Jump to content

vili76

Jäsenet
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Hki
  • Interests
    Ministeriö

vili76's Achievements

  1. Veneen myytyäni iski kesäautokuume ja Mini voisi olla hyvä vaihtoehto pienperheelliselle, on kuitenkin takapenkki ja kaikki (pikku avo-brittisportteja katsellut myös, mutta 2-paikkaisuudesta monille niille miinusta). Nyt siis saa tarjota hyviä Minejä ja hyvällä tarkoitan sellaista, joka on hyvin ylläpidetty, suhteellisen (?) alkuperäisessä kuosissa ja muutenkin ryhdikäs. Toki voi olla vakiota pirteämpää konetta ynnä muuta, mutta mitään pimp-my-ride-kärryä en nyt hae. Tarjoan hyvälle autolle hyvän kodin ja ansaitsemansa arvostuksen. Jos on muitakin varteenotettavia sporttisia tai muuten vaan hauskoja kesäautoja (avo-/umpi-) tarjolla niin kaikkia ehdotuksia kuunnellaan! Meili on vili76(aet)gmail.com ja sinne mieluiten viestejä, jos tarjokkaita löytyy. Täältäkin toki pyrin bongaamaan parhaani mukaan.
  2. Päivitys: Laite myydään resetoituna eli valmiina asennettavaksi. Koska laite on alle 12 kk vanha, voi sen nollata ilmaiseksi. Eli tarjouksia peliin vaan.
  3. Laite siis ilmeisesti käypäinen Minin bensamalleihin: One (R50) 1.6 90 BHP (tällaisessa ollut) Cooper (R50) 1.6 115 BHP Cooper S (R53) 1.6 (163/170 BHP) Cooper S Works (R53) 1.6 (210 BHP) Vaikutus omassa jo myydyssä Onessa oli tuntuva, kun hetkellisesti ennen myyntiä kokeilin (hölmöä oli tosin hankkia tämä bluefin juuri ennen myyntiä). Nämä laitteethan ovat autokohtaisia, joten ilmeisimmin vehje pitäisi lähettää uudelleenohjelmoitavaksi ennen käyttöä (ellei jollain palstalaisella satu olemaan minun vanhaa Miniäni, johon tämä käy suoraan ilman mitään vaivoja). Tarjota saa. Hankintahinta oli maaliskuussa 234 puntaa. Näemmä nyt 239 GBP (http://www.mybluefin.co.uk/). Selvittelen Lohenilta Englannista, mitä resetointi maksaisi, kuitit ja muut laput sekä paketit on tallella. Ville vili76 ät) gmail.com
  4. Josko nyt kesäkauden alkaessa jollekin kelpaisi kesärenkaat peltivanteilla? Vaikka siihen taskuparkkeerauksen harjoitteluun, ei mene heti aluvanteet naarmuille. Yhä siis kaupan.
  5. Yhä ois vanteet ja renkaat tarjolla. Ja kysymys: Voiko joku valaista mua mikä noissa on tarkka keskireikä (orggis-peltivanteet siis), ET ja vanteen leveys? En nyt pääse käsiksi itse renkaisiin lähipäivinä ja jotkut halukkaat renkaanpotkijat ovat kyselleet. Arvio: keskireikä 56-57mm, ET ~35?, leveys ???
  6. Liekö täällä huuto.netin kohteiden mainostaminen edes sallittua, mutta nämä nyt siis siellä. Tuolta speksejä: http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=94792957
  7. Nyt ois sopiva hetki tehdä tarjous tai ostopäätös. Renkailla tai ilman, vielä voi vaikuttaa asiaan. Pyörät menevät pajalle työn alle huomenna aamulla. 0407658388 Edit: ne kesärenkaatkin näytti olevan vielä suht kelvot eli pintaa oli jäljellä.
  8. Joko löytyi? Mulla ois noi peltivanteet piakkoin tyhjänpanttina. http://www.mini2-finn.com/cgi-bin/yabb2 ... 1228821308
  9. Vaihdan talvirenkaat peltivanteilta aluille ja 15" peltivanteet jäävät siis turhiksi. Voin laitattaa niihin päälle nuo (muistaakseni suht kuluneet) kesärenkaat samalla, joskin se nostaisi hintaa sen verran mitä niiden vanteillelaitto maksaisi. Eli kätevintä olisi, jos joku tarvitsee peltivanteita ilman renkaita ja on halukas noukkimaan ne Helsingistä. Voin myös tarvittaessa kuskata ne johonkin lähinurkille, jos sopuun hinnasta päästään. Tarjouksia kuunnellaan. Jos kiinnostaa, O4O7658388 tekstaa, soita tai kysele täällä (luen tätä aika harvakseltaan)
  10. Itse itselleni vastaten: Eipä se Laakkosella koko sulka paljoa maksanut, 13.
  11. Käykö tuohon Minin takalasin pyyhkimeen joku tarvikesulka vaiko pitääkö mennä Laakkoselle asioimaan tämän takia? Mieluummin menisin vaikka Biltemaan ja ostaisin kesän veneilytarvikkeet samalla, Laakkosen valikoimassa kun niitä ei taida olla.
  12. vili76

    Radion vastaanotto kehnoa?

    Meillä on aftermarket-radiossa ainakin erittäin huono kuuluvuus. Haluaisin syyttää antennia, vaan pitää selvitellä.
  13. vili76

    MINIpowerprog kit

    Noo, mulle riittäis vähempikin. Mutta tosiaan niitä kokemuksia..?
  14. vili76

    MINIpowerprog kit

    Näistä systeemeistä kenelläkään mitään omakohtaisia kokemuksia vielä tarjolla? Englantiin käy tie loppuviikosta ja tuommoinen Superchips Bluefin-gadgetti hiukan kiinnostaisi. +33hp Mini Oneen..? Melkoista.
×
×
  • Luo uusi...