoita?
×
×
  • Luo uusi...