Jump to content

kuoppatutka-75

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kuoppatutka-75 kaikki viestit

  1. Valkopohjainen nopeusmittari kiinnostaa, jos vielä tallella... saako saatavuus/hinta tietoa postiin mikkopirinen2@gmail.com ?
  2. Tarttis löytää kuskin penkin kiinnikkeet, jotka tulee lattiapalkin kylkeen etupuolelle. Kyseessä -75 vuoden auto jos niissä kiinnikkeissä on eroja.
  3. Haluaisin -75 minin alkuperäiset etupenkit tai vastaavat jostain muusta vuosimallista. kunnolla ei ole tarkkaa väliä, kunhan runko on suht ok ja pehmusteet tallessa, sekä kiskot. verhoilulla ei ole mitään merkitystä. Tarjoukset mielellään sähköpostiin mikko.pirinen@kymp.net !
  4. Juu kyllä ne näyttää olevan ihan hyvät. Otin vielä ne irti ja tarkistin. Tilasin tänään minitronista uudet kuulatapit (ei ollut hinnalla pilattu ja sitten ainakin uudet ja hyvät). Jos vaikka niillä loppuisi kolina?!?!?! :-/ Kiitoksia kuitenkin vastauksesta!
  5. Hommasin juuriitselleni tuollaisen -75 mini 1000:n ja nyt ilmenee kuopissa pahaa kolinaa etupäässä. Kolaus ilmenee silloin kun jousitus palautuu ns. alaspäin. Eli kun tallissa napakasti painelee keulaa kuskin puolelta, niin juuri kun keula lähtee matkalle ylöspäin kuluu kova kolaus. Autossa on alkuperäiset jouset ja HiLot. Olen yrittänyt rasvailla kaikki mahdolliset paikat ja kolina vaan jatkuu. Heiluttelemalla en löydä välystä mistään. Onko kenelläkään ollut vastaavaa ilmiötä ja mahdollisesti vinkkiä kolinan poistamiseksi? -Uusi ministi
×
×
  • Luo uusi...