Mini Grand Tour

Kyseessä on Minin sponssaama IMM-avaimen vienti Italian Florencesta Nordkappiin ja sieltä Saksaan IMM-paikalle Geiselwindiin.

Nelihenkinen tiimi kahdella Minillä saapui Italiasta Helsinkiin maanantaina 19.7 ja heitä oltiin vastassa länsisatamassa. Kulkuvälineinä on aivan uusi Mini Cooper S joka toimi tukiautona ‘94 Classic Minille. Hetken aikaa sai odotella satamassa, että kaikki paperihommat ja testit saatiin tehtyä ennen kuin päästiin jatkamaan matkaa Hiidenpirtille jossa oli lisää meidän klubilaisia. Siellä vaihdettiin kuulumisia ja ihmeteltiin Minejä. Varsinkin rakennetut yksilöt herättivät paljon kiinnostusta, kun Italiassa ei juuri autoihin muutoksia saa tehdä. Pienen tauon jälkeen IMM-Avain jatkoi matkaa kohti Turkua ja Rauno Aaltosen Villa Wolaxia jossa oli sitten Turun edustajia paikalla.

Ajopäivät ovat tähän mennessä ja jatkossakin erittäin pitkiä ja vaativat kyllä veronsa kuskeilta. Hyvin tuntuivat kuitenkin jaksavan ja innostus oli käsinkosketeltavaa. MCFF toivottaa tsemppiä ja turvallista matkaa!

Lisää kuvia ja muuta:
https://www.facebook.com/hashtag/aminigrandtour
https://www.miniowners.it/store/mini-grand-tour/
instagram: miniownersclubitalia