Jump to content

Kirkkoherra

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Kirkkoherra's Achievements

  1. Puola vaihdettu ja oireet pahenee :D Vaihdon jälkeen lähti aivan helvetin huonosti käymään ja kun lopulta lähti niin tyhjäkäynti oli kadonnut ja kaasua painamalla alkoi kunnon "ampuminen". Kaasarista oli irronnut (luultavasti ilmanputsarin irroituksen yhteydessä) jokin letku. Sen laittamalla takaisin tilanne parani hieman, mutta tyhjäkäynti edelleen kateissa ja ampuu vieläkin niin perkeleesti. Kyllä näissä hommissa vaan täytyy taas työntää sormi syvemmälle perseeseen ja harkita kaljakaupassa käyntiä.
  2. Eilen cruisingeissa ilmeistyi itsellekin tätä kyseistä ongelmaa. Lähtee hyvin käyntiin ja käy hyvin tyhjäkäyntiä, mutta lapun laittaessa pohjaan alkaa tukehtumaan/pätkimään. Aikaisemmin tehnyt hyvin harvoin, mutta eilen alkoi olla jatkuvaa. Eli kiinnostaisi tietää saiko Tontsa asian kuntoon puolan vaihtamalla? e. Kävin vähän testailemassa ja välillä tukehtuu myös pienemmilläkin kierroksilla kiihdyttäessä.
  3. Saisiko noista puskureista kuvia? Löysin nimittäin paikalla olevistani kolhuja (mistä lienevät tulleet), että jos noista saisi vaikka sopivat korvikkeet.
  4. Kirkkoherra

    Bensapumppu

    Joo, kyllä tuo välilevy löytyy. Ongelmakin tuli ratkaistua purkamalla molemmat pumput ja yhdistämällä vanhan yläosa ja uuden alaosa. Hienosti päristellään taas.
  5. Kirkkoherra

    Bensapumppu

    Terve, Tuli tuossa pari viikkoa sitten vaihdettua harrastemerkkiä ja talliin päättyi 77 vuoden Mini. Autossa ei ollut mitään muuta vikaa kuin että mekaaninen bensapumppu alkaa olemaan valmista kauraa ja tarvitsisi vaihtaa. Sen enempää tutkimatta tilasin Minitronilta uuden mekaanisen pumpun, mutta se ei sovikkaan paikallaan, koska toinen letkuliitin ottaa melkein peltipakosarjaan kiinni. Vanhassa paikallaan olleessa pumpussa molemmat letkuliittimet osoittavat syylärin suuntaan. Uudessa pumpussa liittimet ovat vastakkain (toinen osoittaa syylärin suuntaan). Onkohan tuo paikalla ollut pumppu edes Minin? Jos ei niin mistähän laitteesta mahtaa olla? Ja mistä tuollaisen uuden vastaavan mahtaisi saada? Sähköinen pumppu olisi tietenkin yksi vaihtoehto, mutta mieluiten pitäytyisin mekaanisessa. Minitronille on laitettu myös sähköpostia, mutta kaikesta avusta on apua.
×
×
  • Luo uusi...