Jump to content

Rantaruotsalainen

Jäsenet
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Rantaruotsalainen's Achievements

  1. Hankin ton http://plminishop.com kautta nuo jarrut ja uudet vanteet kumien kanssa 13" 175/50 :) antoivat hyviä neuvoja ja antoivat sellaiset tuotteet mitkä sopivat suoraan paikoilleen :) tänään tai huomenna tilailen ja sitten saa odotella että pääsee rakentelemaan :p
  2. no se 1.3 kyllä olisi tarkoitus :) Eli onko se tämä ---> http://www.minisport.com/mini-spare-parts/info_PH33.021.html vai jokin muu malli mikä sopii tuohon clubmaniin? :O Olisi hyvä tietää ennenkuin tilaa mitään :)
  3. Olisiko mahdollista saada osia jarruista ja penkeistä ja koneesta? :O
  4. niin noh levyissä taas on se että hinta on ihan mukava :/ Löytyykö mitään levyjä sitten mitkä menevät suoraan kiinni vai pitääkö hirveitä säätöjä tehdä? ovatko ne nämä mitkä sopivat tuohon malliin? http://www.minisport.com/mini-spare-parts/info_PH33.021.html ? :O
  5. Ja heti samantien tähän lisäykseksi että sopivatkohan nämä osat ihan samantien tuohon clubmaniin ----> http://www.minisport.com/mini-spare-parts/info_STAR_BL.html , http://www.minisport.com/mini-spare-parts/info_MSLMS0507.html... Niin ei tarvisi Spacereitä ja olisi rumpujarruista pikkaisen enemmän hyötyä kuin vakiosta? :)
  6. Terve! tuli tossa hankittua jo vuosia sitten Minin clubmanni ja nytten alkoi inspiraatio ja löytyi aikaakin rakentamiseen :) Pohja hyvässä kunossa ja kori muutenkin hienossa kunnossa kun se ei ole ollut likenteessä 15vuoteen, pientä kukintaa joissakin kohtaa mutta suunnitelmana kuitenkin maalata kori matta mustaksi ( Keltainen nytten, mustalla katolla ). Ei ole konetta eikä sisustaa, Alustassa melkein kaikki uutta :). Laittelen kuvia kunhan jaksan käydä räpäyttämässä niitä :)
  7. Ovatko nuo sopivat vuoden 71- Clubmaniin? :) ja kuinka paljon levittävät? :)
  8. Oisko mitään kuvia ? ja minkälaista hintaa olisit vailla? :)
×
×
  • Luo uusi...