Jump to content

Silli

Jäsenet
  • Viestit

    64
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Viestit kirjoittanut Silli

  1. Myynnissä erittäin hyvin pidetty ja vähän ajettu Mini JCW GP numerolla 0375 / 2000.

    Kaikki asianharrastajat varmaan tietävät mistä autosta on kyse joten turha tässä enempää siitä kirjoitella.

     
    Autossa on GP varusteiden lisäksi:
    - Aero maski (alkup. tallessa)
    - Led takavalot (alkup. tallessa)
    - OBX 4-2-1 pakosarja (alkup. tallessa)
    - Forge ylempi poikkituki
    - OMP alempi poikkituki
    - Powerflex moottorin & vaihteiston tukikumit sekä alemmat alatukivarren puslat
    - JCW nahka/alcantara ratti
     
    Kuvat ja hintatiedot nettiautossa: http://www.nettiauto.com/mini/cooper-s/6143601
     
     
  2. Eli myynnissä olisi kuvissa näkyvä alatukivarren taaemman puslan poisto/asennustyökalu. Käytetty kerran (2 puslaa).

    Sopii r50/r53 malleihin.

     

    Tällä onnistuu kätevästi vanhojen puslien poisto ja uusien polyuretaanipuslien asennus ilman apurungon tiputusta, tarvitsee vain irroittaa alatukivarsi.

     

    Hinta olisi 80€ ja työkalu on helsingissä.

     

    VSE4783.jpg

  3. Hola!

     

    Toinen JCW GP ilmoittautuu joukkoon. Näitähän ei taida suomessa olla kuin kaksi?

     

    Joskus aikoinaan tuli oltua enemmän tai vähemmän aktiivinen tälläkin foorumilla mutta kun silloinen cooper s vaihtui toiseen peliin niin tipahdin pois. Välissä on kerennyt olemaan bemarin m roadsteria, pari freelanderia, range rover ja jotain muuta mitätöntä mitä en enää edes muista. No, paluu juurille eli Miniin ja kyllä taas ajaminen on hauskaa :-)

     

    /silli

  4. hahahaahahah!! ei oo totta. lähti toimimaan. pikkasen repesin. mut kiitoksia hirveesti! korjautuko sulla toi lopullisesti vai väliaikaisesti? vähä oon kiitollinen :D

     

    Lol! Arvaa repesinkö itse kun se toimi mulle  ;D . Kyllä ne vanhat konstit uuteen tekniikkaankin joskus toimii... Voimaa lisää ku järki loppuu.

     

    Mä jouduin tekemään sen kahteen kertaan n. ½v sisään. Sitten menikin auto vaihtoon. Toivotaan että kestää!

     

     

    .silli

  5. Ajattelin laittaa pienen updeittauksen tännekin tästä asiasta... Eli tuo ikkuna tosiaan lähti tuossa vuodenvaihteessa toimimaan, mutta lakkasi taas muutaman viikon jälkeen eikä ole sen koommin enään toiminut. Nyt kun kesä tulee niin pakko laittaa se kuntoon. Varasin huollon Porin RintaJoupille josta sanottiin vian olevan kärähtänyt moottori tai ohjainyksikkö (tms). Siis nuo ihan puhelimen välityksellä että varmuutta asialle ei ole.

    Moottorien hinnat liikkuu kuulemma 100-150e ja ohjainyksikö ilmeisesti 300e luokkaa :/, + työt tietysti. Auto menossa tiistaina huoltoon joten saa nähdä mitä sieltä löytyy...

