Jump to content

Minki

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Minki kaikki viestit

  1. Moi, Minulla olisi myös tarvetta puristustyökalulle ja oma Mini on myös Lahden seudulla. Jos Joelille käy, niin voitasiin ostaa vaikka kimpassa tuo pois? Laitoin Jorri privaattiviestiä sinulle.
  2. Niin siinä kävi, että katkesi takakelkan molemmat taaimmaiset kiinteät kiinnityspultit kelkkaa irrottaessa. Näin ainakin oletan, että ne on kiinteästi kelkassa kiinni? Itselläni ei ole laitteita/taitoa niitä vaihtamaan, joten onko Kerava-pääkaupunkiseudulla pajaa, joka tuon taitaisi? Kellään vinkkejä? Ja tuota pulttia ei taida saada tilattua mistään? En ainakaan löytänyt mistään. Kyseessä on vuoden -77 mini ja kelkka on hyvässä kunnossa, että en mielellään lähtisi uutta ostamaan.
  3. Olisiko kellään lainata moottorinosturia tulevalle vklopulle ja tietysti korvausta vastaan? Pitäisi ottaa moottori vuoden -77 ministä poes ja tuolla se oli hiukan helpompaa. Asun Keravalla. mi_inkinen(ät)hotmail.com, o4o-139 o72o
  4. Minki

    Yleinen kysymys työkaluista

    Kiitoksia kaikille hyvistä vastauksista. Minin purkaminen aloitettu ja katsotaan jos joskus aloittaisi oman "projekti" topicin.
  5. Terve, Ensinnäkin kiitoksia hyvästä forumista, jota olenkin jo seurannut toista vuotta aktiivisesti. Ostin tätä kautta pari vuotta sitten vuoden -77 minin ja nautittu on niin tärinästä kuin bensan tuoksustakin. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus purkaa koko auto atomeiksi ja kunnostaa se entistä ehommaksi. Ja sitten kysymykseen. Onnistuuko purku ihan "millikoon" työkaluilla vai onko hermojen ja toiminnan kannalta ehdottomasti parempi ostaa "tuumakoon" työkalut. Jos tuumaset, niin minkä koon lenkeillä/holkeilla pitäisi pärjätä? Ja budjetti on luokkaa biltema, motonet, bauhaus. Tuolta löytyy ainakin työkalusarjoja, mutta ei taida olla tuumissa? Eli taitaa mennä irtokalujen ostoksi? Suosituksi otetaan vastaan. Kiitos jo etukäteen.
×
×
  • Luo uusi...