Jump to content

ville.sankari

Jäsenet
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ville.sankari kaikki viestit

  1. Hei! Ostan talvirenkaat taikka rengassarjan vanteineen päivineen. Tulee tuunaamattomaan -67 miniin, elikkä ei mieluusti mitään spinnerisettiä sitten :) Joko Länsi-Suomesta taikka pidempääkin jos vaan myyjä suostuu lähettämään.. Niin ja kiirekin olisi olevinaan..
  2. Projekti. Peltitöitä helmoissa ja kynnyksissä, korjauspalat löytyy. Jonkin verran uusia osia mukaan. Sisusta ja ikkunat ym purettu, kaikki tallessa. Ei paha projekti.. :) Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eli pyytämällä saa kuvia postiin. Myyn koska lähden komennushommiin enkä halua maksaa tallivuokraa turhaan. Asiallisen tajouksen tekevälle kesäksi auto.. Jos ei tule sellaista, työnnän minin mökille talliin. Eli ei ihan ilmaiseksi kuitenkaan.. Yhteydenotot ville.sankari@gmail.com
  3. Hitto.. Haulla varmaan löytyy "mini" hakusanalla.. Siellä on tosiaan mini jossa on yamahan 1000cc prätkän kone.. Ja kilvissä.. Ja siis Suomessa!
  4. http://harvelit.proboards29.com/index.c ... lay&thre... Aika uskomaton peli.. Pisteet tuosta!
  5. Saattaa olla että on viisainta pelata varman päälle ja kysellä tarkastajilta ensin.. Kiitos tuosta informatiivisesta pläjäyksestä!
  6. Asiasta saattaa olla jo keskusteltu, mutta kysynpä taas.. Mitä värivaihtoehtoja 2 koppaisessa on ollut? Hameväki huutaisi punaista valkoisella katolla, itse saattaisin tyytyä nykyiseen el paso beigeen.. Taas sitä mahdollista myöhempää museointia silmälläpitäen pitäisi sitä väriä roiskia.. Alkaa vihdoin olemaan tuokin homma ajankohtaista..
  7. Auto on tällähetkellä riisuttuna 99%.. Piti pientä paikkailua tehdä, mutta yllätys että lähti lapasesta.. Ajattelin tehä sitten kunnolla saman tien.. Kiire tosin on kun olen luvannut vappuna näyttäytyä :P Saas kattoa, ehkä ne pellitkin näyttää ihan hyvältä kun ne kunnostaa..
  8. Tarkoitus olisi pitää täysin museo kelpoisena tämä kappale.. Aikakauden lisävarusteethan sallitaan, siksi alut harkinnassa.. Mikä tuo ET on peltivanteessa?
  9. Mahtuuko kuvatun kaltaiset renkaat / vanteet ihan orkkis 2 koppaiseen miniin ilman levityksiä? Vai tulevatko reunoista yli? Bwa:n vanteet 5x10 Dunlopin renkailla 165/70/10.. Jos joku olis vaikka koittanut, kun alut olis kivat ja levityksiä ei ole tulossa..
  10. Tere. Pitäisi nyt kunnostaa vanha laturi toimivaksi. Osat on puhallettu ja maalattu ja hiilet vaihdettu, mutta miten se hihnapään laakeri irtoaa? Saisi senkin samalla vaihdettua... Kiitos taas. Ville
  11. Pitäisi saada mini lähemmäs kotia, eli rauman seudulta / ympäriltä pitäisi saada tallipaikka jossa pientä askaretta saisi myös tehdä.. Kaikki tarjoukset ja vinkitkin kiinnostaa!!! 0400-512958 Ville
  12. ville.sankari

    Värikoodi

    Hei. Ruskea sisusta on, sellainen vaaleahko.. Taitaa siis olla tuo el paso beige. Kiitos!
  13. ville.sankari