    Samassa liikkeessä olisi yks avo Cooper myynnissä että ties vaikka koko auto vaihtuu ;D

     

    Tässä on nyt varmaan sama vika mikä meikäläisellä oli kyseessä. Eli jokin osa jonka nimeä en muista oisko ollu regulaattori tjsp. mini2.com:sta löysin usean joilla oli sama ongelma. Ongelman saa väliaikaisesti/pysyvästi korjattua, uskokaa tai älkää.... Nyrkillä! Ihan oikeesti. Mulla tuli se ongelma 2 kertaa ja molemmilla kerroilla auttoi tuo mini2.com:sta löytynyt kikka. Tällöin ongelma oli poissa useita kuukausiakin... Eli paukauta nyrkillä voimakkaasti ovipahviin (ei nyt niin että menee läpi) suurinpiirtein kaiuttimen yläpuolelle n. klo 11 kohdalle. Ja kokeile jos ikkuna lähtee liikkeelle :)

     

    .silli

  6. Tässä sitä juttua: http://carfreaks.net/content/?p=126

     

    Asennuksessa siis suurin ongelma tuli tuon ulosvetäjän kanssa mutta noin siitäkin selvittiin  ;)

     

    Tuli tosta asennustouhuista mieleen että tossa ei ilmeisesti tunkattu moottoria lainkaan konehuoneesta ylös?

     

    Me kun asennettiin, tunkattin kone ylös, irroitettiin kiristäjä ja silloin mahtu hyvin ulosvetäjällä repimään hihnapyörää ulos.

     

    Toi firma jossa teetit työt, "Samis Garage" onko sama kuin paljon bmw-puolella kehuttu Samin Autohuolto jossain vihdintien varrella?

     

     

    Kauniilta näyttää toi sun mini!

     

     

    t.silli

  7. Ei mitään hätää, autolla voi huoletta ajaa, omassakin oli sama vika.

    Eli kyseessä on tosiaan huohotinletku joka on vääränlaista materiaalia, pehmenee öljyhöyryistä ja lopuksi on niin vello ja pehmeä että ei pysy kasassa kevyelläkään alipaineella ja sitten pitää ääntä.

    Oma oli pompannut jopa irti koska oli niin vetelä ettei paineen alla pysynyt enää nipassa tiukasti.

     

    Vaihdetaan uudeksi, jäykempää materiaalia olevaksi niin loppuu ääni. Tosta pitäs löytyä ihan TSB:kin -> takuukorjaus, vaikkei se letkunpätkä varmaan paljoa maksaisikaan...

     

    Itse en jaksanut viedä vaihdettavaksi vaan vedin kevyesti rivin nippusiteitä letkun ympärille siinä mutkan kohdilla joka piti letkun kasassa "pyöreenä" ja se toimi ihan hyvin.

     

     

    .silli

     

    edittiä: ja se öljy kuuluu asiaan, kun on venakopan huotin...

  8. Jos alkuperäistä pulleytä ei ole tarkoitus laittaa takaisin myöhemmin niin pelkkä ulosvetäjä irroittaa kyllä pulleyn. Itse omissa pulleypartyissä käytettiin DOC-poweista lainattua pulleytä joka oli ihan totaalisen susi (kysy Hiffeltä lisää).

     

    Pelkkää ulosvetäjää käytettäessä alkuperänen pulley varmasti vääntyy reunoistaan sen verran että sillä ei enää mitään tee.

     

    Jos taas välttämättä haluat alkuperäisen säilyttää ehjänä ni tuo mulle muutama olutpullo ja saat mun vanhan ni ei tarvii omaa säästellä :D

     

     

    t.silli

  9. Veikeätä tuossa oli se, että monena päivänä oli se joku yli -20 astetta pakkasta ja sitten ko. aamuna oli "vain" -15 astetta...
    Jos ilman lämpötila kylmässä olleen kappaleen ympärillä nousee, niin tapahtuu kondensoitumista. Kaiketi tuo kondensoituminen on mahdollista myös alle 0 asteen? Tietääkö joku tarkemmin?

     

    On, mutta kylmän ilman kosteus on niin alhainen että kondensoituminen on hyvin pientä.

  10. Kuvia löytyy mini2.comista:

     

    http://www.mini2.com/galleries/showphot ... 1193/cat/2

     

    Ja videopätkääkin olis tarjolla:

     

    http://www.mini2.com/forum/future-varia ... video.html

     

    Aikataulu olis arvioitu huhujen mukaan vuodelle 2008.

     

    n.

