Jump to content

WJC

Jäsenet
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

WJC's Achievements

  1. WJC

    Mini -76 Project avo

    Nyt en ymmärrä tätäkään.
  2. Museorekisterissä oleva Mini on aina hyväkuntoinen.
  3. WJC

    Vanhat kuvat

    Vanhoja kuvia kun tänne liimailette, niin upottakaa ( vai mitä se on) kuviin omistajan nimi.Eli sen ken sen on filmille saalistanut. Muuten kuvat varastetaan jakoon jonnekin f-bookiin tai jonnekin ihan omina otoksina. Ikävämpää on tietty katsoa hienoja kuvia tekstillä varustettuna mutta silti. Jotain niiden ainutlaatuisuudesta lähtee kun suomalaisten ralli- ja ratakuskien hienot ajolinjat (tai kaadot) löytää jostain kaukoidän minifanien somepäivityksistä. Siksi itseottamiani kuvia Keimolasta tai kuusikymmentäluvun Jyskälästä ei täällä koskaan tulla näkemään.
  4. WJC

    Öljy ja vaihto.

    Hienoa, että täällä saa esittää omia mielipiteitään, mutta rajansa kaikella. Öljynvaihto on edullisinta huoltoa. Siitä ei kannata tinkiä. Tunnen yhden tyypin joka ei vaihda koskaan ruohonleikkurin öljyjä. Insinöörismies myös. Ei noin pieni moottori ja muutaman tunnin käyttöaika vaadi koskaan öljynvaihtoa sanoo. Hän vain ostaa uuden leikkurin joka kolmas vuosi. Niin, siksi kun vanha taas hajosi. Noinkin vanha konstruktio kuin Minin moottori suorastaan huutaa uutta öljyä. Eikä se kaikki puru ole suodattimessa eikä magneettipropussa, vaan sitä valuu paljon sinne pesufatin pohjalle joka nyt justiin ja justiin alle sopii.
  5. WJC

    Vanha Minin ratti?

    Niin, ja jos ihan tarkkoja ollaan, yllä olevaa rattia ei pultata suoraan rattiakseliin, vaan se kiinnitetään mutterilla. :P
  6. WJC

    Austin Allegro 1500

    Pari vuotta sitten venttiili- ja jousisatsi maksoi kuluineen reilusti alle 100 €. Niin ja siinä oli mukana kannentiivistekin. Suomessa.
  7. WJC

    moottorin vaihto

    Helouvaan. Sen verran on kokemusta kun tuollaista BMC b-sarjan myllyä vetelee pitkin tallin lattiaa, niin ei tulisi mieleenkään yrittää sovittaa siihen ehdottamaasi tilaan.
  8. WJC

    Minin arvo?

    Nyt lähestytään asian ydintä. Olisikohan kyseessä jopa se joskus mainittu villakoiran ydin. Olisiko tarkastelun alla peräti elämän tarkoitus ?
  9. Tarttis varmaan jotain sähkömiästä. Mulla olisi uusi ankkuri 25 euroa. Startit nyt ei yleensä pala eikä sula. Kuluvat vaan pois. Ankkuri, hiilet ja puslat yleensä riittää. Eikä sitten mitään rasvaa bendixiin. Jumittaa varmasti. Hiukka glykolia spooreihin. Toimii.
  10. WJC

    Wappuajelu VW-porukan kera

    Lada-kerhollakin lienee jossain päin Suomea vappuajelu samaan aikaan. Sinne vaan kaikki Minin omistajat. :P
  11. Kaipaisiko jäsenistö jotain ajankohtaisempaa uutistarjontaa vai pitäisikö laittaa jokin historiakatsaus tähän väliin ? Uutiset-otsikko siis vaihtoon ja tilalle Tapahtumia menneiltä vuosilta. Tapahtuma tuolloin oli tietysti hieno ja hyvin järjestetty, mutta mitä siitä enää yksityiskohtia esittelemään. Arkistoon siis tällaiset tapahtumien ennakkotiedotteet yms.
  12. WJC

    örkkejä

    Mistä hitosta näitä örkkejä oikein tulee aina hämärän tultua. Eikö kukaan voisi tehdä jotain. Missä viipyy uusi softa ? Ei kai nää sivut oo jossain meriatrahviikissa ? Kertoisiko joku kuinka noi ropotit tänne pääsee ja miksi joku niitten moskaa lukee vielä?
  13. WJC

    REVOLUTION 6x10"

    No, mitähän tälläkin nyt halutaan kertoa ? Minäkin ostin ATS:n 10 tuuman alumiinivanteet ja uudet Nokian NR06:t vuonna 1978, enkä siitä sitten sen enempää kailottanut. Kunhan ajelin. Laitoitko myös facebook:iin ? PS. Naapurin kissa sitten kuoli eilen. Että silleen..
  14. Puolitoista kierrosta uusia Bridgestone Blizzak kitkarenkaita tältä vuosituhannelta tarjolla mahdollisesti vaikkapa kotiin tuotuna. Yhteys: classico54(at)luukku.com
×
×
  • Luo uusi...