Jump to content

ebar

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ebar's Achievements

  1. ebar

    Vakionopeudensäädin F54

    Joo, ratin akselin ympärillä oleva "coil spring cartridge" vaihdettiin Helsinki Motor Companyssä Malmilla . Töineen maksoi n. 340 euroa, onneksi meni Finn-takuun piikkiin. Alle tunnin homma ja nyt on oltu ilman vikailmoitusta.
  2. Pari kertaa tullut infonäyttöön tekti " Vakionopeudensäädin ei toimi...". Tämä on tapahtunut niin,ettei vakkari ole ollut edes päällä. Vikailmoitus poistuu, kun vakkarin laittaa päälle ja se toimii. Mikä mahtaa olla ongelman syy?
  3. Menossa toinen Cooper. Eka oli Clubman 2010 ja nyt Countryman 2011. Kiusana molemmissa erilaiset pärinät ja räminät. Clubmanissa ne ilmaantuivat pikku hiljaa ennen 100 tkm ja nyt Countrymanissä on sama edessä. Vielä 70tkm mittarissa ei kuulunut juuri mitään, mutta nyt jo varsinkin kojetaulun alueelta. Mittarissa n. 80tkm . Ne vaihtelevat päivästä toiseen, mutta kojetaulun etuosan pärinä on ja pysyy. En ole pystynyt paikallistamaan ääntä, mutta etuikkunan ja kojetaulun liitoskohta voisi olla aika lähellä. Onko kenelläkään kokemusta, mistä nää pärinät tulee ja miten niitä voisi vähentää. Täytyy kyllä myöntää, ettei laatu vakuuta. Joku on näistäkin yksilöistä maksanut uutena ihan kelpo määrän euroja. Ärsyttää !
  4. Millä tavalla katsastusmuistutuksen päivämäärä muutetaan. Nyt tulee Service muistutus 12/2015 . Ei ollut edellisessä Clubmanissa moista muistutinta.
  5. ebar

    Minin sivuikkuna temppuilee

    Sama ongelma täällä kuskin ikkunassa. Lasinnostimen moottori vaihdettiin Laakkosella. Meni viikko, kun ongelma pikkuhiljaa palasi. Ensiksi ikkuna laskeutui ovea avatessa 2 senttiä, sitten kohta jo 5 senttiä, kunnes ei enää yhtään. Ohjelmoitiin uudelleen , tällä kertaa kesti kuukauden, nyt ei taas avaudu yhtään ja vaikea saada ikkuna kokonaan kiinni, kun se manuaalisesti kiinni laittaessa käy ylhäällä ja sit avautuu melkein puoleenväliin. Laakkosella puhelivat kanssa siitä korinohjausboksista ja sen vaihdosta. Kuulostaa kalliilta ja tuli samalla fiilis, et motti vaihdettiin turhaan, eikä maksanut töineen kun reilu 300 euroa. Pitänee soitella taas Laakkoselle, voi paska !
  6. Kyselin samaa elokuussa ja vastaus löytyy sivulta 2 , " Monitoimiohjauspyörä". Paljon pitää laittaa euroja, että toimii, jos ei ole asennettu.
  7. Vahasin just auton ja ei voi kun ihmetellä kiveniskemien määrää. Konepellissä ne ovat ihan luonnollisia, mutta niitä on katossakin paljon. Erityisesti ihmetyttää, että niitä on katon takaosassa antennin luona. Clubmanissa antenni on aika takana ja en uskoisi kivien sinne sinkoilevan ajaessa kun katto on aika vaakatasossa niilla main. Mustaan maalipintaan on tullut iskuja, joissa vaalea pohjamaali näkyy. Onko kellään vastaavia?
  8. Miten vaihdetaan aurinkolipan peilin valot, jotka pitäisi syttyä, kun peilin avaa. Apukuskin puolella toimii, mutta kuskilla ei. Pitääkö edes palaa, kun ei tiedä. Ohjekirjassa ei tuntunut olevan mitään mainintaa koko aurinkolipoista. Ei viitsis kamalasti vaivaa nähdä, mutta vois laittaa kuntoon, jos selviää pikku duunilla.
  9. ebar

    Monitoimiohjauspyörä

    Ok, niin mä vähän arvelinkin. Aika kova hinta.
  10. Tuli hankittua Cooper D Clubman 2010, jossa on tuo monitoimiohjauspyörä. Eli radion säätimet ja puhelin näppäimet löytyy. kysyisinkin nyt onko sitten tämä hands free järjestelmä olemassa aina kyseisessä rattiversiossa ja jos on , niin miten ja mistä se ohjelmoidaan puhelimen kanssa toimimaan?
  11. Mulla vastaava Mini ja soitin ja ainakin wma-romput soivat ja biisin nimi näkyy näytössä. Luulisi näinollen mp3-rompun toimivan.
×
×
  • Luo uusi...