     

    no hitto, pakko kai sitten tyytyä tohon oneen tai vaihtaa cooperiin... vaihdoin näet alaa ja noilla raksoilla irvailevat että pääseekö minillä työmaalle kun pihat on mitä on, kauhee lillinki, muta ja kura. että sitten ajattelin että katu-uskottavuus säilyis paremmin farmari-minillä... tiiä sitten ;D ;D sanovat osta neliveto. enhän osta, ohan siellä ukkoja jotka työntää mun helmen pois rutakosta....

     

     

    Pidä muutama pari puhtaita hanskoja takaluukussa jos työntöapua tarttet. Ettei likasilla betonikokkareisilla rukkasilla naarmuta peltejä!  ;D

  11.  

    Olisin utelias tietämään millaiset mittarit asensitte ja miten kiinnitys hoidettiin?

     

     

    Samat sanat eli onko tuo asennus paha homma...?

     

    Uspartsista halvat autogaugen lelut. Ainakin itselläni toimii ihan hyvin.. tarkkuudesta ei tietoa mutta näyttää aika samaa mitä on muut samoilla modeilla saanut aikaiseksi...

     

    Ei ole paha homma, t-liitin alipaineletkuun ja letku kabiiniin, kiinnitykseen pitää käyttää vähän luovuutta. Scooper laitto nippusiteillä ja minä kulmaraudalla  ;D

     

     

    .silli

  12. Okei kyllähän toi VGS kiinnostaisi samalla ehdottomasti, mites irroititteko tuon IC:n kun pelailitte letkujen kanssa? Sanovat että mahdollista ilman irroittamistakin mutta helpottanee hommaa varsinkin kun ei ihan tarkkaan tiedä missä mikäkin on.

     

    Kaikenkaikkiaan VGS tuntuu suht yksinkertaiselta hommalta, mutta sitten taas bypass homma ei niinkään simppeliltä. Olisin kovasti kuvallista ohjetta tuosta kaivannut mutta ei osunut silmiin.  Lähinnä kiinnostaisi että miten tuo venttiili lähtee irti, ja onko se nyt se musta pieni osa mikä näkyy noissa VGS ohjeissa?

     

    Ja vielä piti kysymäni että mihin letkuun/piuhaan se ahtopainemittari liitetään, ja mistä veditte reitin ohjaamoon?

     

    Jepjep. Innostaisi tehdä jotain ;D

     

    No me säädettiin bypass samaan aikaan joten ic oli riti, mutta ehdottomasti kannattaa irroittaa, sen irroittaminen on niin helppoa ja helpottaa letkujen kanssa pulaamista huomattavasti, laitettiin t-kappale heti bensanpaineregulaattorin viereen/alle. Samalla kun ic on irti niin se kannattaa pestä sisäpuolelta jarru/vannepesuaineella tai muulla vahvalla rasvanliuottimella. Sinne kun kerääntyy aika paljon öljyä.

     

    Bypassin säätämiseen en ole löytänyt tarkkaa ohjetta. Se musta osa on bypassventtiilin painekello joka siis säätää itse läppää alipaineen mukaan. Itse otettiin ilmansuodinboksi irti (akunkenkä irti, ja ecun liittimet auki), ja kaikki putket ja snorkkelit jotka siihen kuuluu. Sitten throttle body irti ja siinä oleva huohotusputki sekä sähköliitin. Sitten voikin irroittaa torven jossa bypass on kiinni (eli se joka menee ic:stä imusarjaan). Ja sitten bypass irti torvesta ja eikun säätämään. Ja sama sitten käänteisessä järjestyksessä takaisin.

     

    Scooper voi täydentää jos jotain unohdin.

     

    Ahtopainemittari tulee samaan alipaineletkuun t-liittimellä kuin vgs-modikin. letku paloseinän kumiläpivientien läpi kabiiniin ja mittari sitten jollain patentilla kiinni minne haluaa. Itse laitoin kierroslukumittarin viereen kiinni.

     

     

    .silli

×
×
  • Luo uusi...