Jump to content

sandi

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

sandi's Achievements

 1. Onhan se kyllä totta tuo mitä sanot. Omani kyllä pelaa kiihdytysvaiheessa hyvin ja lappu lattiassa erittäin hyvin.
 2. Bensapumpun oireiluista olikin juttua jossain täällä. Pitää vaihtaa. Lieneekö hinnoissa eroja, mistä moisen hommaa ja onko väliä minkä sinne pohjaan laittaa roikkumaan?
 3. Kyllä siinä alipainesäätäjä mielestäni on.. (toimiiko, niin en tiedä..jakajasta en katsomatta pysty sanomaan. Pitää tarkistaa. Ennakko käännettiin jostain korjaamo-oppaasta annettuun arvoon ja olikohan 13 nurkilla kierrosten ollessa 1000rpm. Tämä siis asentajan kertomaa.Täytyy paneutua tuohon asiaan, ja tarkistaa tuo maadoitus samalla. Jostain muistan lukeneeni, että ennakko saisi olla paljon enemmän..liekkö nämä sitten virikoneiden asteita? Paljonko ennakkoa tulisi olla? Kumpaanko suuntaan jakajaa pyöritetään ennakkoa lisättäessä? Vois olla loogista tuo ennakko, kun auto alkoi toimia paremmin ennakkoa viimeksi lisättäessä mutta pieni nykiminen jäi. Kiitoksia vastauksista!
 4. Rundikello tapettu ja nykiminen vain jatkuu. Ideoita otetaan edelleen vastaan..pitänee vielä kokeilla eri valmistajan tulppia ja pienemmillä lämpöarvoilla. Olisi hienoa korjata vika, kun sen paikallistaisi ensin. =)
 5. Kyllä siinä jälkiasennus rundikello on paikallaan..voisiko tuo johtua siitä, ja syy?
 6. Laitoin ennen ajokautta tulpat N9Y ja jotain..siellä oli paikallaan 6 ja joitain kirjaimia..kertokoon joku viisaampi, onko tällä merkitystä asiaan? Paikallaan olevat tulpat tuli hommattua Minitronilta vuosimallin mukaan. Lienevätkö kuiten oikeat? Autolla olen alkanut vasta nyt ajella, joten en tiedä miten pelasi noilla vanhoilla tulpilla..
 7. Puolan johdotus tarkistettu myös. Uusi puola ja kaikki tulpan johdotkin uusia.
 8. Mini 1978 ja moottorilla 1275. Vaihdettuna kaikki sähköpuolen osat-säädetty ennakot, ja kärkiväli sekä kaasarin hs 4 perussäädöt tsekattu. Täyskiihdytyksessä ja tyhjäkäynnillä auto pelaa kuin kello, lähtee hyvin kylmänä ja kuumana käyntiin. Ongelma on edelleen, että tasakaasulla ottaa pientä nykimistä välillä. Missä vika? Kaasaria en ole avannut. Kokemuksia muilla vastaavista, ja mistä vikaa alan etsiä? Vika kaasarissa vai ilmansaannissa vaiko hä? Joku speliasisti saa laittaa yv:tä ja auttaa miestä mäessä, kiitos! jani.heikka@gmail.com
 9. Moro! Kertokaas alan ihmiset, mihin tuo imusarjalta lähtevä putki kuuluisi olla liitettynä? Itsellä se on tulpattuna tällä hetkellä. Onko sillä loppupeleissä mitään virkaa onko tulpattuna vai ei? Minissa on paikallaan Hs 4 vakio ilmanputsarilla.
 10. Tulipa hommattua omassa remontissa otsikossa mainittu työkalu. Omaatuntoanne kolkuttavaa korvausta vastaan lainaan sitä Pohjois-pohjanmaalla. Löytyy tuuma ja millinen tappi ko työkaluun. Jani/ 0400-982970
 11. Jos jollakulla on myydä aurinkolipat Miniin, niin saa ilmoittautua. Mustatko vielä olisi, niin aina parempi. Kaikki huomioin.
 12. Super! Kiitoksia tästä. Häätyy alkaa askartelemaan.
 13. Terve! Kellään Ministillä Oulun korkeudella lainata korvausta vastaan jousituksenkumikartion puristustyökalua? Tai ideaa, miten muutoin kuulatappinivelet saa kätevästi vaihdettua?
×
×
 • Create New...