    Värikoodi

    Terve! Olen käynyt vilkuilemassa, ja surffannut mielestäni kaikki paikat läpi.. Tuo el paso beige on kyllä aika lähellä, mutta ei voi olla varma... Tiettyinä vuosinahan on saanut vain tiettyjä sisusta/maali yhdistelmiä, eikä tuoltakaan nyt selviä onko edes mahdollista että ko väri voisi olla minun autossani.. No täytyy varmaan teettää spectrometrillä analyysi ja ottaa siitä uusi väri.. Ville
  14. ville.sankari

    Värikoodi

    Nyt olisi toinenkin mini projekti pihassa... :) Austin 1000 mk2 tuokin. Hydro jousituksella. Värikoodi on hukassa, tai edes värin nimi. Penkit ovat ruskeat ja väri autossa vaalea. Mutta laittaisiko tietäjät yhteystietoja yv:llä niin laitan kuvia mailiin, näin varmasti asia selviäisi. Ville
  15. Hei. Mitenkäs tuon mk2 minin virranjakajan keskipako säätö? Lucas 25d mallinen jakaja, keskipako zydeemin jouset (2kpl) ovat keskenään aivan erilaiset. Pitääkö olla näin? Vai onko joku oma patentti..?
  16. No nyt alkaa järki loppumaan ja hermot kiristymään.. Taas.. :'( Kun otan yhdestä sylinteristä tulpan irti, kone käy kuin unelma. Käy tyhjäkäyntiä ja vastaa kaasuun hienosti. Kun laitan tämän irroitetun tylpan paikalleen, kone käy pari sekuntia ja sammuu. Eikä kestä kaasua lainkaan. Ja tuota tekee maailman tappiin! Eli käy kolmella, mutta ei neljällä! Sillä,minkä tulpan ottaa irti ei ole mitään vaikutusta. Tämä irrallaan oleva tulppa antaa kyllä kipinää ollessaan irti. Kipinä on sininen ja hyppii ympäri tulppaa iloisesti. Miten tämä voi olla mahdollista?
  17. Kyllä tuo perille meni.. Kerrankin! Viikonlopuksi taas kun menen rassaamaan, tarkastan tuon heti ekaksi. Täytyy palailla manantaina asiaan jos tuosta ei apuja ollut. Kiitos kovasti!
  18. Tämä selvä! Enpä olekaan sitä vielä tarkastanut. Eikö homman pitäisi mennä niin että kun imee siitä alipaineletkusta niin pitäisi jakajassa näkyä liikettä? Ville
  19. Taas olisi neuvot tarpeen... tonninen mk 2 austin. Tekniikka täysin vakio, kaikki syttyosat uudet, kipinä parempi kuin uudessa voorttissa.. Mutta.. Kone hörähtää käyntiin alle sekunnin startista, ja sammuu noin 5 sekunnin päästä. kaasua ei kestää antaa lainkaan, sammuu heti. joskus jää käymään jopa pariksi minuutiksi.. Kaasuttimen olen purkanut ja puhdistanut, alkuperäinen tankki/pumppu on nyt korvattu muovitankki/tarvikepumppu viritelmällä joka roikkuu tallin seinässä.. Bensaa tulee pumpulta kyllä, mutta jotekin tuntuu että saannista vika olisi kiinni.. Kohon neula tuntui jotenkin takkuavan kiinni asentoon purkaessa, mutta luulisi sen tuolla pumpulla väkisinkin aukeavan.. Muuten kaikki reitit ovat ainakin minun silmään puhtaina.. Kertokaahan nyt mikä voi olla vialla, jokin tarkistus lista olisi hyvä jonka kanssa voisin jälleen kerran katsoa kaikki. Kaasutin on se vakio hs2.
  20. Tämä ei nyt kysymykseesi mitenkään vastaa, mutta itse pitäisi vko loppuna tehdä sama operaatio. Oliko siinä jotain erikoista jota pitäisi tietää ennen kuin hommaan alan? Mitään virheen mahdollisuutta? Muita vinkkejä? Kiitos, Ville
×
×
  • Luo uusi...