Jump to content

Tuke

Jäsenet
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Sijainti
    Jämsä

Tuke's Achievements

  1. Tuke

    Mini van -66

    Vanha kyykkä oli ajettu joskus jo niin loppuun että uus pusla meni pudottamalla paikalleen. Ei ihme että korvan välissä oli repullinen prikkoja että pyörä oli saatu suoraan. Kiitokset vaan Petelle tukivarresta. Huomenna jatketaan vänkärin puolta ja uusitaan vähän jarruputkea joku tollo ei sitä tajunnut tänään käydä ostamassa...
  2. Tuke

    Mini van -66

    Jotain pientä puuhastelua... Seuraavaksi moottori vaihtoon...
  3. Tuke

    Mini van -66

    Sinne se vaan meni. -91 Corsan syyläri. Sopivat letkut vielä katella. Pientä lämpöongelmaa oli noilla +30 helteillä kyläajossa mutta eiköhän se nyt lopu. kuva kuva kuva kuva kuva
  4. Tuke

    Hammastanko

    Ei oo mehumaijoja kyseisessä minissä
  5. Tuke

    Hammastanko

    No näyttää että nää mun kirotus vireet tulee tännekkin. Tällä tiedolla mä pärjään taas tovin. Tosiaan ajattelin että olisin leimannut tuon vanin ennen moottorin vaihtoa missä on sit ne omat pikku jutut. Toivoin pääseväni pelkästään jarrujen kehinnällä katsastukseen mutta vaihtoon menee olkatapit ja hammastangon päät. Minitronin päissä kesti kumit yhden kesän ja toisessa pieni välys. Kokeillaan kuinka tankovaihteinen istuu tunnelin tilalle.
  6. Tuke

    Hammastanko

    Kysytääs nyt "viisaammilta" Tuleeko hammastanko pois paikaltaan kelkkaa irroittamatta? Pelkääjän puolen päässä väljää ja se saattaa tuottaa hylsyn katsastuksessa. En ole koskaa aikaisemmin ottanut tankoa pois keltan ollessa paikoillaan joten onko se edes mahdollista. Kysyn ennenkö lähden sitä pois repimään. Autoon suunnitteilla moottorin vaihto ennen Kuopion kokousta mutta ajoaika alkaa loppumaan.
  7. Tuke

    Mini van -66

    Eilisen päivän mietinnän jälkeen tulin siihen tulokseen että tuo harmaa mini (-74) saa luovuttaa koneensa toistaiseksi vaniin. Vanin kone alkaa käryämään siihen malliin ettei hytissä voi olla ilman kaasunaamaria ja harmaan kori on jokatapauksessa taas kerran tyhjennettävä grilliä varten.
  8. Tuke

    Mini van -66

    Äitienpäivänä pitkä kaivettu tallin perukoilta ulos ja suoraan ajoon ilman ongelmia. Parikymmentä vuotta vanha Coopperin pönttö antautu jo viime syksynä joten uutta putkea minin alle suunnittelemaan.
  9. Tuke

    Mini -74

    Laitetaas ny ne talven tuho kuvat tännekkin. kuva kuva kuva
  10. Korjaus oppaastahan nuo kaikki muut vaiheet löytyy.
  11. Tuke

    Miniselecta

    Huvitti tuo sivun osoite. oildrippers
  12. Vasen synkronoitilaite työnnetään vasemmalle ja oikea oikealle.
  13. Tuke

    Mini van -66

    Joulupukki muisti minua uudella jarrutehostajalla. Nyt tässä sormet syyhyten odottelen että lumet sulaa senverran että autoon saisi säilytyksestä pikku remonttiin. Eipä tuo vanhus ole paljoa pakkasista välittänyt kun joulun pyhinä -25 pakkasessa lähti ilman apuvirtaa käymään. Ensi kesää varten tuskin tulee muuta tehtyä kuin normi huolto keväällä, tehostaja paikoilleen ja tykkivanteet dunloppien tilalle.
  14. Siitähän se lähtee... Läskit alle ja tonttiin. :D
  15. Tuke

    Mini van -66

    No nii. Reilun viikon on mini ollut liikenteessä. Kaasarin kanssa on ollut pientä kikkailua kun eno oli aikanaan mennyt muuttamaan suuttimia kun kulutus oli ollut "liian" suuri. Pikkuhiljaa alkaa kone toimimaan koko kierrosalueella pääsuuttimia tosin pitää vielä muutella mutta parempaan suuntaa ollaan jo menossa. Itse en ole koskaan perehtynyt Weberin saloihin ja isäpuoli on jo lähes kaikki kikat unohtanut vuosien varrella. Yritin netistä etsiä ohjeita säätämiseen mutten suoraan miniin sopivia löytänyt ja tuskin sieltä suoraan valmiita arvoja löydy mutta olis ollut edes jokin lähtökohta josta lähteä eteneen. Ja homman tekee mielenkiintoiseksi kun paikalla oleva kone on vakio Mailerin 1.3 LBC sarjaa ja Weberiä lukuunottamatta.
×
×
  • Luo uusi...