Jump to content

Coop

Jäsenet
  • Viestit

    52
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Coop

  • Syntymäpäivä 07.04.1974

Profile Information

  • Sijainti
    Turku

Coop's Achievements

  1. Hetken paikalla olleet siistit minin alkuperäis kumimatot myydään tarpeettomina. Sopivat ainakin mini cooper ja mini cooper s -04 malleihin. Mielellään nouto Turusta. Hinta 40/hyvä tarjous. P.0415048874
  2. Coop

    Hanskalokero rikki

    Taitaa olla lukittava hanskalokero harvinainen, joten kommentit on vähissä. Varmaankin avomallissa vaikona, en tiedä saako umpimalliin lisävarusteena lukollista lokeroa. Ajattelinkin että syy voisi olla jotain tällaista. Voisin ottaa seuraavaksi lukottoman mallin jos ei se tahdo kestää. Voi myös olla mahdollista, että kun olen hetken ollut jossain poissa ja katto ollut alhaalla niin joku pitkäkyntinen on yrittänyt päästä lokeroon ja vääntänyt lukon rikki, muttei ole saanut sitä lokeroa kuitenkaan auki. :)
  3. Coop

    Ääneneristys

    Tulipa mieleen nyt kesällä aloittaa minin purkaamisen ja parantaa ääneneristystä, oletteko saaneet minin hiljaiseksi vaimennusmatoilla vai onko ihan turhaa touhua edes aloittaa? Toivoisin eristyksen tuovan enemmän laadukkuuden tuntua miniin, kun nyt kaikki meteli tunkeutuu sisään, ainakin vaimolta on jo tullut palautetta metelistä.
  4. Coop

    Hanskalokero rikki

    Ilmeisesti muilla ei ole samanmoista ongelmaa ollut? :(
  5. Coop

    Hanskalokero rikki

    Voi hyvät ihmiset kertokaa mitä tehdä Hanskalokero on ollut lukossa ja nyt kun yritin avata sen niin koko lukko systeemi tuli ulos avaimen kanssa, ja hanskalokero pysyy kuitenkin lukossa. :-/ Onko muilla ollut samaa ongelmaa? Nyt olen yrittänyt saada lukkoa kasaan ja laittaa takaisin muttei avaudu silti, eli jotain on mennyt rikki.
  6. Coop

    Navigaattori teline

    Navigonin 2100, toimii ihan hienosti, näyttää hyvältä ja sain sen edullisesti.
  7. Coop

    Navigaattori teline

    Mietin myös tota, mulla se taitaa jäädä ton jalan kanssa vain turhan kauas. Uskon myös että jossain vaiheessa imukuppi kiinnitykset tuulilasissa kielletään (taitaa olla kielletty jo?), tuskinpa kukaan sakkoja haluaa ottaa navigaattorin takia.
  8. Coop

    Navigaattori teline

    Tartteepa käydä heti kokeilemassa! :)
  9. Coop

    Navigaattori teline

    Sain eilen uuden navigaattorin ja laitoin sen väliaikaisesti kiinni imukupilla nopeusmittariin, ei nyt paras paikka mutta ainakin saa helposti haettua osoitteita yms. 3,5" näyttö ei vie paljon tilaa mittarista ja näen vielä nopeudenkin. :D
  10. Minne kohtaan olette navigaattorinne minissänne asentaneet. Onko valmiita telineitä olemassa jossainpäin nettiä, servcat.comista löysin yhden muttei ollut kuvaa, vai oletteko jostain itse väsänneet sellaisen. Tuulilasi kiinnitys ei oikein innosta.
  11. Coop

    Puhdas mini - onko niitä ?

    Mulla on kohtuu helppo pikapesu ratkaisu talveksi miniin. Eli ostakaa 2 litran tai suurempi painepullo hong kongista (luultavasti myrkytyksiin tarkoitettu pullo) ja täyttäkää se lämpimällä vedellä, sitten vaan painetta pulloon ja huuhtomaan suurimmat liat pois. Eihän tällä tietenkään täydellisesti pese mutta ei ainakaan mini näytä kuraiselta, tätä olen itse käyttänyt kurakeleillä. Ei mun kukkaro kestäisi jatkuvasti viedä miniä jonnekkin autopesulaan. Kesällä painepulloon voikin sitten laittaa pesuainetta ja pestä auto kunnolla vahauksen kera.
  12. Coop

    Nettiauto.com

    Syyllistyn myös itse tuohon pelkkään katseluun, täytyyhän sitä pysyä hinnoista ja autoista ajantasalla. Toi turhankyselijänsuodatin olis kyllä hyvä.
  13. Coop

    Nettiauto.com

    Mitä mieltä olette: Mun mini on nyt ollut nyt 2 päivää myynnissä nettiautossa ja kävijöitä/katselijoita nettilaskurin mukaan reilusti yli 700. Oliskohan näin että kävijöitä ei oikeasti ole noin paljon vaan nettiauton sivusto olisi tehty tahallaan lisäämään laskuriin automaattisesti kun maksaa että oma auto tulee etusivulle, näin saadaan ihmiset innostumaan enemmän lisäämään oma auto etusivulle ja maksamaan siitä? Miettikää jos nämä 700 ihmistä kävisi paikan päällä potkimassa renkaita ja ajelemassa bensoja ;D
  14. Coop

    Minin jarrulevyt

    Tossa vähän aikaa sitten oli "tarjous" levyjen vaihdosta ja mun mielestä se tarjouskin oli todella paljon, tais muistaakseni mennä sinne 500 paremman puolelle, siis etu ja takalevyt. Eipä ole tullut ebaystä ikinä tilattua, mutta kerta se olis ensimmäinenkin.
  15. Coop

    Minin jarrulevyt

    Joo ei ole järkeä laittaa etulevyiksi, voisin laittaa ne takalevyiksi jos vain käyvät, tai unohtaa ja ostaa ihan minin alkuperäiset kalliilla.
×
×
  • Luo uusi...