Jump to content

husse

Jäsenet
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut husse

  1. Töttöröö! Olisko heittää vinkkiä, että mikä meidän Oneen R56 mahtoi tulla kun flekti jää huutamaan niin perkaleesti vaikka avain taskussa ja se huutaa varmaan 5min ja sitten sammuu. Tottakai sen pitääkin jäädä puhaltamaan jos moottori on tarpeeksi lämmin mutta nyt se huutaa koko ajan vaikka vain käynnistää auton kylmänä ja sammuttaa heti niin flekti jatkaa omaa huutamistaan  >:(  >:(  >:(

  2. Laitan tähän vanhempaan ketjuun ongelmaa ilmastoinnista, eli kun painaa ilmastoinnin namiskan päälle niin kompura lähtee mukaan mutta sisältä alkaa kuulumaan ihme pöhinää eikä viilennä yhtään? toissa vuonna täytetty järjestelmä mutta pitää käydä tutkittamassa jossain liikkeessä.

     

     

    edittiä: Joo kylmäaineet järjestelmään niin taas tuntuu viileetä riittävän. 

  3. Tiedä sitten osuuko oikeaan ketjuun mutta meikäläisen -07 R56:ssa toimii jarrut pirun hyvin ja myös känkkä, nyt kuitenkin auto herjaa punaista takajarrujen osalta. Palat ja levyt ovat kyllä hyvännäköisessä kunnossa eli olisiko jomman kumman puoleinen tunnistin mykkä? Kuinka pitkälle ne piuhat menevät siis takajarruista ettepäin?

×
×
  • Luo uusi...